Jaringan sosial sing paling akeh digunakake ing Spanyol

jaringan sosial

Dina iki internet kebak akeh kemungkinan kanggo hiburan, bisnis, lsp. Nanging, ora ana sangsi manawa sawetara platform sing paling populer lan digunakake akeh yaiku jaringan sosial. Lan amarga pentinge kabeh kemungkinan jaringan sosial ngidini kita, pitakonane: Apa sing jaringan sosial sing paling akeh digunakake ing Spanyol?

Nanging sadurunge nerusake mangsuli pitakon iki, kita kudu njlentrehake keraguan liyane:Napa kita kudu peduli karo jaringan sosial sing paling akeh digunakake? Wangsulan bisa beda-beda gumantung saka sudut pandang sing pengin ditrapake ing subyek, nanging sawetara opsi yaiku: supaya bisa nindakake kampanye pariwara, kanggo tujuan riset, antara liya-liyane.

Titik liyane sing kudu dijlentrehake yaiku informasi babagan topik iki dinamis banget, amarga kabutuhan pasar saya maju lan pilihan sing saben jaringan sosial sing beda nawakake pangguna kanthi cepet; Nanging, ing artikel iki kita bakal fokus nggunakake informasi paling anyar.

Kita uga ngerti manawa sawetara saka jaringan sosial sing paling akeh digunakake ing Spanyol kang Facebook, Twitter, Instagram lan WhatsApp. Nanging sadurunge nambahake jeneng liyane menyang dhaptar lan ngetik kanthi panjelasan kenapa saben jaringan kasebut duwe papan ing dhaptar iki, ayo analisa sapa sing wis tanggung jawab nggawe jaringan sosial sing padha dadi populer, pangguna Internet.

Sapa sing nggunakake media sosial?

Ayo diwiwiti karo nomer paling umum sing ujar manawa ing Spanyol, ana luwih saka 19 mayuta-yuta kedhaftar; iki ateges a 86% populasi minangka pangguna aktif salah sawijining jaringan sosial sing ana ing internet. Nomer iki mung nggegirisi, amarga menehi idea babagan pirang-pirang wong sing lagi sesambungan liwat jaringan sosial.

Fitur kapindho sing bakal disorot yaiku kabeh pangguna ing njaba, telung klompok umur wakil liyane yaiku:

  • Pangguna kasebut antara umur 16 lan 30 taun
  • Pangguna antara 40 lan 55 taun
  • Lan sing ana ing antarane 56 lan 65 taun

Titik liyane sing menarik yaiku, sanajan saiki dina umume pangguna umur umure luwih saka 16 taunSuwe-suwe, saya akeh bocah sing nggunakake jaringan sosial kasebut. Saliyane, jumlah wong tuwa sing gabung karo jaringan sosial saya tambah akeh.

Jaringan sosial sing paling populer ing Spanyol

jaringan sosial

Ana rong perusahaan sing wis paling dhuwur ing dhaptar kasebut, lan isih dadi sing paling populer: Facebook lan Twitter. Iki rong jaringan sing paling populer Amarga alasan sing gampang, dheweke kalebu macem-macem macem-macem pangguna, amarga liyane jaringan sosial kaya LinkedIn utawa Spotify dheweke fokus ing segmen pasar sing spesifik banget, Facebook lan Twitter luwih serba guna.

Ing rong jaringan sosial kasebut, kita bisa nemokake macem-macem konten, saka musik, liwat warta, lan uga konten komik.

Amarga macem-macem konten iki, mula pengaruh iki: macem-macem pangguna, amarga duwe konten kanggo kabeh pamirsa, bisa uga perusahaan nindakake kampanye pariwara sing bisa ditujokake kanggo kabeh jinis pangguna, sing nemtokake sistem apa paramèter kita supaya bisa nggayuh pamirsa kanthi tenanan ciri sing diidentifikasi.

Kanthi cara iki jaringan sosial sing paling populer kanggo pangguna pribadi lan perusahaan. Lan ora nggumunake manawa Facebook lan Twitter duwe pangenalan merek 99 lan 80% sing padha.

Ayo dadi luwih rinci babagan iki loro jaringan sosial; ayo miwiti karo Facebook, jaringan sosial sing duwe popularitas kanggo popularitas dhewe Piye carane Bisa dijlentrehake kanthi luwih cetha kaya ing ngisor iki: amarga akeh wong sing nggunakake jaringan sosial iki lan duwe profil, dheweke ngajak wong liya nggawe profil kanggo ngakses konten sing bisa narik kawigaten.

Ing istilah Twitter kita bisa ujar kanthi kesederhanaan ngirim pesen pangguna ing pesen sing cendhak bangetBabagan sing disenengi wong akeh, amarga pesen kasebut dikirim sawetara detik; sing nggawe gampang banget digunakake lan uga efektif nalika pengin menehi pesen, manawa wis tekan kabeh pandherek kita.

Jaringan sosial paling cepet

Ing ngisor iki loro jaringan sosial paling dhuwur ing dhaptar kasebut bebarengan karo Facebook lan Twitter, nanging uga kudu dingerteni manawa jejaring sosial kasebut wis pantes disebutake. Sing pertama sing bakal kasebut yaiku Instagram, jaringan sosial sing gumantung nggunakake gambar, lan sing populer amarga ngidini pangguna nuduhake wayahe utawa acara ing mung siji gambar utawa video cendhak.

