Cara kerjane Postpone kula

cara kerjane nundha aku

Saiki saya umum nggawe tumbas lan, tinimbang mbayar kabeh ing wektu iku, pamisah pembayaran, utawa mbayar sawetara dina mengko. Kanggo iki, ana sawetara opsi nanging salah siji saka wong-wong mau bisa uga wis katon ing toko online lan sampeyan durung ngerti apa iku apik utawa ora. Apa sampeyan ngerti carane nundha aku bisa digunakake? Lan apa iku?

Yen sampeyan durung krungu nanging sampeyan wis ndeleng ing sawetara eCommerce, mula kita bakal nulungi sampeyan ngerti apa iku, asal usul lan cara kerjane. Dadi sampeyan bisa nggawe keputusan sing cocog babagan nggunakake kanggo bisnis utawa ing tingkat pribadi.

Apa Postpone

Apa Postpone

Wangsulan: Bab ingkang pisanan kita arep kanggo nerangake apa Aplazame iku, amarga iku alat sing durung dikenal, nanging bisa dadi menarik banget kanggo eCommerce utawa malah kanggo individu sing mbutuhake "kredit" utawa mbiayai tumbas.

Postpone Me sejatine alat sing Iki digunakake kanggo nundha pembayaran online. Kanggo nindakake iki, menehi cara pembayaran sing fleksibel. Iki ditondoi kanthi ora duwe dokumen, nyatane, mung nganggo jeneng, email lan DNI Spanyol utawa NIE (sing terakhir mung ditrapake kanggo kridit sing luwih dhuwur) sampeyan bisa njaluk kredit nganti 2500 euro. Dheweke nggunakake data iki kanggo verifikasi manawa wong sing njaluk kredit kasebut ora ana ing "daftar ireng" utawa duwe masalah karo bank-bank (soko sing nggawe platform ora percaya yen bakal ngasilake dhuwit).

Iku ora soko sing wis digawe anyar ing taun iki, nanging Wis beroperasi wiwit 2014 nalika Fernando Cabello-Astolfi, pimpinan solusi pembiayaan iki, nggawe. Nanging, wiwit taun 2018, nalika dituku dening grup WiZink Bank, dadi siji-sijine pembiayaan sing didhukung dening bank.

Mulane, kita bisa ngomong iku Spanyol, lan wis "bank konco iku."

Fitur saka Aplazame

Fitur saka Aplazame

Kaloro kerjane Aplazame lan kaluwihan kasebut beda karo pesaing. Ing tangan siji, Postpone kula «bet ing apik iman». Ing tembung liyane, iku nganggep risiko non-pembayaran lan penipuan ing acara sing individu ora bali dhuwit sing wis nyilihake kanggo wong-wong mau.

Ing sisih liya, ana a pendanaan sing fleksibel banget, awit iku ngijini sampeyan kanggo bali dhuwit ing pembayaran nganti 36 sasi (sing 3 taun) lan sampeyan bisa milih nganti dina sasi sing pengin nggawe pembayaran sing efektif.

Iku uga wis API lan modul kanggo platform eCommerce utama kayata PrestaShop, WooCommerce, Magento utawa Shopify.

Temenan, ora kabeh apik. Kita pirembagan bab bagean saka MediaWiki ing dodolan. Lan iku, kanggo nggunakake, ana ragad antarane 0,5 lan 1,5% miturut jumlah total. Kabeh iki saliyane kanggo kapentingan Applied, kang biasane 24,5 APR.

Cara kerjane Postpone kula

Cara kerjane Postpone kula

Ngerti cara kerja Aplazame kalebu nemtokake manawa sampeyan bakal dadi individu sing njaluk layanan pembiayaan utawa eCommerce. Ing saben wong iku beda carane tumindak supaya kita bakal weruh loro kasus.

Cara kerjane Aplazame kanggo individu

Kita miwiti karo individu. Kanggo wong-wong mau, yen sampeyan pindhah menyang kaca resmi Aplazame, sampeyan bakal weruh sing salah siji saka layanan «Tuku saiki, mbayar mengko».

Ing kasus iki nawakake sampeyan kamungkinan duwe kredit mikro nganti 2500 euro kanggo tuku lan kanthi mangkono bisa bali dhuwit ing syarat-syarat beda.

Ing tangan siji, pembayaran 15 dina, yaiku, jumlah sing sampeyan tuku dikenani biaya 15 dina sawise tuku (nanging sampeyan bisa nikmati wiwit dina pisanan). Aku ora duwe kapentingan.

Ing tangan liyane, pembayaran ing cicilan. Ing kasus iki, a pembayaran dhisikan minimal 10,72 euro nanging sampeyan bisa nemtokake jumlah cicilan kanggo nindakake. Opsi pungkasan iki ora duwe kapentingan yen dibayar ing patang pembayaran. Yen pembayaran kasebut ngluwihi, mula bakal dikenani biaya.

Bener, individu mbayar kabeh produk sing dituku. Nanging Aplazame nindakake kanggo sampeyan, cara kanggo advance dhuwit. Banjur iku individu sing kudu mbayar utang karo platform.

Nundha kula kanggo eCommerce

Ing kasus Aplazame kanggo eCommerce, apa sing ditawakake sistem pembiayaan iki yaiku bisa nggawe alat iki minangka pilihan pambayaran kanggo para panuku. Ing tembung liyane, saliyane kanggo kurban pembayaran dening kertu, transfer bank, cash on delivery, Paypal ... ana uga pilihan kanggo Defer kula, supaya padha bisa mbayar ing 15 dina utawa ing cicilan.

Kasunyatan manawa sampeyan ora njaluk jinis dokumen utawa gaji kanggo nampa pembayaran lan ngerti yen diwenehake utawa ora, nggawe luwih cepet. Sampeyan bisa milih pembayaran nganti 36 cicilan saben wulan. Kanthi kamungkinan milih sasi pambayaran lan ngontrol kasedhiyan dhuwit, yaiku, yen sampeyan bisa tuku utawa ora.

Sampeyan uga kudu ngerti iku Aplazame sing mbayar produk. Maksudku bakul sing arep mbayar yaiku Aplazame nalika panuku karo sing miwiti "hubungan" karo platform amarga dheweke sing kudu mbayar.

Ing tembung liyane, minangka pemilik saka eCommerce sampeyan bakal tansah nampa dhuwit. Lan iku wis platform Aplazame sing mangertos karo klien (mangkono nganggep resiko kanggo silihan dhuwit).

Miturut data sing ditangani dening platform kasebut, dheweke ujar Nggunakake sistem pembayaran iki nambah tingkat konversi dening 20%. Kajaba iku, nilai rata-rata pesenan tikel lan ana luwih saka 40% ambalan tumbas. Sing, padha bali kanggo tuku saka toko.

Bebener iku ana akeh toko saka macem-macem kategori sing wis digunakake kayata perhiasan, kaendahan, olahraga, pendidikan, fashion, furnitur, lelungan… Sawetara jeneng kondhang yaiku: Suárez Jewelry, Sánchez Jewelry, La Oca, Dormia, General Optica, Yokono…

Saiki sampeyan wis sinau babagan cara kerja Aplazame lan apa sing bisa dikarepake saka pendanaan jinis iki, yen sampeyan nggoleki, sampeyan bisa ndeleng panemu yen alat iki kudu nggawe keputusan pungkasan. Mesthi, sampeyan kudu ngerti yen sampeyan kudu mbalekake dhuwit lan ora apik kanggo nyilih akeh banget. Apa sampeyan wis tau nggunakake?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.