Apa sing diarani CEO lan apa peranane ing perusahaan?

 

Iki minangka akronim sing sampeyan wis bisa ndeleng ing media kanthi konten ekonomi, nanging sampeyan ora ngerti sejatine. Dadi, tokoh CEO secara harfiah makili Chief Executive Officer. Nanging perwakilane ing wektu iki mengaruhi manawa CEO minangka eksekutif utama perusahaan lan duwe tanggung jawab gedhe, kayata nggawe keputusan sing paling penting lan ngarahake strategi sing bakal nuntun perusahaan supaya entuk tujuane.

Penting banget ing jagad bisnis ing saiki manawa sukses utawa kegagalan perusahaan bakal gumantung karo manajemene. Yen keputusane penting banget kanggo dheweke pangembangan apa wae garis bisnis. Ora mung gegayutan karo bisnis online utawa digital, nanging uga kalebu perusahaan tradisional, sanajan kanthi intensitas sing kurang.

Ing kasus apa wae, sampeyan kudu fokus ing sawijining aspek supaya komprèsi luwih jelas wiwit saiki. Lan presiden perusahaan kasebut sing ngatur pamrentahan korporat, dene CEO kudu ngetrapake strategi kasebut. Iki minangka nuansa cilik sing nuduhake fungsi sejatine ing sektor bisnis. Ora nggumunake, iki istilah sing wis suwe saya suwe lan nglumpukake fungsi anyar wiwit diwiwiti sawetara taun kepungkur.

Fungsi saka CEO

CEO utawa Kepala Eksekutif kudu ngurus ngowahi sawetara tugas dadi kasunyatan. Contone, ing ngisor iki kita bakal nyedhiyakake sampeyan ing ngisor iki:

Iki minangka wong sing tanggung jawab nggawe keputusan babagan investasi lan panggunaan anggaran bisnis kanggo entuk bathi. Mula pentinge posisi bisnis iki.

Saliyane, tugas liyane sing paling relevan yaiku ngarahake ngrancang bisnis dhewe. Nalika nemtokake fungsine, kasunyatan sing ora bisa kedadeyan sadurunge ora bakal dilalekake lan pisanan saka kabeh CEO kudu ngrancang rencana bisnis un "Rencana Bisnis". Utawa apa padha, rencana bisnis ing garis bisnis sampeyan, apa wae sifate.

Tugas organisasi minangka bagean penting saka program karir sampeyan. Ing pangertene iki, fungsi liyane sing penting kanggo CEO yaiku ngerti cara ngatur macem-macem direktur departemen sing ana ing organisasi lan ngawasi operasionale.

Kekuwatan koordinasi minangka nilai tambah sing kudu ditampilake profil profesional iki. Ora kaget, sampeyan kudu ngerti koordinasi departemen sing beda-beda; Minangka CEO sing dadi sampeyan, sampeyan ora bakal duwe pilihan liyane kajaba duwe kemampuan lan katrampilan kanggo koordinasi kabeh departemen.

Mesthi wae, sampeyan kudu ngerti kepemimpinan kanggo tim profesional supaya kabeh target bisa dicapai ing wektu sing kurang luwih. Sampeyan kudu ngerti manawa dadi CEO sing apik, sampeyan kudu ngerti cara ngarahake, motivasi lan insentif kanggo staf sing tanggung jawab. Saben fungsi CEO iki ngerti kepiye motivasi lan njaga bakat organisasine luwih penting.

Ngontrol kabeh proses ing perusahaan minangka syarat liyane sing kudu ditindakake ing posisi manajerial iki. Kanthi kapasitas dhuwur kanggo nglacak implementasi strategi sing beda kanggo ngetutake lan netepi rencana bisnis sing wis digawe.

Uga katrampilan liyane sing kudu ora dingerteni kapan wae lan sing bakal kasebut ing ngisor iki:

  • Jaga hubungan karo investor lan pemegang saham.
  • Ngenali lan nemtokake prioritas miturut periode sing dipikirake ing program manajemen utawa organisasi.
  • Netepake strategi global perusahaan ing wilayah kayata IT, SDM utawa Bisnis.

Ketrampilan sing kudu diwenehake kanggo nggunakake posisi kasebut

Aspek liyane sing kudu ditaksir wiwit saiki yaiku gegayutan karo kabisane lan ora ana gandhengane karo fungsine. Endi padha sesuai sawise ditambahake macem-macem faktor sing entuk relevansi khusus ing profesi utawa posisi manajerial iki. Contone, liwat tumindak ing ngisor iki:

  • Latihan akademik sing padhet.
  • Pengalaman ekstensif ing posisi manajemen.
  • Duwe kualitas pribadi tartamtu.
  • Lan mesthine kudu nyedhiyakake kapasitas kanggo komitmen kanggo perusahaan sampeyan.

