Kepiye pengaruh teknologi ing E-commerce sajrone 2016

teknologi lan e-commerce

El daya tuku konsumen online wis mesthi tuwuh lan asile apik banget. Nanging sejatine akeh e-commerce tinimbang dodolan. Ing pengaruh teknologi ing e-commerce Sajrone 2016, kita ngidini berkembang ing macem-macem wilayah lan nggedhekake fungsi lan layanan.

Platform perdagangan global

Teknologi kasebut penting supaya perusahaan bisa nambah operasine menyang pasar anyar. Model SaaS minangka topik sing populer kanggo nggedhekake wektu kanggo pasar lan nyuda risiko penyebaran. Akeh perusahaan sing nawakake penawaran SaaS lintas-saluran kanggo nyukupi kabutuhan pasar sing lagi maju.

Total pengalaman pelanggan

ing platform dagang teknologi nyedhiyakake koneksi utama sajrone siklus urip pelanggan. Iki kalebu pemasaran, penjualan, layanan pelanggan, lan retensi liwat saluran online lan offline. Bisnis e-commerce saiki nawakake pengalaman sing konsisten lan lancar kanggo para pelanggan.

Model bisnis anyar

ing Platform teknologi e-commerce dheweke asring ditliti kanggo promosi model bisnis anyar lan saluran penjualan kanggo perusahaan. Iki nggawe platform terbuka kanggo mitra ekosistem kanggo kolaborasi, pasar, lan perdagangan sosial.

Cloud Computing

El Cloud Computing Iki uga mengaruhi e-commerce ing babagan biaya kepemilikan sing luwih murah lan skalabilitas sing luwih gedhe. Iki ngidini perusahaan e-commerce berkembang lan nanggapi kesempatan kanthi prigel.

Platform seluler

Kanggo akeh bisnis, utamane segmen ritel, lSmartphone saiki minangka gateway kanggo merek. Platform seluler minangka saluran wis berkembang cepet ing taun-taun pungkasan, kanthi tuku online saka tuku overtake seluler saka PC. Ponsel dadi penting banget kanggo nyalurake pra lan kirim kunjungan kanthi nambah telusuran gambar, lokasi, pembayaran seluler lan fungsi telusuran adhedhasar swara.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.