Apa EAT ing SEO lan kepiye cara nambahake?

Minangka aspek sing sampeyan bisa entuk akeh sumber daya kanggo pangembangan toko online utawa perdagangan. Saka pendekatan sing ditondoi kanthi inovatif banget lan menehi solusi luwih akeh babagan manajemen garis bisnis tinimbang sing sampeyan bisa saka wiwitan. Utamane, yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing mikir yen sampeyan kudu tren anyar ing pamasaran digital kaya ngono.

Dadi, lan kanggo mlebu topik saiki, EAT minangka singkatan sing nuduhake telung aspek utama kanggo optimalisasi SEO sing efisien: Pengalaman, Panguwasa lan Kepercayaan. Nanging… apa hubungane T karo kapercayan? Penjelasane gampang: kaya konsep ing Pemasaran Online, akronim kasebut asale saka istilah Inggris "Keahlian, Panguwasa, Kepercayaan".

Aspek liyane sing kudu sampeyan evaluasi wiwit saiki yaiku aspek sing ana gandhengane karo sifat bisnis sampeyan dhewe. Saka sudut pandang iki, ora ana sangsi manawa ing pungkasan  Sampeyan mbutuhake pengalaman sing luwih dhuwur utawa luwih murah ing informasi sing ditawakake. Contone, ing situs web review perusahaan hiburan utawa pelatihan, konten apa wae bisa diklasifikasikake digawe dening "ahli" (utawa paling ora ora bakal didenda miturut tingkat pengalaman), amarga situs kasebut mbutuhake pendapat lan "pengalaman saben dinane" sing ora kudu digawe saka wong sing duwe ilmu babagan topik kasebut.

Mangan ing SEO: pengalaman

Sejatine yaiku ora kanggo ngrujuk marang ahli apa wae, nanging konten kasebut dhewe menehi tandha manawa digawe dening wong sing ngerti lan ngerti apa sing ditulis. Supaya kaca diposisikan kanthi bener, isine kudu narik kawigaten para pengunjung, uga asline lan asli. Mula Google bakal nganggep pangripta konten sing netepi paugeran kasebut dadi ahli babagan perkara kasebut.

Panguwasa

Link alami sing sampeyan duwe: Amarga yen sampeyan duwe wewenang, logis yaiku situs web liyane sing dipercaya ing sektor sampeyan ngubungake kaca sampeyan minangka referensi. Elinga yen kita wis nemtokake "alami". Yen konten sampeyan apik lan perusahaan sampeyan wis nindakake SEO On Page sing apik, tautane bakal teka dhewe.

Kata Kunci Merek: Apa wong wis nggoleki jeneng bisnis sampeyan ing Google? Iki minangka indikasi sing apik kanggo Google yen sampeyan wis apik.

Jaringan sosial: Yen konten sampeyan dituduhake, iku uga minangka tandha yen sampeyan katon minangka referensi.

Kaya sing sampeyan ngerteni maneh, kita ngomong babagan konsep sing ana gandhengane karo gambar karya merek sampeyan umume.

Kapercayan

Iki uga logika murni. Sapa sing bakal ditampilake Google dhisik? Menyang situs web sing bisa dipercaya utawa sing ora ana referensi? Kunci ing kene yaiku kanggo ndeleng kepiye mulang Google yen kita "bisa dipercaya".

Kita menehi sawetara ide:

Informasi kontak: jelas nuduhake kepiye carane bisa komunikasi karo sampeyan. Yen bisnis sampeyan duwe kantor, luwih becik sampeyan link profil karo alamat.

Kaca utawa HTTPS sing aman: Sanajan iki ora penting maneh kanggo Google, nanging calon klien sampeyan pengin duwe katenangan yen situs web sampeyan aman lan informasi dilindhungi.

Kaca sing sah: ya, sing ora ana sing nggatekake lan manawa akeh perusahaan sing nyalin. Kaca sampeyan kudu diadaptasi kanthi gampang lan gampang diakses. Yen sampeyan adol produk, padha ditrapake kanggo kabijakan bali.

Kredensial

Mesthi wae, aspek iki nuduhake aspek teknis portal liyane, kayata duwe sertifikat SSL ing portal kita, navigasi sing gampang lan lancar (tanpa mbeling), wektu mbukak cepet, lsp.

Metrik EAT ditrapake kanggo saben portal, nanging ana gandhengane khusus ing portal YMYL, amarga sifat lan relevansi penting konten sing kalebu ing jinis portal iki. Yen portal sampeyan wis gagal sawetara wulan lan sampeyan ora ngerti sebabe, sampeyan kudu nganggep cara ngetrapake jinis iki kanggo nyuda efek saka nganyari iki.

Posisi situs web

Ing pandhuan Google kanggo evaluator nuduhake faktor sing paling penting kanggo ngukur kualitas sawijining kaca, yaiku:

Tujuane kaca kasebut.

Tingkat EAT sing dhuwur, tegese minangka "karakteristik kualitas penting".