Kabeh kasebut bakal ngasilake CEO utawa Chief Executive Officer sing apik banget. Ngluwihi motivasi sing sampeyan lakoni ing saben wektu. Amarga saiki, mula ora bisa dilalekake manawa posisi iki bakal dadi ahli strategi sing apik lan bakal nuduhake katrampilan nggawe keputusan, amarga dheweke kudu bisa nggawe strategi paling apik sing bakal ngasilake sukses ing perusahaane.

Karakteristik khusus CEO sing apik

Salah sawijining sing paling penting yaiku kudu mbukak keputusan kanthi terbuka. Yaiku, duwe open minded Iku tegese gelem nyoba prekara anyar, nampa macem-macem kemungkinan kanggo ngatasi masalah, lan njupuk risiko yen prelu.

Sanajan bisa uga manajer khusus iki dibedakake karo kecenderungan kanggo nggawe keputusan sing adil lan selaras karo perusahaane dhewe. Ing pangertene kudu ngerti carane ngevaluasi kabeh faktor, nggoleki sing paling apik kanggo bisnis lan kanggo pihak sing duwe minat.

Komunikasi minangka katrampilan liyane sing kudu kurang saka CEO sing apik. Nganti salah sawijining poin sing paling penting kanggo ngenali dheweke Amarga pungkasane kasunyatan iki nyebabake hubungan karo pamirsa sing beda-beda lan, kadang uga budaya sing beda. Sampeyan bisa uga kedadeyan yen sampeyan nemokake luwih saka siji kesempatan.

Dadi dialog minangka nilai tambah liyane kanggo nggunakake posisi manajemen iki. Dadi, aja lali yen wiwit saiki, sampeyan ora bakal duwe solusi liya kajaba ngadhepi macem-macem masalah, saliyane tekanan sing ana ing posisi kasebut. Ngono sampeyan kudu mediasi antarane bagean sing beda sing nggawe proses kasebut.

Uga ora bisa dilalekake manawa semangat dialoge minangka salah sawijining penyebut umum kanggo profil profesional sing nduweni kualifikasi kasebut. Antarane sebab liya, amarga kudu menehi katenangan sing tentrem banget sing bakal menehi pengaruh tumrap proses sing dicelupake.

Kaya katrampilan ing diplomasi saengga kabeh masalah bisa ngasilake, amarga sawise kabeh kekarepan njupuk alih kegiatan profesional iki sawayah-wayah.

Posisi liyane kanthi ciri sing padha

Ing kahanan apa wae, umume sawetara posisi dicampur karo fungsi sing padha, nanging menehi prabédan cilik sing kudu dipikirake wiwit saiki. Utamane, kanggo ngerti apa sejatine CEO kasebut. Kaya sing bakal diwenehake ing ngisor iki:

CMO (Kepala Marketing Officer). Tanggung jawab Manajemen pemasaran, kayata manajemen penjualan, pangembangan produk, pariwara, riset pasar lan layanan pelanggan. Fungsi utamane yaiku njaga hubungan sing apik karo pelanggan pungkasan.
CFO (Kepala Keuangan). Direktur Keuangan perusahaan sing tanggung jawab milih investasi, finansial lan risiko. Dheweke tanggung jawab kanggo perencanaan ekonomi lan finansial perusahaan.
CIO (Kepala Petugas Informasi). Analisis apa keuntungan sing bakal dipikolehi perusahaan saka teknologi anyar. Dheweke fokus kanggo nambah efisiensi lan tanggung jawab kanggo sistem teknologi informasi perusahaan ing level proses.
CTO (Kepala Teknologi Officer). Dheweke tanggung jawab kanggo tim rekayasa lan ngetrapake strategi teknis kanggo nambah produk akhir.
CCO (Kepala Komunikasi Officer). Dheweke dadi tanggung jawab kanggo reputasi perusahaan, ngubungi media lan nggawe strategi Branding.
COO (Kepala Operasi Operasi). Dheweke minangka Direktur Operasi, lan ngawasi kepiye cara nggawe lan distribusi produk. Makarya dadi COO, sampeyan asring dadi CEO amarga wis ngerti misi lan target perusahaan lan dadi tangan kanan CEO.

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, ana akeh persyaratan sing kudu ditemokake tokoh profesional iki lan sampeyan bisa uga pengin ngembangake tugas kasebut. Yen kanthi cara iki, sampeyan ora bisa milih apa-apa, nanging tindakake langkah-langkah sing wis diwenehake lan sampeyan bisa uga bisa ngembangake profesi iki, sing uga ana gandhengane karo bisnis online utawa digital. Amarga ing pungkasane dina, fungsine wiwit latihan karo karyawane dadi tim kerja sing apik. Minangka salah sawijining aspek sing paling penting kanggo pertumbuhan perusahaan amarga wis dadi target sing paling relevan.



Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.