Amazon Echo Show mbuktekake mbesuk wis teka

Amazon Echo Show

Amazon bubar ngluncurake Echo Show, sing nggawa kita tampilan visual kanggo speaker sing cerdas. Layaré rada ngganti pengalaman Echo, lan aku kepengin weruh apa kita siyap urip ing jagad sing katon kaya film Star Trek.

Pengalaman Echo Show Kaya laptop ing meja sampeyan, sing nggunakake intelijen buatan, sing ngidini sampeyan ngobrol, lan menehi respons, lan sing bisa mbukak macem-macem gambar ing layar. Nggoleki web kanggo jawaban sing sampeyan goleki.

Bayangake film Star Trek, kapal Enterprise, kru kapal bisa ngobrol karo kapal lan bakal nanggapi lan uga nampilake asil ing layar. Kajaba iku, asisten intelijen buatan, Alexa, bisa mangsuli pitakon kanthi lisan, lan Nuduhake Show bisa mulang informasi luwih lengkap babagan jawaban sing sampeyan butuhake. Nyengsemaken banget apa sing bisa ditindakake produk iki.

Mangkene carane piranti komputasi bakal maju. Nanging, yen piranti bakal ngowahi pasar, yaiku resistensi sing ana kanggo pangowahan iki. Wong ora mesthi siap adaptasi karo teknologi anyar kanthi cepet nalika berkembang.

Kue konsumen kalebu wong sing wis siyap tuku, sing seneng main teknologi anyar lan piranti anyar. Biasane wong-wong sing adaptasi karo jinis teknologi kanthi luwih gampang lan cepet. Banjur wektu suwe lan luwih akeh ditulis babagan produk lan cara komersial dadi suwe lan masarakat wiwit adaptasi karo iki, mula gelombang konsumen sabanjure bakal teka banjur sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.