Kā izdzēst Facebook kontu

Kā izdzēst Facebook kontu

Facebook, tāpat kā daudzi citi sociālie tīkli, rada atkarību. Dažiem viņu dzīvi nosaka komentāri, atzīmes Patīk un kopīgošana. Bet ir arī citi, kuriem ir apnikuši, un viņi ir meklējuši internetu kā izdzēst Facebook kontu tāpēc nav nekādu pēdu no tā, ko viņi kopīgoja, vai viņu fotoattēliem.

Ja arī jums ir apnicis Facebook un vēlaties samazināt savus zaudējumus, mēs jums iedosim atslēgas, lai jūs zinātu, kā izdzēst Facebook kontu, neatkarīgi no tā, vai vēlaties paņemt pārtraukumu vai izdzēst to pilnībā.

Divi veidi, kā pamest Facebook: dzēst vai deaktivizēt

Divi veidi, kā pamest Facebook: dzēst vai deaktivizēt

Tāpat kā Instagram, arī Facebook gadījumā ir divi veidi, kā atbrīvoties no sociālā tīkla: vai nu izdzēst, tas ir, pilnībā izdzēst savu profilu; vai atspējojiet to. Un abi ir pilnīgi atšķirīgi.

Kad mēs nolemjam atpūsties no Facebook un jūs nevēlaties saņemt ziņas vai nevienam apmeklēt jūsu profilu, varat deaktivizēt savu kontu. Tas ir pagaidu pasākums, tas ir, Facebook uztver to tā, it kā jūs dotos pārtraukumā, bet vēlaties, lai jūsu informācija turpinātu pastāvēt. Taču neviens nevarēs tevi meklēt, redzēt tavu biogrāfiju utt. Un, lai to atkārtoti aktivizētu, jums vienkārši ir atkārtoti jāievada savs konts.

Tagad, ja vēlaties pilnībā izdzēst savu kontu, jums vajadzētu to neatgriezeniski izdzēst. Acīmredzot tam ir savas sekas, piemēram, draugu, publikāciju, fotoattēlu un citu zaudējumu zaudēšana. Protams, jums ir 14 dienas, lai izslēgšana būtu pabeigta. Ja šajā laikā ievadāt savu kontu, viss tiek atcelts. Un arī Facebook (vai Meta) prasīs 90 dienas, lai noņemtu visus jūsu datus no savas datu bāzes (lai gan viņi brīdina, ka viņu datubāzē var būt daži "materiāli").

Darbības, lai deaktivizētu savu Facebook kontu

Darbības, lai deaktivizētu savu Facebook kontu

Dažreiz Aiz dusmām, noguruma vai vienkārši tāpēc, ka netiekat galā ar sociālajiem tīkliem, nolemjat dzēst profilu. Bet pēc kāda laika tu atgriezies. Un tas nozīmē, ka konts ir jāizveido no jauna, jāatrod draugi utt. Lai no tā izvairītos, tā vietā, lai dzēstu Facebook, tas dod iespēju deaktivizēt kontu, kā mēs to redzējām iepriekš. Bet kā jūs to darāt?

Lai to izdarītu, vispirms ir jādara ievadiet Facebook iestatījumus. Tas tiek darīts ar izvēlni, kas atrodas kreisajā pusē. Tur jūs redzēsit "Iestatījumi un privātums". Un, ja jūs to piešķirsit, atkal parādīsies "Iestatījumi".

Tagad jūs ievadīsit paneli ar labo kolonnu ar vairākām opcijām. Jums jāiet uz "Privātums".

Atrodoties šajā izvēlnē, tajā pašā labajā kolonnā jums jānoklikšķina uz "Jūsu Facebook informācija". Tagad koncentrējoties uz centrālo lapu, ritinot uz leju līdz apakšai, redzēsit, ka tajā ir rakstīts: "Deaktivizēšana un likvidēšana". Tas dod jums iespēju uz laiku deaktivizēt kontu vai to neatgriezeniski dzēst.

