Apa Konten Tipis lan apa sing dipikirake Google?

Konten sing diarani tipis minangka istilah sing bisa pengaruhe luwih akeh tinimbang sing sampeyan pikirake ing pemasaran produk utawa layanan sampeyan. Sanajan ora langsung, nanging langsung, amarga sampeyan bakal bisa ndeleng wiwit saiki. Rujuk Sejatine kabeh konten sing dianggep kurang apik utawa ora cukup kualitase. Kanggo mesin telusuran sing tanggung jawab nindakake proses analisis digital iki, kayata Google.

Mesin telusuran Iki ditondoi kanthi ngindeks kaca web lan saengga bisa ngukur level kualitase. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ndeteksi lan misahake konten digital kanthi kualitas paling dhuwur saka konten non-digital. Nanging strategi kasebut luwih maju amarga ngidini nggambarake teks sing diciplak utawa disalin saka situs web liyane. Kanthi tembung liyane, konten sing tipis kalebu konten sing kurang bermutu lan mula ora ana SEO (Search Engine Optimization).

SEO minangka search engine optimization utawa search engine optimization lan wis ana tujuan utama kanggo menehi visibilitas luwih gedhe kanggo domain situs web. Kanthi efek sing meh langsung: luwih akeh kunjungan bakal ditampa lan ing toko online bisa pengaruhe kenaikan penjualan supaya luwih cepet asil saka strategi pemasaran digital kasebut. Nganti bisa dadi titik dhukungan sing sampurna kanggo pangembangan proyek utawa bisnis ing Internet.

Konten Tipis: efek sing paling langsung

Pendapat sing dikatutake Google babagan konten kasebut ing kaca web mesthine ora dianggep paling apik. Nanging kosok baline, iku bakal menehi dhendha amarga ora migunani ing kabeh rasa tresna. Dadi kanthi cara iki, serangkaian tumindak digawe menyang pihak sing duwe domain kasebut lan diwujudake liwat macem-macem strategi sing mengaruhi pemasaran komersial.

  • Visibilitas sampeyan suda lan nganti menehi peran sing ora ana gandhengane ing lanskap digital, sektor apa wae.
  • Ana sing nyuda banget ing jumlah kunjungan sing ditampa ing web amarga ora aktif ing mesin telusuran.
  • Minangka akibat saka karakteristik sadurunge, adol suda kanthi progresif lan titik ekstrem bisa uga bisa dingerteni manawa kelangsungan model kasebut dilebokake ing krisis.
  • Pengaruhe uga bakal kurang efektif amarga sawetara pangguna bakal njupuk level penetrasi domain. Ora bakal ana solusi liyane kanggo mbenerake masalah serius iki ngapikake konten situs iki supaya luwih maju.

Kunjungan luwih sithik, pelanggan lan tingkat penetrasi pangguna

Iki duwe refleksi sing luwih jelas ing domain sing ana gandhengane karo perdagangan elektronik utawa toko virtual. Ora kaget, kurang visibilitas tegese kunjungan saka pelanggan utawa pangguna luwih diwatesi wiwit saiki. Supaya tumindak kasebut mengko kabukten kanthi tumindake sing luwih alon ing penjualan utawa pemasaran produk utawa layanan sing ditawakake kanggo masarakat umum.

Saliyane, pangguna kasebut dhewe sing, tanpa ngerteni tumindak Google, verifikasi ing kahanan kualitas digital sing kurang apik sing nuduhake tren iki. Endi, Ana asring nolak pesen sing diluncurake dening portal kasebut. Kanggo golek wong liya kanthi ciri sing padha, nanging paling ora nyedhiyakake kualitas sing luwih dhuwur, ing konten lan desain situs web kasebut.

Aspek liyane sing kudu dievaluasi saiki yaiku aspek sing nuduhake kegagalan model sing bakal diekspor liwat Internet.. Yen sampeyan ora nawakake konten sing berkualitas, ora bisa narik luwih akeh kunjungan. Iki minangka sesuatu sing sampeyan ora bisa mangu-mangu ing operasi pemasaran. Nganti sampeyan dhewe bakal weruh kepiye sampeyan bakal ilang rangking mesin telusuran. Tanpa prelu ana sing ngabari utawa menehi kabar.

Macem-macem jinis konten tipis

Nanging, paraga kasebut dudu monolitik. Nanging kosok baline, kapapar karo sawetara klompok sing kudu gampang diidentifikasi. Apa sampeyan pengin ngerti sing paling cocog lan sing ditemtokake dening Google?

