Apa Campuran Marketing lan kanggo apa?

Apa campuran pemasaran?

Konsep digital iku akeh, lan beda karo sing sejatine dikenal minangka "teknik tuku lan adol, komunikasi, lsp." iku kasunyatane manawa bisa owah. Kasunyatane, pemasaran ganti saben taun, terus berkembang, malah kaping pirang-pirang ing taun sing padha. Amarga alasan iki, Campuran Pemasaran minangka salah sawijining variabel lan, saiki, salah siji sing paling efektif kanggo sapa wae sing pengin sukses.

Nanging, Apa campuran pemasaran? Kanggo opo iki Lan sing luwih penting, kepiye carane ditindakake? Kabeh iku lan liya-liyane yaiku sing bakal ditampilake ing ngisor iki dina iki.

Apa campuran pemasaran?

Campuran pemasaran bisa ditegesi minangka a alat lan variabel sing kasedhiya lan mbantu kita nganalisis tingkah laku konsumen lan pasar. Tujuane ora liya yaiku nggawe tumindak sing ana gandhengane karo kasetyan, utawa penylametan pelanggan, ngewangi dheweke supaya bisa memuaskan. Kanthi tembung liya, adhedhasar nggawe sesuatu sing apik kanggo para pelanggan, mula milih perusahaan utawa merek kasebut tinimbang liyane.

Dadi, tugas sing kudu ditindakake ing campuran pemasaran yaiku nyelehake produk sing dikarepake pelanggan, yaiku ing papan sing tepat, sing metu ing wektu sing pas lan duwe rega sing sampurna. Nanging mesthine, nindakake perkara kasebut ora gampang amarga sampeyan kudu ngerti akeh aspek, ora mung saka perusahaan utawa merek, nanging uga pasar sing dadi fokus. Lan iki babar pisan ora gampang.

Strategi campuran pemasaran

Strategi campuran pemasaran

Nalika campuran pemasaran metu, variabel sing ditindakake yaiku papat. Suwe-suwe, model liyane muncul ing endi variabel kasebut ditambah, dadi 7 utawa malah 9. Nanging campuran pemasaran kudu diatur karo papat variabel, kabeh diwiwiti nganggo huruf P (ing basa Inggris). Yen wis dominasi, sampeyan bisa ndeleng model ing ngisor iki kanggo nutupi lan nambah produk.

Model 4Ps

Model 4Ps campuran pemasaran fokus ing papat pilar dhasar supaya produk kasebut sukses. Ing ngisor iki:

Rega Regane mesthi ditemtokake. Saben perusahaan bisa menehi rega sing dikarepake ing produke, nanging kita ngomong babagan faktor sing kompetitif banget amarga kompetisi uga nganalisa lan kadang nawakake sing luwih murah, utawa sing luwih larang. Ing prekara iki, regane kudu cukup supaya blanjane ditanggung lan, saliyane, duwe bathi. Iki bisa nduwe pengaruh negatif utawa positif marang pelanggan; dheweke bisa seneng utawa nolak kanthi larang banget. Lan ora mesthi apik yen nawakake produk kanthi rega murah, kadhang kala, ing saldo minangka kunci.

Produk Iki minangka variabel paling penting ing campuran pemasaran amarga, yen sampeyan ora nawakake barang sing pengin dituku pelanggan, ora preduli sampeyan nindakake faktor liyane, meh ora bisa sukses amarga ora ana sing pengin kanggo tuku. Mula, sampeyan kudu nggawa menyang pasar babagan sing pancen anyar, sing nambah persaingan sing ana, sing bisa gampang digunakake para pelanggan, lan uga migunani. Yen sukses, sampeyan bakal sukses yen kabeh variabel nyelehake ing trek sing bener.

