Kumaha mupus akun Facebook

Kumaha mupus akun Facebook

Facebook, sapertos seueur jaringan sosial anu sanés, adiktif. Kanggo sababaraha, hirupna diatur ku koméntar, resep sareng dibagikeun. Tapi aya batur anu geus rengse fed up, sarta geus searched Internet kumaha mupus akun facebook janten teu aya jejak naon waé anu aranjeunna bagikeun atanapi poto-potona.

Upami anjeun ogé bosen Facebook sareng hoyong ngirangan karugian anjeun, maka kami bakal masihan anjeun konci supados anjeun terang kumaha ngahapus akun Facebook, naha anjeun badé istirahat atanapi hoyong ngahapus lengkep.

Dua cara pikeun ninggalkeun Facebook: ngahapus atanapi nganonaktipkeun

Dua cara pikeun ninggalkeun Facebook: ngahapus atanapi nganonaktipkeun

Sapertos Instagram, dina kasus Facebook ogé aya dua cara pikeun ngaleungitkeun jaringan sosial: boh ngahapus, nyaeta, lengkep ngahapus profil anjeun; atawa mareuman eta. Sarta duanana sagemblengna béda.

Nalika urang mutuskeun pikeun istirahat tina Facebook sareng anjeun henteu hoyong nampi pesen atanapi gaduh saha waé anu nganjang ka profil anjeun, anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta nganonaktipkeun akun anjeun. Ieu mangrupikeun ukuran samentawis, nyaéta, Facebook nyandak éta saolah-olah anjeun badé istirahat tapi anjeun hoyong inpormasi anjeun tetep aya. Nanging, teu aya anu tiasa milarian anjeun, ningali biografi anjeun, jsb. Sareng pikeun ngaktipkeun deui, anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun deui akun anjeun.

Ayeuna, upami anjeun hoyong ngahapus akun anjeun, maka anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngahapus sacara permanén. Jelas, éta ngagaduhan akibatna, sapertos kaleungitan réréncangan anjeun, publikasi, poto sareng seueur deui. Tangtosna, anjeun gaduh 14 dinten kanggo éliminasi réngsé. Upami dina waktos éta anjeun ngalebetkeun akun anjeun, sadayana dibatalkeun. Sareng ogé, Facebook (atanapi Meta) bakal nyandak 90 dinten pikeun ngahapus sadaya data anjeun tina pangkalan datana (sanaos aranjeunna ngingetkeun yén meureun aya sababaraha "bahan" dina pangkalan datana).

Léngkah pikeun nganonaktipkeun akun Facebook anjeun

Léngkah pikeun nganonaktipkeun akun Facebook anjeun

Sakapeung Kusabab amarah, kacapean atanapi ngan saukur kusabab anjeun teu tiasa ngadamel jaringan sosial, anjeun mutuskeun pikeun ngahapus profilna. Tapi sanggeus sababaraha waktu anjeun datang deui. Sareng éta hartosna kedah ngadamel deui akun, milarian babaturan, jsb. Pikeun ngahindarkeun ieu, tinimbang ngahapus Facebook, éta masihan anjeun pilihan pikeun nganonaktipkeun akun, sakumaha anu urang tingali sateuacanna. Tapi kumaha anjeun ngalakukeun eta?

Pikeun ngalakukeun ieu, hal anu mimiti anu anjeun kedah lakukeun nyaéta asupkeun setélan Facebook. Hal ieu dilakukeun ku menu nu urang boga di sisi kénca. Di dinya anjeun bakal ningali "Setélan sareng privasi". Sareng, upami anjeun masihan, "Setélan" bakal muncul deui.

Ayeuna anjeun bakal ngalebetkeun panel kalayan kolom katuhu sareng sababaraha pilihan. Anjeun kudu indit ka «Privasi».

Sakali dina menu ieu, dina kolom katuhu sarua anjeun kudu klik "Inpormasi Facebook Anjeun". Fokus ayeuna dina kaca sentral, lamun ngagulung ka handap ka handap anjeun bakal nempo yén nyebutkeun: «Deactivation jeung éliminasi». Naon anu dilakukeun nyaéta masihan anjeun pilihan pikeun nganonaktipkeun akun sakedap atanapi ngahapus permanén.