Wutah sing Instagram wis diwenehi wis luwih saka 30% dibandhingake taun kepungkur, sing nggawe jaringan sosial paling cepet, kanthi popularitas para pangguna bisnis lan bisnis.

Jaringan sosial sabanjure ing dhaptar pertumbuhan yaiku: Spotify, jejaring sosial musik sing unggul. Jaringan sosial iki wis tuwuh kanthi nyata amarga produk sing ditawakake kasebut cocog karo salah sawijining kebutuhan sing paling penting kanggo pangguna, uga dadi solusi kanggo salah sawijining industri sing paling fleksibel ing donya, industri musik.

Kanthi ngidini kita nganyari karo warta paling anyar saka lingkungan musik, uga ngidini ngakses koleksi musik sing ngemot meh kabeh musik sing dingerteni, platform iki nduweni kasetyan para pangguna kanthi cara sing cukup jembar. Lan ora ana sangsi manawa popularitase bakal nambah saben dina.

Jaringan sosial sing digunakake luwih suwe

jaringan sosial

Wayahe nyebutake jam 3 luwih jaringan sosial sing pangguna nggunakake rata-rata wektu sing akeh banget. Ayo diwiwiti karo jaringan sosial yaiku lambang layanan olahpesen cepet, WhatsApp, Jaringan sosial iki duwe popularitas amarga kesederhanaan sing ndadekake salah sawijining tugas saben dina manungsa yaiku komunikasi.

Apa karo kanca, kulawarga, utawa sekolah utawa kanca kerja, WhatsApp minangka opsi pisanan sing kita pikir supaya tetep nyambung lan komunikasi. Gampang ngidini kita nuduhake video, file multimedia, lokasi, lsp. Iki nggawe salah sawijining jaringan sosial sing paling kita lakoni. Lan suwene wektu kanggo jaringan sosial iki? Saben dina luwih saka 5 jam.

Jaringan sosial sabanjure sing paling kita lakoni yaiku salah sawijining sing uga menehi pertumbuhan sing paling gedhe, Spotify, lan gampang dingerteni sebabe kita ngentekake akeh wektu ing jaringan sosial iki, amarga sing kudu sampeyan lakoni yaiku pencet tombol putar kanthi otomatis kanggo nglampahi pirang-pirang jam ngrungokake musik, favorit anyar lan favorit lawas.

Pungkasan, jaringan sosial nomer telu sing paling kita lakoni yaiku Facebook, jaringan sosial sing njaga makutha popularitas. Lan alesan kenapa kita nglampahi wektu iku gampang, kabeh konten sing bisa ditemokake. Lan cukup kanggo mriksa ponsel supaya ngerti yen ukuran iki bener utawa ora.

Apa sing nganggo nganggo beda-beda miturut umur?

Bali menyang umur, kita bisa nemokake 3 klompok sing wis kasebut ing ndhuwur, ayo ndeleng popularitas jaringan sosial adhedhasar umur pangguna.

Jaringan sosial sing paling akeh digunakake ing Spanyol

Minangka kanggo pangguna sing umure antara 16 lan 30 taun, jaringan sosial sing paling populer yaiku WhatsApp, YouTube, Instagram lan Spotify. Kaya sing dingerteni, rentang umur iki luwih milih konten multimedia.

Babagan klompok pangguna sing umur udakara 40 lan 55 taun, bisa ditemokake jaringan sosial sing paling populer yaiku Instagram, lan kita uga nyakup Waze ing dhaptar kasebut, amarga gampang ngidini kita nemokake rute menyang tujuan sing dituju dadi pilihan sing disenengi kanggo akeh pangguna.

Apike, ing antarane pangguna umur 56-65 taun, jaringan sosial sing paling populer yaiku Google+Bener, jaringan sosial Google. Iki mulang manawa umur kanggo netepake ombone tartamtu, pilihan kanggo saben opsi sing kasedhiya ing internet.

Apa sing ditindakake ing media sosial?

Kegiatan favorit wong Spanyol isih sosial, yaiku tetep berhubungan karo kanca utawa kulawarga, lan nuduhake acara penting ing urip kita. Nanging, kita uga seneng ngakses konten multimedia, kayadene Instagram. Uga, kita wong Spanyol seneng banget karo kekuwatan ngakses pilihan musik sing ditawakake YouTube lan Spotify.

Jaringan sosial wis merevolusi cara urip karo wong, nanging kudu dielingi, sanajan jaringan sosial minangka sarana, pungkasane kudu tetep komunikasi, komunikasi sing kudu dijaga lan dijaga karo wong sing dikasihi. .


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Cristina Espallargas ngandika

    Apa tegese pangguna sing luwih populer?

    Amarga kayane ora bisa dimangerteni manawa WhatsApp kanthi rata-rata 5 jam panggunaan dina bakal dadi jaringan sing paling populer.

    Ing artikel iki, aku ora kejawab data kayata jumlah pangguna kanggo saben jaringan, frekuensi input utawa jam sing kita lakoni.