Distribusi. Pilar liyane yaiku distribusi, yaiku produk iki bisa dipikolehi ing pirang-pirang panggonan. Contone, bayangake kasus Amazon adol buku sing diterbitake dhewe. Distribusi sing ana apik, nanging bukune ORA bisa ditemokake luwih saka ing Amazon lan ing loro utawa telu papan liyane (ora ana visibilitas). Mula, pancen ora ana pendekatan produk kanggo calon klien. Banjur, kepiye? Investasi, entuk luwih akeh perusahaan, toko, supermarket ... kanggo adol produk sampeyan. Sampeyan mbutuhake supaya bisa dideleng, dingerteni, dianalisis supaya bisa nyedhaki pelanggan.

Promosi Pungkasane, sampeyan duwe promosi, yaiku tumindak sing kudu sampeyan lakoni supaya produk sampeyan wis dikenal. Sing biasa diarani pariwara. Yen sampeyan ora nandur modal, ora preduli sampeyan nyelehake produk ing pirang-pirang panggonan, yen wong durung nate krungu, mula bakal ora kasengsem. Sampeyan kudu "adol" lan iki kudu nerangake apa sing bisa ditindakake, carane bisa nambah urip lan kenapa saiki kudu tuku.

Model 7Ps ing campuran pemasaran

Model 7Ps ing campuran pemasaran

Sawise campuran pemasaran muncul, kanthi papat pilar penting, ana model anyar sing muncul, ing saliyane papat Ps, uga nambah telung liyane sing menehi nilai luwih gedhe kanggo tumindak sing ditindakake.

Iki yaiku:

Wong Ing pangertene manawa para pekerja kasebut uga nulungi nggawe produk sing luwih apik lan bisa dianggep apa wae kanggo kabeh wong. Tuladhane yaiku pariwara merek alat rumah tangga sing misuwur ing Spanyol sing nggunakake pegawe dhewe kanggo umumake apa sing adol.

Proses Yaiku, analisa cara panggunaan produk iki, cara nawakake layanan kanggo para pelanggan lan yen ana prekara sing bisa dandan.

Bukti fisik. Yaiku, dokumen utawa tes apa wae sing ditawakake kanggo para pelanggan supaya bisa ngerti lan ngesahake kualitas produk kasebut.

Model 9Ps

Pungkasan, sampeyan duwe model 9Ps, kaya sing sadurunge, ing kasus iki kabeh variabel sing wis dingerteni ditambahake loro, sing uga penting. Iki yaiku:

Partisipasi. Ing pangertene sampeyan kudu nyoba ndherek pelanggan minangka bagean saka merek, supaya dheweke rumangsa penting lan, ing wektu sing padha, njaga pelanggan amarga sampeyan menehi papan sing penting ing perusahaan utawa merek, sanajan ora ana gandhengane karo dheweke.

Ramalan. Yaiku, antisipasi kabeh sing bisa dadi salah siji sing pertama lan terus inovasi supaya pangguna mesthi entuk sing paling apik, saiki utawa mbesuk.

Apa marketing iki lan kenapa penting kanggo perusahaan lan merek?

Apa marketing iki lan kenapa penting kanggo perusahaan lan merek?

Pancen, yen sampeyan nganalisa campuran pemasaran, sampeyan bakal ngerti manawa kita bakal ngomong babagan penting babagan strategi bisnis supaya apa sing sampeyan adol bisa digunakake. Yaiku, menehi informasi babagan produk, babagan pelanggan, babagan saluran distribusi lan babagan pariwara sampeyan. Lan mbantu sampeyan:

  • Owahi yen prelu. Supaya sampeyan bisa adaptasi produk, ngrancang ulang, nggawe inovasi ... kabeh supaya dadi paling apik ing pasar lan sing dikarepake para pangguna.
  • Entuk luwih akeh pelanggan, utawa malah menehi sampeyan kesempatan anyar sing wis ana.
  • Duwe ngarsane, ngadhepi utawa virtual, lan ngerti sing paling cocog kanggo bisnis sampeyan.
  • Duwe aliansi karo perusahaan liyane.

Kanthi tembung liya, campuran pemasaran minangka teknik sing ora bakal fokus mung karo apa sing sampeyan lakoni, nanging sampeyan bakal ngupayakake interaksi karo pelanggan, bebarengan, nggawe sing bener-bener bisa digunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.