Di dieu anjeun kedah milih pikeun nganonaktipkeun akun sareng ogé klik Pindah ka nganonaktipkeun akun. Runtuyan parentah bakal némbongan pikeun anjeun ngonfirmasi sareng aranjeunna bakal ngabéjaan naon anu bakal kajantenan ogé pikeun ngabalikeun prosésna, nyaéta, pikeun ngaktipkeun deui.

Naon kajadian lamun kuring nganonaktipkeun akun

Facebook nyarankeun yén, Nalika hiji akun dinonaktipkeun, naon anu lumangsung kana éta nyaéta kieu:

  • Teu aya anu ningali profil anjeun. Sanaos aya sababaraha inpormasi anu masih katingali.
  • Sanaos anjeun muncul dina daptar babaturan anu nuturkeun anjeun, ngan ukur anu tiasa ningali anjeun. Pikeun batur anjeun moal aya.
  • Pangurus grup ogé tiasa ningali tulisan sareng koméntar anjeun.
  • Anjeun moal tiasa nganggo Facebook. Nyatana, upami anjeun lebet sareng profil anjeun, anu bakal kajadian nyaéta éta bakal diaktipkeun deui sareng anjeun bakal katingali ku sadayana.
  • Kaca anu anjeun kendalikeun, nyaéta anjeun sorangan, ogé bakal leungit. Ngan upami anjeun ngabagikeunana ka batur, aranjeunna tiasa tetep aktip.

Kumaha mupus akun Facebook step by step

Kumaha mupus akun Facebook step by step

Anu jelas, lamun kaputusan anjeun sagemblengna ninggalkeun FacebookHenteu aya gunana pikeun ngajaga profil anjeun dinonaktipkeun sareng jaringan sosial pikeun nyimpen data anjeun upami anjeun henteu hoyong terang naon-naon ngeunaan éta (sareng kirang sareng bocor anu sering ngalaman). Janten, pikeun nutup profil Facebook anjeun, léngkah-léngkah anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta kieu:

Jieun cadangan data anjeun

Ieu hal anu loba poho, tapi bisa jadi metot. Kalawan manehna anjeun bakal pikeun tiasa nyimpen poto sareng publikasi anjeun, anu saatosna mangrupikeun milik anjeun. Pikeun ngalakukeunana, anjeun kedah angkat ka Setélan sareng privasi, sareng ti dinya ka Setélan.

Sakali deui, urang angkat ka inpormasi Facebook anjeun sareng di dieu, dina halaman sentral, anjeun gaduh tombol «Unduh inpormasi anjeun». Pencét "view" sareng anjeun tiasa milih kategori data, nyirian kotak anu muncul di sisi katuhu.

Teras anjeun kedah milih format undeuran, kualitas poto sareng pidéo sareng rentang tanggal. Anjeun masihan Jieun file sareng éta bakal muncul salaku pending dugi ka sayogi pikeun diunduh. Tangtosna, éta sering henteu langsung sareng tiasa nyandak tina sababaraha jam dugi ka sababaraha dinten pikeun ngalakukeunana. Sakali anjeun boga eta, anjeun bisa neruskeun kalawan prosés panyabutan lengkep.

Hapus lengkep akun Facebook anjeun

Anjeun panginten parantos sadar yén, pikeun mupus akun Facebook anjeun, anjeun kedah ngaliwat léngkah anu sami sareng nalika nganonaktipkeunana. Ngan, tibatan pencét nonaktipkeun, anjeun kedah pencét hapus.

Maksud kuring léngkahna nyaéta:

  • Pindah ka Setélan sareng Privasi / Setélan.
  • Sakali di jero, klik dina Privasi.
  • Buka inpo Facebook Anjeun.
  • Turun ka tungtung dimana aya tulisan "Panonaktipkeun sareng ngahapus akun."
  • Pencét kana Hapus akun sareng dina tombolna «Pindah ka mupus akun».
  • Pencét Hapus akun, lebetkeun kecap akses sareng teraskeun.

Anjeun ngagaduhan 30 poé pikeun ngabolaykeun prosés panyabutan. Dina waktos éta, anjeun tiasa milih pikeun ngabatalkeun prosésna. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun ngan kudu asup ka akun anjeun sarta pencét tombol "Batalkeun ngahapus".

Dupi anjeun gaduh patarosan ngeunaan kumaha carana ngahapus akun Facebook? Tanya kami sarta kami bakal coba pikeun mantuan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)