Wutah kanggo program loyalitas pelanggan

program kasetyan pelanggan

Keanggotaan ing program loyalitas tansaya 15 persen taun iki dadi total 3.8 milyar, miturut sing diterbitake bubar "Laporan Sensus Kasetyan Koloki 2017".

Wutah sing kedadeyan ing 2015Nalika anggota dadi 3.3 milyar anggota, tuwuh 26 persen. Wutah wis saya suwe ing Amerika Serikat amarga dadi pasar sing diwasa, jarene. Melissa freund, penulis laporan sing diterbitake.
Akuisisi ing sektor Grosir saya akeh, utamane amarga insentif awis. Jumlah anggota saiki 664 yuta dibandhingake 578 yuta ing 2015.

Sektor ritel, Kanthi 1.6 milyar anggota ing program penghargaan, aku dominasi lapangan. Sektor lelungan lan keramahan ngetutake 1.1 milyar anggota. Salah sawijining sektor sing paling dinamis yaiku sektor liyane, kalebu transaksi online, hiburan, penawaran saben dina, agregasi poin, lan transaksi sing gegandhengan karo kertu. Kanthi 462 yuta anggota, sektor iki nyumbang 12 persen saka total anggota ing pasar, miturut laporan kasebut.

Emosi minangka salah sawijining faktor paling gedhe ing kabeh klompok sing diwakili dening sensus, lan para pelanggan setia sing paling asring dipilih "Aku seneng merek / toko / layanan" minangka alesan utama sampeyan melu.

Panemuan liyane yaiku:

  • 53 persen konsumen ngidentifikasi kemudahan panggunaan minangka alasan utama kanggo melu program iki.
  • 39 persen nyebutake diskon gedhe amarga alasane.
  • 37 persen nyebutake manawa program kasebut gampang dingerteni.
  • 57 persen ujar manawa dheweke ninggalake program kasebut amarga butuh wektu kanggo entuk poin.
  • 51 persen ujar manawa dheweke percaya karo program iki karo informasi pribadine.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.