Outbrain: apa iku

otak njaba

Sampeyan bisa uga ora tau krungu saka Outbrain sadurunge, utawa ngerti apa iku. Nanging, iki minangka salah sawijining platform sing sukses ing saindenging jagad, utamane amarga kita ngomong babagan alat kanggo nyaranake konten lan entuk klik lan komentar.

Nanging, Apa Outbrain? Kanggo apa? Bisa dadi wangun strategi isi kanggo entuk luwih akeh pembaca. We nerangake kabeh kanggo sampeyan.

Apa Outbrain

Apa Outbrain

Outbrain nemtokake dhewe minangka a platform rekomendasi ing ngendi sampeyan duwe statistik kanggo entuk asil babagan klik lan jumlah rekomendasi sing wis diwenehi sampeyan kanggo konten sing wis sampeyan gunakake.

Ing tembung liyane, kita ngomong babagan alat sing bisa menehi rekomendasi konten lan ngidini sampeyan nambah jumlah pangguna sing teka ing kaca sampeyan ngasilake keuntungan sing luwih gedhe (sampeyan bakal duwe lalu lintas luwih akeh lan luwih akeh pamirsa sing bakal dituju).

Saiki kerjane karo media editorial sing penting banget ing saindenging jagad kayata Sky news, CNN, Fox News, Hears ... Lan, sanajan durung dibukak ing Spanyol, sing bener ora ateges ora bisa digunakake kanggo entuk lalu lintas luwih akeh.

Napa sampeyan kudu nggunakake Outbrain

Napa sampeyan kudu nggunakake Outbrain

Ana akeh wong sing bisa wegah nggunakake jinis alat kasebut amarga ora ngerti babagan apa sing bisa ngrusak utawa entuk manfaat SEO lan posisi kaca.

Miturut a Moz sinau, platform Outbrain Iku sing ngasilake luwih akeh tampilan kaca saben pangguna, lan uga tingkat bouncing sing luwih murah. Tegese, sampeyan bisa entuk asil sing luwih apik tinimbang karo kaca liyane.

Salah sawijining ciri sing misuwur yaiku amarga dheweke peduli banget babagan nawakake konten kualitas lan regane, anggere informatif utawa nyenengake. Yen jinis artikel kasebut dikirim, meh mesthi ditampa, lan ora mung kuwi, nanging uga bisa ngasilake keterlibatan 40% luwih akeh tinimbang promosi utawa iklan konvensional, kalebu wektu sesi sing luwih suwe (nganti kaping telu).

Kanggo iki sampeyan kudu gabung karo segmentasi pamirsa. Lan yen publikasi dikirim, ora tekan "klompok wong", nanging mung lan khusus kanggo wong-wong sing bisa uga kasengsem. Kanggo nindakake iki, dheweke ngawasi pangguna lan nyinaoni jinis konten sing biasane dideleng ing sawetara wulan kepungkur kanggo menehi jinis konten kasebut. Lan dheweke duwe algoritma kanthi 30 variabel supaya bisa menehi pangguna konten sing paling apik lan, ing wektu sing padha, nawakake alat sing efektif kanggo perusahaan amarga tekan target pamirsa.

Pungkasan, kauntungan liyane sing ora ana ing platform liyane yaiku kemampuan kanggo nampilake statistik, nanging uga kanggo ngganti rekomendasi ing antarane blog.

Cara nggunakake Outbrain

Cara nggunakake Outbrain

Kanggo miwiti nggunakake Outbrain bab pisanan apa Sampeyan kudu ngetik situs web lan ndhaptar akun kanggo nggunakake. Elinga yen Outbrain duwe sawetara opsi, nanging duwe versi gratis lan versi mbayar liyane. Yen sampeyan nggunakake sing gratis, sampeyan bisa nyoba apa sing sampeyan goleki.

Yen wis nyambung, sampeyan bisa ndhaptar blog utawa kaca. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu pindhah menyang "Tambah blog" pilihan. Ing kene sampeyan kudu mutusake manawa sampeyan wis nginstal widget platform, pilih platform sampeyan (yaiku, ing ngendi di-host utawa nganggo CMS apa sampeyan duwe blog sampeyan), url, basa, lan jinis rekomendasi (sing paling apik). minangka gambar cilik, amarga luwih visual). Penting yen sampeyan nginstal widget iki ing blog utawa kaca supaya bisa mlaku kanthi bener utawa, yen ora, bakal menehi kesalahan.

Sawise sampeyan nindakake kabeh, lan sampeyan nampa syarat lan kahanan layanan, sampeyan mung kudu ngeklik tombol terus.

Sawise langkah iki, siji-sijine sing kudu ditindakake yaiku pindhah menyang bagean desain kaca sampeyan, lan priksa manawa widget kasebut aktif. Iki bakal ngidini platform tansah ndeteksi konten anyar lan bisa nampilake. Nanging ati-ati Amarga ing wektu sing padha sampeyan ngidini dheweke nuduhake konten sampeyan, sampeyan uga bakal dadi wadhah sing bakal nampa konten saka wong liya.

Iki bisa diowahi, ngetik Outbrain, ing bagean Ngatur blog / setelan, sampeyan bisa ngatur kanggo ngubungake situs sampeyan karo liyane sing gegandhengan, supaya mung ngubungake situs sampeyan utawa supaya ora nuduhake rekomendasi. Apa wae sing sampeyan pilih, sampeyan kudu ngeklik Simpen setelan supaya direkam.

Carane sukses ing platform

Yen sampeyan mutusake kanggo nyoba, yen sampeyan pancene pengin sukses, penting yen sampeyan ngerti carane narik pamirsa sing sampeyan goleki lan dheweke ngetutake sampeyan. Iki, sing katon gampang banget, nyatane ora. Mula, ing antarane rekomendasi sing bisa diwenehake marang sampeyan, yaiku:

  • Nyetel gol. Sawetara sing realistis supaya kampanye sampeyan entuk sukses sing dikarepake. Adhedhasar tujuan kasebut, sampeyan kudu milih konten. Contone, yen sampeyan pengin nuduhake artikel babagan wong sing luwih tuwa lan target pamirsa yaiku wong enom, mula ora ana gunane.
  • Temtokake sapa target pamirsa. Iki penting kanggo nemtokake njupuk menyang akun umum. Yaiku, saka kabeh kaca sampeyan, sapa sing dadi target pamirsa? Lan adhedhasar konten sing bakal dituduhake, sapa sing bakal dadi? Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa mbatesi ruang lingkup geografis, jinis piranti, umur, lsp.
  • Pilih konten sampeyan. Ngelingi kabeh ing ndhuwur. Yen sampeyan salah milih, kampanye sampeyan bakal ora ana gunane. Siji rekomendasi sing kita lakoni yaiku sampeyan ora ninggalake teks sing dilebokake kanthi entheng, utawa foto. Loro-lorone unsur sing bisa narik kawigaten para pamaca lan mulane disaranake njupuk wektu kanggo milih sing paling apik.
  • Tindakake. Sampeyan uga penting kanggo nggatekake rincian sadurunge ngluncurake kampanye sampeyan, kanggo netepake apa sampeyan wis bener, yen sampeyan salah, lsp. banjur bisa mbenerake kabeh.

Alat kasebut mbutuhake sawetara wektu kanggo entuk asil, mula ora ana gunane mung njupuk tes lan mung. Paling apik kanggo nyoba menehi papan sing moderat kanggo ndeleng kemajuan lan yen pancen alat sing sampeyan goleki.

Apa sampeyan ngerti Outbrain sadurunge? Apa sampeyan mikir babagan dheweke? Apa sampeyan bakal nggunakake?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.