Уреднички тим

Вести од трговијата е веб-страница фокусирана на носење на најновите новости и водичи од светот на електронската трговија до нејзините навигатори. Основана во 2013 година, за кратко време веќе се етаблира како референца во вашиот сектор, најмногу благодарение на тимот на уредници, што може да проверите овде.

Ако сакате да го видите список на теми со кои се занимававме на страницата, можете да ја посетите дел дел.

Ако сакате работи со нас, заврши оваа форма и ние ќе стапиме во контакт со вас што е можно поскоро.

Уредници

  • Енкарни Аркоја

    Сакам маркетинг и техники за подобрување на онлајн продавниците или е-трговија. Затоа, јас го споделувам моето знаење со теми што можат да бидат интересни за читателите, или затоа што имаат онлајн продавница или лична марка.

Поранешни уредници

  • Сузана Марија Урбано Матеос

    Диплома за деловни науки, во гранката Маркетинг, рекламирање и маркетинг, потопена во светот на вестите, во сите области, од нови технологии до curубопитност, специјалист за финансии, девизен курс, валути, берза, инвестиции и новости во фондови, но главно lубител на националните и меѓународните пазари, суштинска мешавина за добивање и доставување најдобри вести и совети до финансиските читатели.

  • Хозе Игнасио

    Страст за онлајн секторот, бидејќи е присутна во сите финансиски трансакции што ги правиме. Затоа, ништо подобро од вниманието на најновите новости во електронската трговија.