Facebook Meluncurake "Temokake Wutah" Kampanye Pariwara B2B sadonya

Temokake Wutah

Rebo kepungkur iki Facebook ngluncurake kampanye global "Growth Discovery" sing klempakan kanggo Pedagang platform B2B.
Kampanye AS kanthi suwene 30 dina, sing ngarahake tanggepan langsung para pedagang, uga merek tradisional, sing bakal kasedhiya ing njero lan njaba Platform Facebook.

Kampanye platform iki wis nglaporake yen bakal kalebu pariwara dina ing Facebook, Instagram lan ing Jaringan Pemirsa Facebook. Iklan bakal kalebu campuran video lan tautan, lengkap karo tanggepan langsung data sing relevan. Dheweke bakal njaluk pedagang ndhaptar utawa ngunjungi situs web kanggo kampanye iki.

Pedagang sing melu bakal duwe 4 minggu surat langsung saka Facebook kanthi informasi luwih lengkap sing bakal menehi ngerti cara anyar supaya sampeyan bisa narik kawigaten pelanggan anyar liwat jaringan sosial. Ing pungkasan periode 30 dina iki, para pendaftar bakal nampa koleksi pariwara sing ngidini tuku hadiah tambahan.

Kampanye offline platform kasebut dilaporake kalebu pariwara cetak ing industri pertukaran penerbitan, uga iklan digital, sing bakal mbantu dheweke nambah kinerja ing wilayah kasebut.

"Kampanye iki saka Pariwara Facebook B2B bakal mbantu nambah adol ing platform sampeyan kanthi nglumpukake informasi saka pangguna supaya bisa narik kawigaten, "ujare Cindy Zhou, analis utama ing Constellation Research.

"Iki minangka kampanye pariwara global pisanan ing Platform Facebook B2B supaya luwih akeh konsumen, "ujare Zhou.

Efektivitas Discover Wutah gumantung banget saka tindak lanjut lan pitulung saka platform utama yaiku Facebook.

Apa sing bakal kelakon sawise kampanye iki? "Apa Facebook bakal nerusake inisiatif hebat iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.