Konten kualitas apik. Kanthi konten deskriptif lan judhul sing apik. Iki butuh wektu, usaha, pengalaman, lan katrampilan.

Informasi cekap saka situs utawa informasi babagan sapa sing tanggung jawab kanggo konten utama.

Reputasi apik saka situs lan reputasi editor.

Saliyane, Google ngerteni kaca sing kurang apik sing nduweni level EAT sing kurang, konten sing kurang kualitas, sawetara konten kanggo tujuan kaca kasebut. Sanajan judhul kasebut berlebihan utawa nyengsemake. Kajaba iku, dheweke duwe bewara sing ora ngganggu konten utama. Lan situs kasebut duwe reputasi negatif.

Posisi situs web

Ngapikake reputasi online lan nampa ulasan saka situs pihak katelu. Elinga manawa apa sing dikandhakake wong babagan bisnis sampeyan pancen penting.

Aja ngisi notifikasi situs sampeyan.

Tampilake merek lan pangarange, mula sampeyan bakal duwe kapercayan.

Citer sumber sing bisa dipercaya ing teks lan nampa tautan minangka sumber teks liyane.

Priksa manawa konten YMYL sampeyan didhukung karo bukti ilmiah.

Entuk sebutan saka situs panguwasa lan forum.

Umume, sampeyan kudu dipercaya.

Lakukan kabeh sampeyan kanggo mbuktekake EAT sampeyan.

Saka sudut pandang iki, kudu dielingake yen ora kaget yen Google luwih ngandelake kaca sing mbukak data kanthi jelas, kayata pamilik domain, lokasi perusahaan, jeneng editor, lsp.. contone, kaca sing terus nggunakake "Whois" anonim utawa ora mbabarake data apa wae.

Ngerti sapa sing nulis, sing duwe kaca web lan uga alamat kaca utawa perusahaan kasebut, minangka faktor sing nggawe kapercayan marang pamaca lan Google seneng.

Dene ing sisih liyane, aspek liyane sing paling penting sing mengaruhi masalah iki yaiku termometer sing apik kanggo nambah situs web ing toko utawa bisnis online. Dadi kanthi cara iki, nyedhiyakake macem-macem ciri sing bakal dikomentari wiwit saiki:

Karakteristik pertama kaca kanthi kualitas dhuwur yaiku level EAT sing dhuwur. Dhaptar kalebu tambahan:
• Pengalaman, panguwasa lan kapercayan sing dhuwur, kalebu EAT editor lan / utawa panganggit artikel lan informasi sing ana ing kaca kasebut.
• Nduwe jumlah konten utama sing berkualitas tinggi.
• Duwe informasi cukup babagan sapa sing tanggung jawab kanggo situs kasebut lan / utawa informasi sing cukup babagan adol produk utawa layanan kasebut. Yen situs kasebut didol kanthi online, mesthine kudu jelas ing kaca ngarep babagan transaksi finansial.
• Entuk informasi sing jelas lan nyata, saliyane konten sing terkenal lan pandhu arah sing ramah, reputasi positif situs kasebut.

Kabeh sing dibahas bisa menehi sampeyan dhasar apa EAT lan carane nggunakake ilmu iki kanggo nambah rangking sampeyan. Nduwe rating kualitas sing apik ing Google minangka faktor utama nalika ana ing ndhuwur asil telusuran. Muga-muga bisa mbantu sampeyan tangi lan mlaku supaya situs web sampeyan nawakake keahlian, panguwasa, lan kapercayan ing kabeh konten sampeyan.

Ngevaluasi isi

Kanggo ngevaluasi konten web, kita kudu mangsuli sawetara pitakon sing bakal mbantu ngerti manawa informasi sing disedhiyakake cocog karo persyaratan nganyari algoritma Google sing anyar iki. Pitakon utama yaiku:

Apa konten kasebut nyedhiyakake informasi, laporan, riset, utawa analisis asli?

Apa konten kasebut nyedhiyakake deskripsi substansial, lengkap, utawa lengkap babagan topik?

Apa konten kasebut nyedhiyakake analisis pemahaman utawa informasi menarik sing luwih jelas?

Yen konten adhedhasar sumber liyane, apa sampeyan ora mung nyalin utawa nulis ulang sumber kasebut lan luwih menehi nilai tambahan lan orisinalitas?

Apa judhul lan / utawa judhul kaca kasebut nyedhiyakake ringkesan konten sing migunani lan migunani?

Apa judhul lan / utawa judhul kaca kasebut ora alami utawa gawe kaget?

Apa iki jinis kaca sing pengin menehi tetenger, bareng karo kanca, utawa menehi rekomendasi?

Apa sampeyan pengin ndeleng konten iki ing majalah cetak, ensiklopedia, utawa buku referensi?

Nalika pungkasane, kudu disorot yen EAT ing SEO minangka konsep sing bisa uga ora ngerti apa tegese konsep generasi sabanjure, nanging bisa migunani banget kanggo pangembangan toko online utawa perdagangan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.