Apa sing Mbayar Google?

Google Pay minangka platform sing meh kabeh pangguna ngerti, nanging mung sawetara sing ngerti aplikasi sejatine lan utamane sektor perdagangan elektronik. Ing pangertene iki, Google Pay, sadurunge dikenal minangka Pay with Google lan Android Pay, minangka platform teknologi sing digawe Google kanggo digunakake ing sistem pembayaran saka piranti seluler, nawakake pangguna kemampuan kanggo nindakake gerakan moneter kasebut saka piranti teknologi apa wae, kayata Android, tablet utawa smartwatches.

Platform iki nduweni ciri khas sing paling penting amarga nggabungake kabeh cara pembayaran sing bisa digunakake karo Google. Mekanik kasebut adhedhasar kasunyatan manawa sampeyan mung kudu nambah informasi kertu, lan wiwit iku, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo operasi ing ngisor iki:

Tuku ing toko nganggo telpon.

Tuku barang ing aplikasi lan situs web.

Isi formulir kanthi otomatis ing Chrome.

Tuku produk Google.

Kirim dhuwit menyang kanca lan kulawarga, sanajan fitur iki mung kasedhiya ing AS lan Inggris.

Ing kasus apa wae, supaya layanan iki penting download aplikasi iki teknologi saka domain sing dipercaya lan aman. Mulai saiki, kabuka kanggo kabeh mupangat sing ditawakake saka Google Pay. Lan bisa ateges pangowahan kebiasaan sing sampeyan tuku saka toko online. Nganti nemokake apa sing kalebu aplikasi iki lan cara kerja aplikasi Google iki, sing ngidini nggawe pambayaran antarane individu lan bisnis online.

Google Pay: kepiye kerjane?

Salah sawijining tugas pertama yaiku verifikasi babagan cara ngetrapake sistem pembayaran iki ing kegiatan saben dinane. Saka pendekatan umum iki, kudu dielingake yen platform pembayaran iki ditandhani karo kontribusi ing ngisor iki sing bisa diwenehake kanggo bisnis utawa toko digital.

  • Punika a layanan pembayaran seluler. Saka ngendi pangguna utawa pelanggan bisa nggawe formal tuku utawa operasi digital.
  • Ngidini nambah kertu liyane, kayata kasetyan, sarana transportasi kanggo mupangate layanan iki.
  • Mekanikipun dhasar adhedhasar teknologi tanpa kontak liwat chip piranti teknologi NFC. Tegese, kanthi keamanan sing apik kanggo nindakake apa wae operasi kanthi cara pambayaran khusus iki.

Yen sampeyan pangguna Google Pay, sampeyan duwe nomer akun virtual, lan akreditasi iki minangka jinis pengenal nomer rekening bank nyata pangguna.

Nalika nggawe pembayaran kanggo tuku online, salah sawijining kaluwihan sing bakal sampeyan pikolehi wiwit saiki yaiku supaya sampeyan bisa njaga informasi pribadi kanthi aman kapan wae lan ing kahanan apa wae.

Ing seluler Android utawa tablet nganggo aplikasi Google Pay

Yen sampeyan duwe ponsel Android karo NFC, lan sampeyan pengin miwiti nggunakake Google Pay minangka layanan pembayaran seluler ing toko virtual utawa online, saliyane nyimpen kertu loyalitas lan dokumentasi liyane sing kompatibel karo aplikasi kasebut, sampeyan mung kudu ngetutake sawetara langkah-langkah sederhana:

  1. Download aplikasi Google Pay, gratis, liwat Google Play Store. Kanthi cara sing aman lan tanpa diserang virus utawa jinis malware liyane.
  2. Ing kaca utama app, klik ing tab "Pembayaran" sing ana ing bilah alat ngisor.
  3. Klik ing tombol "Cara pembayaran" biru.
  4. Arahkan kamera seluler ing kertu kredit utawa debit kanggo ngetik data, utawa tambahake kanthi manual.

Sampeyan saiki bakal kasedhiya kanggo operasi karo platform teknologi iki sing ana gandhengane karo pembayaran ing toko elektronik. Ditampa ing bagean sing apik ing domain perusahaan kasebut lan sing paling apik yaiku sampeyan ora kudu mbayar euro. Malah ora entuk biaya kanggo manajemen utawa pangopènan. Bisa uga ing pungkasan dina iki minangka operasi sing nguntungake banget kanggo kepentingan sampeyan minangka konsumen toko utawa toko online.

Kepiye cara nggunakake Google Pay?

Adopsi Google Pay dening bank minangka salah sawijining faktor sing paling nemtokake konfigurasi sistem kasebut saiki. Ora kanthi cara sing radikal, nanging mbaka sethithik lan malah kanggo ngetrapake kanthi umum ing antarane para pangguna Spanyol. Saiki ana macem-macem institusi kredit sing wis mutusake nampa panggunaan Google Pay nganggo kertu lan layanane.

