Amazon kasedhiya ing Swiss

Entuk Amazon menyang pasar e-commerce Swiss wis cedhak. Raksasa e-commerce Amerika nandatangani kontrak kerjasama karo Swiss Post

Lawang Amazon menyang pasar e-commerce Swiss sing bakal teka. Raksasa e-commerce Amerika nandatangani perjanjian kerjasama karo kirim Swiss, sing tegese agensi pos bakal ngurus pesenan saka Konsumen Amazon ing wektu cedhak.

"Kita ngarepake paket pertama bakal tekan papan sing dituju ing wulan Desember utawa Januari," ujare wong sing melu, miturut Bilanz. Fliex Stierli, sapa sing dadi kepala layanan pos ing Swiss Post, wis negesake manawa perusahaan pos kasebut negosiasi karo Amazon. "Nanging isih akeh poin operasional sing kudu diklarifikasi," tambahnya. Amazon uga negesake minat Swiss ing pasar e-commerce. "Kita mesthi ora nglirwakake Swiss," ujare Ralph Kleber, manajer Amazon.de. "Konsumen Swiss penting banget kanggo kita. Amazon pancen ora pengin nguciwani konsumen iki. "

Dikandhani manawa prosedur bea cukai mbutuhake wektu maksimal telung jam, supaya bisa mbantu pangiriman 24 jam mengko. Amazon nawakake jinis pangiriman kasebut minangka bagean saka penawaran keanggotaan Perdana. Kanthi Amazon Perdhana, konsumen ing Swiss bakal bisa ngakses kabeh tawaran ing Amazon, sing kalebu kasedhiyan kanggo tuku lan nggoleki total 229 yuta produk saka katalog online sing gedhe banget. Amazon wis duwe model tawaran iki ing macem-macem negara ing saindenging Uni Eropa kayata Walanda, Austria lan Turki sing Amazon bubar dikenalake.

Ngenalke iki e-commerce mogul Ing negara-negara Eropa, sampeyan bisa nggawe perusahaan e-commerce iki sing diwiwiti minangka perusahaan sing mung online dadi perusahaan sing gedhe kaya pasar fisik sing tuwuh saya suwe saya suwe. Amazon terus menehi kesan marang kemajuane lan kita bakal ngarep-arep luwih akeh ing taun iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.