Penting gawe anyar desain kanggo evolusi situs web sampeyan

tips kanggo njaga desain web

Ngerti pentinge gawe anyar desain situs web sampeyan uga ngerti salah sawijining aspek sosiologis. Cabang ilmu sing tanggung jawab kanggo ngerti kenapa kedadeyan sosial, lan mangertos aspek tartamtu bakal mbantu sampeyan ngrembaka situs web sampeyan. Kayane ana sing cocog, nanging hubungane luwih akrab tinimbang sing bisa dianggep priori.

Sajrone sejarah, rasa saya owah, kita bisa nemokake conto ing mode kayata. Kajaba iku, kedadeyan cukup jembar. Yaiku sing nggawe perancang busana, dekorator toko, lan restoran rantai gedhe, lsp., Terus nganyari lan ngowahi desain lan dekorasi. Kajaba iku, situs web ora dikecualekake. Apa sing nyenengake sadurunge, pungkasane wis ketinggalan jaman. Cara umum kanggo ngerti apa sing narik kawigaten saiki yaiku apa sing kudu dihargai, terus dijaga desain web sing selaras karo selera saiki.

Ana sawetara alasan kanggo ngganti desain situs web sampeyan. Kita bakal ndeleng poin-poin sing paling penting kanggo nimbang-nimbang apa penting kanggo nindakake.

Kemajuan teknologi

pentinge nganyari desain web kanggo mekar

Iki minangka salah sawijining alasan utama sing kudu motivasi sapa wae kanggo ngganti desain situs web. Sajrone pirang-pirang taun, teknologi wis maju, lan cara pangguna sesambungan. Panggunaan internet ing jaman biyen nyebar banget ing komputer, lan meh kabeh konten disaring liwat media kasebut. Saiki, iki wis ora ana maneh, lan piranti liyane kayata tablet lan smartphone wis misuwur.

Ganti desain web sampeyan utawa adaptasi karo macem-macem piranti, iki bakal nggawe sampeyan luwih katon kanggo pangguna sing luwih akeh. Jinis desain iki dikenal minangka "Desain responsif", lan desain web sing adaptasi karo piranti sing pangguna ngunjungi kaca. Kajaba iku, yaiku plus kanggo nambah posisi sampeyan ing mesin telusuran. Google menehi hadiah situs web kanthi desain responsif. Saliyane, amarga ora ana masalah ngemot konten, sampeyan bakal nambah pengalaman pangguna.

Yen sampeyan ora duwe desain responsif, coba saiki!

carane masang desain responsif
Artikel sing gegandhengan:
Desain Responsif: Pilihan paling apik kanggo situs web multi-piranti

Situs web kudu mbukak kanthi cepet

Alesan liya sing kudu dipikirake yaiku manawa web mbutuhake wektu sing suwe. Kasunyatan sing wis kabukten manawa teknologi maju, kesabaran pangguna cenderung kurang. Bisa uga pirang-pirang taun kepungkur, sampeyan bisa ngidinke situs web sing butuh wektu suwe. Salah siji amarga konten utawa desain, uga karo kacepetan sambungan, nyebabake kedadeyan kasebut.

Kunci kanggo nambah desain web

Saiki, kanthi kacepetan sambungan sing luwih cepet, situs web sing butuh wektu kanggo mbukak ora biasane dianggep apik. Malah kadhang kala, amarga bisa dipikirake manawa web duwe masalah sing nyebabake ora akeh. Amarga alesan kasebut, saka 4 detik wektu mbukak utawa luwih, pangguna wiwit ilang. Dheweke lunga, bali, lan menyang situs web liyane sing saingan. Iki bakal dadi poin utama sing bakal ngganti desain, nambah wektu mbukak.

Delengen fesyen lan situs web sampeyan ora ketinggalan jaman

Kaya sing dakkandhakake ing wiwitan kiriman, malah para desainer mode uga ana ing kahanan iki, lan papan komersial. Nyatane, kabeh sing ana ing urip bakal ngrasakake kanthi bertahap, malah konstruksi omah dhewe. Mangkono, situs web sing katon tanggal ora bakal menarik Ing mripat saiki, dheweke wis biasa karo pangowahan sing kedadeyan ing papan liya.

Kabeh iki bisa nyebabake ngilangake minat saka pangguna. Sing pungkasane diarani dodolan, utawa langganan, utawa apa wae sing sampeyan tawakake.

Aspek liyane sing bisa kedadeyan yaiku fungsi tartamtu dipateni, contone amarga wis usang utawa ora kompatibel karo browser. Ing kasus iki, ora mung masalah ketinggalan jaman, nanging fungsi. Situs web kanthi alat lan sinyal kesalahan bakal nggawe pangguna cepet-cepet ninggalke. Mangkono, bisa ilang sawetara calon klien lan / utawa pangguna.

Cara nambah pangguna lan lalu lintas kanthi desain web

Adaptasi menyang browser liyane

Aspek liyane yaiku ora kabeh browser bisa digunakake kanthi bener ing kabeh situs web. Mungkin ing umume, nanging sawetara duwe fungsi sing ora diaktifake gumantung browser sing digunakake pangguna.

Dina iki sing paling asring digunakake yaiku Google Chrome, nanging sadurunge Internet Explorer, Fire Fox utawa Safari, sing isih digunakake kanthi ditrima. Priksa manawa kabeh fungsi situs web mbukak kanthi bener ing saben browser.

Atur maneh isine

Sampeyan bisa uga yen titik iki minangka standar minangka prekara sing wis dijlentrehake ing ndhuwur. Banjur uga, kanggo adaptasi fungsi lan alat menyang situs web. Kajaba iku, sampeyan bisa nganyari kanthi visual kanthi micara, lan nggawe sampeyan dadi gaya utama.

Aliran pangguna ora mandheg

prekara sing kudu dieling-eling nalika nganyari desain situs web

Luwih saka rekomendasi, minangka peringatan. Yen situs web sampeyan mboko sithik ndhaptar kunjungan sing luwih sithik, ana kedadeyan. Mungkin sampeyan wis nilar uga? Apa ana poin liyane sing digambarake sing nyebabake sampeyan pangembangan sing bener? Kados pundi kemawon, pangaribawa gambar sing diproyeksikan, lan nyebabake iki ora kepincut.

Priksa manawa pelanggan nemokake sing digoleki, ora ana masalah navigasi ... malah situs web sing digawe karo Flash bisa uga ora ditampilake ing piranti seluler.

Analisis target target pamirsa

Pungkasan, kanggo nemtokake tujuan sampeyan, sampeyan kudu nganalisa kompetisi lan sapa jinis situs web sing dituju. Para pamirsa enom, luwih diwasa? Mungkin wong sing luwih spesialisasi lan ditetepake? Saben klompok umur, wilayah utawa spesialisasi, ngatur desain situs web. Pemirsa sing luwih fokus, bakal luwih wigati kanggo nganyari desain.

ningkatake pengalaman pangguna nganggo desain web
Artikel sing gegandhengan:
Kunci kanggo nambah pengalaman pangguna liwat desain web

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.