Kaya sing wis kasebut, Google Pay bisa digunakake karo teknologi NFC. Yen ora duwe, sampeyan ora bakal bisa nggunakake sistem iki kanggo mbayar lan mbayar akun liwat ponsel ing toko lan perusahaan online. Yen sampeyan duwe Android 4.4 utawa sistem operasi sing luwih dhuwur, sampeyan ora prelu kuatir bab iki.

NFC luwih gampang dipikolehi, nanging bank sing cocog minangka masalah sing luwih angel kanggo dirampungake. Saiki, akeh bank Spanyol sing ora ndhukung teknologi iki. Nanging, institusi kredit liyane nampa pembayaran kasebut nganggo Google Pay lan ngidini sampeyan nindakake operasi utawa transaksi.

Langkah sabanjure yaiku nambah cara pembayaran, apa wae. Ing babagan iki, strategi sampeyan bakal adhedhasar kabutuhan kanggo nambah kertu kredit utawa ngubungake Google Pay karo akun PayPal sampeyan. Salah sawijining proses kasebut bisa nglegakake panjaluk iki wiwit saiki. Oalah, ora kalah penting yen sampeyan bisa nindakake kanthi mung nambah foto menyang kertu lan mindhai data kasebut tanpa kudu ngenalake kanthi artifisial

Apa aplikasi Google Pay nggabungake?

Google Pay nuduhake kabeh pilihan pembayaran ing sawijining aplikasi (kertu sing wis diatur, akun PayPal ...). Sanajan wiwit saiki sampeyan kudu eling yen ora kabeh institusi kredit isih bisa nggunakake aplikasi khusus iki.

Apa wae, saiki Google Pay uga nuduhake para pedagang sing nawakake jinis pembayaran iki. Nanging ing ndhuwur kabeh, sampeyan nyedhiyakake macem-macem mupangat sing bakal dibabarake ing ngisor iki:

  • Sampeyan bisa ndhaptar kabeh kertu kasetyan lan kertu bingkisan.
  • Google Pay nuduhake riwayat tuku pungkasan.
  • Nalika mbayar, Google Pay ora nuduhake rincian kertu nyata ing wektu pambayaran.

Kanthi cara iki, sampeyan bakal duwe luwih akeh layanan tinimbang saiki lan iki minangka salah sawijining alesan utama sampeyan ngrekrut aplikasi iki kanggo piranti teknologi (tablet, seluler utawa piranti liyane kanthi karakteristik sing padha. gratis gratis lan minangka komisi utawa biaya liyane ing manajemen utawa pangopènan. Bisa mandheg layanan kasebut kapan wae lan gumantung karo kabutuhane pangguna kasebut dhewe.

Ing kasus apa wae, iki minangka senjata sing efektif banget sing kasedhiya kanggo kabeh pangguna ing hubungan karo sektor blanja online amarga kaluwihan infinitif sing bisa ditawakake kapan wae. Lan saka sudut pandang sing tanggung jawab kanggo bisnis utawa toko online, iki uga minangka instrumen sing valid kanggo ningkatake penjualan produk, layanan utawa artikel.

Ing titik sing padha bisa nggabungake karo liyane: kertu kredit utawa debit, transfer bank, pembayaran elektronik, lsp. Dadi kanthi cara iki, kabeh klien duwe alternatif liyane kanggo ngadhepi pembayaran sing dipikolehi liwat Internet. Nalika tuku ponsel, buku, materi audiovisual, olahraga utawa aksesoris menit pungkasan.

Apa sing sejatine ditindakake Google Pay?

Sistem pambayaran khusus sing bakal dibahas iki ngasilake macem-macem mupangat sing luwih gampang dipikirake kanggo ngerti manawa luwih becik ndownload aplikasi kasebut. Contone, ing tumindak ing ngisor iki sing dibahas ing ngisor iki:

  • Iki bakal nggawe kita bentuk pambayaran anyar sing bisa ngatasi masalah iki ing sawetara wektu. Kaya dene ora ana sawetara cara pambayaran sing luwih tradisional utawa konvensional.
  • Iki minangka sistem pangisian daya sing ditondoi kanthi khusus keamanan dhuwur lan ing endi wae kita kudu wedi karo proses operasi iki. Malah kanthi jaminan sing luwih gedhe tinimbang nalika mbayar liwat kertu kredit utawa debit.
  • Pembayaran bisa digawe kanggo tuku online saka cara tanpa wates amarga ora ana watesan apa wae babagan aspek iki. Malah kanthi kemungkinan nyata nggabungake karo sistem pembayaran sing paling umum nganti saiki.
  • Ngrekrut sampeyan ora mbutuhake registrasi sampeyan uga ora mbayar biaya pangopènan amarga adhedhasar sistem operasi sing luwih gampang. Sampeyan bakal bisa ndeleng kepenak mbuwang kebutuhan ing kebiasaan blanja ing toko. Ora kaget, asil sampeyan bakal kaget banget.
  • Pungkasan, iki minangka salah sawijining tren pungkasan sing dikembangake ing hubungan komersial, utamane ing format online.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.