  1. Isi duplikat: iku sing paling gedhe dihukum Google lan bisa uga tegese pungkasan bisnis utawa toko digital sampeyan.
  2. Konten otomatis: umum banget kanggo nindakake amarga adhedhasar nggunakake tembung tanpa komprèsi utawa kualitas sithik sing nyebabake mesin telusuran bisa dideteksi kanthi cepet.
  3. Klompok liya sing diadegake yaiku kaca web sing digawe utawa dirancang kanggo ngukir ceruk ing posisi digital sampeyan. Ing kasus apa wae, sampeyan ora bakal bisa ngapusi wong sing golek, amarga ing wektu sing cendhak, dheweke bakal ngerti kahanan gawean iki. Lan mesthine uga bakal dihukum.

Sampeyan wis duwe tabel ing sawetara model sing dianggep minangka konten sing tipis lan sampeyan kudu ngindhari kabeh biaya yen sampeyan ora pengin ndeleng proyek profesional online sampeyan bakal diluncurake. Ngluwihi seri pertimbangan teknis liyane sing bakal dadi subyek pangobatan sing beda saka sudut pandang informasi.

Iki minangka skenario sing bakal mesthi ngrusak bisnis sampeyan lan arang banget wujud minangka akibat saka faktor sing ora ana gandhengane karo tumindak sampeyan dhewe. Yen ana isi duplikat, contone, siji-sijine wong sing tanggung jawab yaiku dadi manajer proyek. Utawa, yen gagal, wong sing tanggung jawab nggawe lan njaga konten kasebut. Sampeyan ora bisa nyalahake pihak katelu, apa maneh cara sing diarahake. Mula, ora bakal ana solusi liyane, kajaba ngganti strategi miturut tumindak domain digital.

Tuladha praktis konten tipis

Bakal relevan banget yen sampeyan ngerti kepiye Google lan telusuran liyane ngenali konten sing kurang regane iki. Contone, yen ing blog kita ana sawetara tembung lan akeh frase tanpa makna, aja ragu-ragu manawa bakal dadi salah sawijining conto sing bakal dingerteni Google minangka konten sing tipis.

Nanging proses iki luwih maju amarga pangguna utawa klien dhewe sing verifikasi manawa konten kasebut ora menehi kontribusi apa-apa, mula mulane migunani utawa sithik. Bakal duwe efek sing padha karo sing diasilake dening mesin telusuran. Sampeyan bakal bisa ndeleng sawetara dina mengko tindakake bakal dikurangi. Nganti tekan kahanan watesan sing tingkat penetrasi konten ora bakal ana. Sampeyan malah ora bakal kudu dihukum amarga tumindak Google utawa mesin telusuran otomatis liyane. Luwih becik, suwalike, sampeyan bakal dihukum dening pengikut sampeyan dhewe sing pungkasane bakal mandheg.

Konsekuensi ing jalur bisnis online

Saiki kita kudu ngerti apa akibat ing toko virtual. Ya, ana risiko luwih saka sekadar ndeleng penderitaan a tingkat bouncing dhuwur minangka akibat ora nawakake konten sing apik lan berkualitas kanggo para sing nampa. Iki tegese kanthi praktis manawa telusuran pangguna asring dialihake menyang platform digital liyane. Kanthi kapitunan sing bisa ngasilake efek sing ora dikarepake.

Yen sampeyan ndeleng kanthi tliti, nalika nggoleki tembung kunci ing Google utawa mesin telusuran liyane, asile minangka dhaptar domain sing wis diposisikan kanthi apik. Ngopo Cukup amarga ora dianggep konten sing tipis. Yaiku konten sing berkualitas tinggi sing ditondoi karo kontribusi ing ngisor iki sing bakal dakcritakake ing ngisor iki:

  • Teks, informasi utawa jinis konten liyane duwe sebutan umum kanggo kabeh. Ora liya yaiku kualitas sing hebat lan umume padha karo toko lan media online paling apik.
  • Basa sing digunakake pancen bisa dingerteni dening kabeh wong lan mesthi wae karo sawetara ukara sing njlimet kanthi apik sing cepet ditampa dening mesin telusuran.
  • iku isi sing asli lan durung nate ana tiruan utawa duplikasi. Iki minangka referensi kanggo segmen pelanggan lan pangguna sing pengin nggoleki informasi kasebut.
  • Mula, ora ana rebound kanggo kaca web liyane ing sektor sampeyan dhewe lan sepira kerusakan sing bisa ditindakake kanggo kepentingan komersial utawa profesional sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bakal oleh hadiah kanthi posisi sing apik. Umume kasus saka SEO (Search Engine Optimization).

Apa konten sing tipis?

Babagan wektu supaya sampeyan siyap mbenerake strategi pemasaran digital. Konten sing kurang apik bisa diowahi dadi faktor sing luwih kuat lan menarik. Nanging kanggo iki sampeyan kudu duwe motivasi kanggo nindakake. Ing wektu iki, cara paling apik kanggo nggayuh objektif sing dikarepake yaiku menehi konten sampeyan format sing luwih transparan sing pancen narik kawigaten para pangguna. Kaya sing wis sampeyan ngerteni, sampeyan ora butuh usaha sing gedhe banget kanggo teka ing pendekatan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.