Napa penting nggawe situs web kanggo bisnis?

Apa situs web?

Dina iki, yen sampeyan ora duwe Internet, sampeyan bakal dadi apa-apa. Lan kasunyatane, pratelan iki ora kesasar banget. Liyane bisnis saya ngerti pentinge situs web lan diluncurake. Nanging, kanggo mode? Napa kabeh wong nindakake? Utawa apa ana alesan sing kuat kanggo duwe?

Ing kesempatan iki, kita arep ngobrol karo sampeyan kenapa penting duwe situs web kanggo bisnis. Kanthi tembung liya, alasan kenapa akeh perusahaan duwe situs web ing Internet supaya ana, nanging uga amarga alasan liyane.

Apa situs web?

Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti apa situs web kasebut. Uga diarani kaca web, Iki minangka ruang ing Internet sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan. Kita bisa ujar manawa kaya lampiran, utawa cara nggawe gambar virtual bisnis sampeyan ing Internet.

Situs web iki bisa kanthi macem-macem formulir, saka kaca web sing sederhana nganti eCommerce, blog, jaringan sosial, lsp. Tujuane yaiku supaya perusahaan sampeyan bisa nyedhaki kabeh wong sing browsing Internet. Lan yen kita ngelingi dina iki, yen ana wong butuh, dheweke bakal mbukak ponsel utawa komputer kanggo mbukak browser lan nggoleki, situs web kasebut dadi kaya asil saka "kaca kuning" gedhe sing dadi jaringan.

Saiki, duwe kehadiran ing Internet Ora prédhiksi sampeyan bakal duwe klien, utawa bisnis sampeyan bakal tuwuh. Dadi, kenapa penting?

Napa bisnis kudu duwe situs web?

Napa bisnis kudu duwe situs web?

Merek saiki ora mung mikir "jangka pendek". Sampeyan uga kudu duwe prospek bisnis liwat jaringan, lan tegese duwe situs web sing apik. Yen sampeyan ngelingi kabeh wektu yen browsing Internet, jaringan sosial, lan liya-liyane, sampeyan bakal ngerti manawa toko, bisnis, perusahaan ... uga duwe papan ing kana lan bisa ngunjungi iku penting .

Yen sampeyan uga njupuk akun kasebut teknologi dadi "dhasar" akeh wong, situs web bisa uga tegese bedane antara sukses lan kaslametan bisnis lan ambruk total iki.

Ora mung kuwi. Sampeyan uga bakal nambah gambar. Amarga sampeyan bakal menehi perasaan yen sampeyan peduli amarga pelanggan entuk saka macem-macem saluran: ponsel, email, situs web ... Lan mbantu dheweke ngrasakake sampeyan peduli karo bisnis sampeyan.

Keuntungan duwe situs web kanggo bisnis sampeyan

Keuntungan duwe situs web kanggo bisnis sampeyan

Sampeyan bisa uga isih wegah duwe situs web kanggo bisnis. Sampeyan bisa uga mikir yen cilik banget, utawa sampeyan bakal nutupi luwih saka sing sampeyan bisa. nanging mesthi ora kaya ngono. Duwe kaca ing Internet ora ateges kerja bakal "udan" kanggo sampeyan. Uga ora ateges dheweke bakal luwih ngerti sampeyan yen sampeyan ora ngiklanake.

Nanging sampeyan bakal entuk mupangat tartamtu sing, yen ora, sampeyan ora bakal entuk cara liya:

Sampeyan tekan saindenging jagad kanthi situs web sampeyan

Bisnis sampeyan bakal mapan ing papan tartamtu. Apa sampeyan duwe lokasi fisik, utawa sampeyan kerja tanpa omah, nanging saka omah, umume, dheweke mung ngerti sampeyan ing lingkungan utawa, umume, ing kutha sampeyan. Nanging metu saka kana luwih rumit. Kajaba karo situs web.

Kanthi cara iki, Sampeyan ora mung tekan saindenging negara, nanging kabeh jagad. Sapa wae bisa teka ing situs web sampeyan, bukak banjur deleng apa sing sampeyan lakoni. Lan iki ateges manawa pelanggan bakal munggah, pengunjung lan ya, uga apa sing bisa dipikolehi karo kaca kasebut.

Sampeyan kanthi pas entuk dhuwit karo situs web sampeyan

Apa sampeyan ora mikir babagan iki? Situs web uga bisa nggawa sampeyan entuk manfaat ekonomi. Mesthine, sampeyan kudu ati-ati karo jinis pariwara utawa cara entuk bonus kasebut, amarga kudu sesuai karo gambar sing pengin diwenehake.

Nanging, kayata pariwara Google, pengiklan, sponsor ... minangka sawetara pilihan sing bakal mengaruhi bisnis sampeyan lan bisa nggawe situs web duwe bathi (utawa paling ora sampeyan regane).

Sampeyan bisa adol produk lan / utawa layanan sampeyan

Bisa uga ana sing paling digandhengake karo situs web lan bisnis, kemungkinan Nuduhake produk lan layanan sampeyan supaya wong liya teka, ndeleng lan tuku. Lan ya, percaya utawa ora, iku bisa sukses banget.

Yen sampeyan uga peduli karo kaca kasebut, sampeyan bakal nganyari, sampeyan menehi konten sing berkualitas, lsp. Mesthi posisi kasebut munggah lan tegese luwih akeh wong sing bakal teka ing situs web sampeyan lan bakal bisa tuku luwih akeh (kanthi dodolan luwih akeh).

Sampeyan menehi cara kanggo komunikasi karo sampeyan ing situs web

Amarga kanthi situs web sampeyan bisa duwe email, sampeyan bisa uga duwe kesempatan kanggo menehi komentar babagan produk sing sampeyan tuku, sampeyan bisa ngaktifake obrolan utawa uga duwe WhatsApp kanggo takon. Sejatine, ana macem-macem pilihan.

Iki, kanthi toko lokal, mung bakal tetep telpon, situs utawa email (yen takon, mesthi wae). Mula, sampeyan bisa ngladeni pelanggan, lan malah menehi saran, nulis trik nganggo produk utawa layanan lan nggawe konten sing migunani kanggo pelanggan sing ana. Lan tanpa prelu ngenteni sampeyan nekani toko, sampeyan nindakake kanthi online.

Salajengipun, punika cara kanggo ngakses bisnis sing mbukak 24 jam saben dina, 365 dina saben taun (siji maneh yen kabisat). Dadi, sampeyan ora bakal gumantung ing bisnis sing mbukak kanggo mbabarake apa sing sampeyan adol, ing web bakal bisa dideleng lan dituku. Utawa "mlebu" kanggo ngunjungi bisnis nalika mbukak.

Ing kesimpulan…

situs web

Ing jaman saiki, ing endi kabeh wong dipasang ing telpon, tablet utawa komputer, bisnis ora dadi "sesanti" wong liya. Nyatane, sampeyan pancen wis ngerti nalika nerangake manawa, saiki, nalika metu menyang situs, umume wong sing sampeyan temoni nggoleki ponsel. Dheweke ora ndeleng ing windows windows, dheweke ora weruh, nanging bisa uga ana ing situs web toko kasebut.

Dadi, yen toko sampeyan saiki wis ora katon, mula kepiye saingan lan nggawe bisnis sampeyan duwe bathi? Amarga alasan iki, situs web penting saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.