Cara mbusak akun Instagram

Instagram

Saiki kita duwe akeh jaringan sosial. Apa yen Facebook, Twitter, Instagram, TikTok ... Yen sampeyan duwe agensi utawa pribadi, sampeyan bisa uga ora bisa nindakake kabeh, lan sampeyan kudu menehi prioritas sawetara lan ngilangi liyane. Nanging kepiye carane mbusak akun Instagram?

Yen sampeyan pengin mbusak, salah siji sementara, permanen, nyimpen gambar, etc. ing kene sampeyan bakal nemokake jawaban lan pandhuan sing kudu ditindakake. Go kanggo iku!

Apa Instagram lan kenapa mbusak

Cara nggunakake Instagram Direct ing eCommerce

Instagram kalebu Facebook, saiki diarani Meta, kaya sing kedadeyan karo WhatsApp utawa jaringan sosial sing menehi jeneng perusahaan kasebut, Facebook.

Ing wiwitan lair kanggo saingan karo Pinterest, yaiku, iku jaringan sosial gambar. Nanging, suwe-suwe digabungake lan bisa narik akeh pamirsa sing wis bosen karo Facebook lan ndeleng ing Instagram kanthi cara sing luwih apik kanggo nggayuh pelanggan utawa kanca sing potensial.

Saiki dheweke urip bebarengan (nyatane, nindakake akeh perkara ing Instagram mbutuhake akun Facebook) nanging kenapa mbusak?

Ana akeh alasan kanggo mbusak akun:

  • Apa sampeyan ora nggunakake. Yen dadi dangu tanpa nggunakake, ing pungkasan sesambungan karo wong-wong sing duwe minangka kanca ilang, lan tegese, sanajan sampeyan bali, sampeyan bisa uga biaya liyane.
  • Amarga sampeyan pengin ngganti gaya. Bayangake sampeyan duwe akun Instagram kanggo bisnis Media Sosial sampeyan. Nanging sampeyan wis mutusake yen sampeyan bakal ngaturake dhewe kanggo SEO. Luwih becik mbusak jejak bisnis lawas lan mbukak sing anyar supaya sampeyan bisa fokus ing proyek anyar kasebut wiwit wiwitan.
  • Amarga sampeyan wis kesel. Jaringan sosial kesel. akeh. Mulane ana wektu nalika sampeyan pengin medhot kabeh.

Sabanjure, kita bakal menehi sampeyan langkah-langkah saka macem-macem cara sing ana kanggo mbusak akun Instagram.

Mbusak akun Instagram, kepiye carane?

Cara nggunakake Instagram Direct ing eCommerce

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu ngerti iku gampang banget kanggo ndhaftar, yaiku, kanggo ndhaftar ing Instagram. Nanging nalika ninggalake bisa dadi sirah gedhe. Dadi luwih becik nggatekake keputusan sing arep ditindakake.

Yen sampeyan pengin medhot sedhela, sampeyan bisa nindakake kanthi mbusak akun Instagram kanggo sementara. Apa sing kedadeyan kaya iki? Ya, sampeyan ora bakal katon maneh ing jaringan, sanajan dheweke nggoleki sampeyan, nanging kabeh sing ana ing profil sampeyan bakal disimpen. Mung, kanggo liyane donya, sampeyan didhelikake.

Apa sampeyan pengin ilang kabeh? Sampeyan uga bisa nindakake, mung ing kasus iki, foto, komentar, crita, video ... bakal ilang. Kalebu jeneng panganggo.

Mbusak akun Instagram kanggo sementara

Apa sampeyan ngerti manawa kanggo mbusak akun Instagram sampeyan butuh komputer? Persis, sampeyan ora bisa nindakake karo seluler, nanging sampeyan kudu duwe browser desktop (utawa ngaktifake siji ing seluler). Sing jelas yaiku saka aplikasi kasebut sampeyan ora bakal bisa nindakake.

Sampeyan kudu ngetik situs web iki: 'https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary'.

Ing kana, sampeyan kudu nemtokake alasan sampeyan pengin mateni akun lan sampeyan kudu ngetik sandhi kanggo verifikasi yen sampeyan pancene pengin nindakake. Ing wektu iku, profil sampeyan bakal dipateni.

Tegese, ora ana sing bakal weruh utawa ndeleng foto, komentar ... sing wis dikirim sadurunge mateni akun sampeyan.

Bisa dadi pilihan sing apik yen sampeyan mung pengin ngaso saka jaringan sosial tanpa diganggu sapa wae.

Mbusak akun Instagram kanthi lengkap

Yen sampeyan wis mutusake kanggo mungkasi akun sampeyan ing Instagram, lan ilang kabeh, sampeyan kudu pindhah menyang url iki 'https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/ '.

Ing sampeyan bakal mbusak akun rampung lan ing salawas-lawase. Ing tembung liyane, foto, video, utawa interaksi sing wis digawe ora bakal ana. Ora malah jeneng pangguna sampeyan. Bakal kaya-kaya sampeyan durung tau ana ing Instagram.

Nalika sampeyan ngetik kaca kasebut, bakal takon sampeyan, yen sampeyan durung mlebu, kanggo ngetik nganggo jeneng pangguna lan sandhi. Sawise sampeyan nindakake, sampeyan bakal njaluk sampeyan ngandhani babagan alasan sampeyan pengin mateni akun sampeyan.

Bakal njaluk sandhi maneh lan tombol abang bakal katon. Yen sampeyan menet, sampeyan bakal mbusak akun sampeyan lan ora ana cara kanggo mbalekake maneh. Pikiran sampeyan, ora langsung kaya sing sampeyan bayangake. Bener, bakal menehi wektu sawetara dina. Yen ing wektu kasebut sampeyan ngetik akun, pambusakan pungkasan lumpuh, banjur sampeyan kudu miwiti kabeh langkah maneh kanggo nindakake.

Iku insurance yen sampeyan ngganti pikiran sawetara dina mengko lan ora pengin mbusak kabeh karya sing wis bisa nindakake ing akun.

Carane ngaktifake maneh akun

Ing kasus pambusakan permanen, ora ana cara kanggo ngaktifake maneh akun kasebut, amarga ora ana akun sing bener-bener ana. Nanging sampeyan bisa uga pengin ngaktifake maneh yen wis dibusak sementara.

Nanging kepiye carane bisa aktif maneh? Ing kasus iki, cara kanggo ngaktifake maneh yaiku kanthi mlebu, ing komputer utawa ing aplikasi seluler. Kanthi mangkono, sampeyan bisa aktif maneh.

Mesthi, yen sampeyan mbusak sementara lan sawise 10 menit, utawa jam, sampeyan pengin mbalekake, ora bakal bisa; Sampeyan kudu menehi sawetara jam kanggo proses ngaktifake lan ngidini sampeyan ngetik akun.

Apa mbusak sementara utawa permanen luwih apik?

Pariwara Instagram

Ing kasus iki, kita ora bisa ngomong sing endi sing luwih apik amarga bakal gumantung saka tujuan sing sampeyan duwe. Yen sampeyan wis mutusake ninggalake Instagram amarga wis kesel, bisa uga luwih apik kanggo nahan pangguna tanpa kelangan amarga sampeyan pengin bali kapan wae. Lan, ora kaya jaringan sosial liyane, Instagram ora mbusak profil kasebut sanajan mbuwang pirang-pirang wulan lan wulan kanggo sementara.

Saiki, yen sampeyan mutusake kanggo mbusak, amarga sampeyan ora bakal mlebu maneh, amarga sampeyan ora pengin nerusake akun kasebut, lsp. sing paling apik yaiku mbusak, mbok menawa kanthi nggawe salinan serep profil sampeyan supaya ora kelangan video lan gambar) lan kanthi mangkono nyegah konten kasebut ing basis data Meta.

Apa sampeyan wis tau mbusak akun Instagram sampeyan? Apa gampang kanggo nindakake lan bali sawise sawetara wektu?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.