Šeit jums būs jāizvēlas deaktivizēt kontu un arī jānoklikšķina uz Doties uz konta deaktivizēšanu. Parādīsies virkne instrukciju, kas jums jāapstiprina, un tās informēs jūs par to, kas var notikt, kā arī lai procesu mainītu, tas ir, lai to atkārtoti aktivizētu.

Kas notiek, ja es deaktivizēšu kontu

Facebook iesaka, Kad konts tiek deaktivizēts, ar to notiek šādi:

  • Neviens neredz jūsu profilu. Lai gan ir kāda informācija, kas joprojām ir redzama.
  • Lai gan jūs atrodaties to draugu sarakstā, kuri jums seko, tikai tie varēs jūs redzēt. Citiem jūs nepastāvēsit.
  • Arī grupu administratori var redzēt jūsu ziņas un komentārus.
  • Jūs nevarēsit izmantot Facebook. Faktiski, ja jūs ievadīsit ar savu profilu, notiks tas, ka tas atkal tiks aktivizēts un jūs būsiet redzams visiem.
  • Tiks zaudētas arī jūsu pārvaldītās lapas, tas ir, jūsu lapas. Tikai tad, ja kopīgosit tos ar kādu citu, viņi varētu palikt aktīvi.

Kā soli pa solim izdzēst Facebook kontu

Kā soli pa solim izdzēst Facebook kontu

Ir skaidrs ka, ja jūsu lēmums ir pilnībā pamest Facebook, jums ir bezjēdzīgi turēt savu profilu deaktivizētu un sociālajam tīklam saglabāt savus datus, ja nevēlaties par to neko zināt (un mazāk ar noplūdēm, kuras tas bieži cieš). Tāpēc, lai pilnībā aizvērtu savu Facebook profilu, jums jāveic šādas darbības:

Izveidojiet datu dublējumu

Tas ir kaut kas, ko daudzi aizmirst, bet tas var būt interesanti. Ar viņu jūs to darīsit lai varētu saglabāt gan savus fotoattēlus, gan publikācijas, kas galu galā pieder jums. Lai to izdarītu, atveriet sadaļu Iestatījumi un konfidencialitāte un no turienes uz Iestatījumi.

Atkal mēs ejam uz jūsu Facebook informāciju un šeit, centrālajā lapā, jums ir poga «Lejupielādēt savu informāciju». Noklikšķiniet uz "skatīt" un varēsiet izvēlēties datu kategorijas, atzīmējot labajā pusē redzamos lodziņus.

Tālāk jums ir jāizvēlas lejupielādes formāts, fotoattēlu un videoklipu kvalitāte un datumu diapazons. Jūs piešķirat Izveidot failu, un tas parādīsies kā neapstiprināts, līdz tas būs pieejams lejupielādei. Protams, tas bieži vien nenotiek nekavējoties, un tas var ilgt no dažām stundām līdz dažām dienām. Kad esat to ieguvis, varat turpināt visu noņemšanas procesu.

Pilnībā izdzēsiet savu Facebook kontu

Iespējams, jūs jau esat sapratis, ka, lai izdzēstu savu Facebook kontu, jums ir jāiziet cauri tās pašas darbības kā deaktivizējot. Tikai tā vietā, lai nospiestu deaktivizēt, ir jānospiež dzēst.

Tas ir, soļi ir:

  • Dodieties uz Iestatījumi un Konfidencialitāte / Iestatījumi.
  • Kad esat iekšā, noklikšķiniet uz Privātums.
  • Dodieties uz savu Facebook informāciju.
  • Dodieties uz leju līdz galam, kur ir rakstīts "Konta deaktivizēšana un dzēšana".
  • Noklikšķiniet uz Dzēst kontu un uz pogas "Doties uz konta dzēšanu".
  • Noklikšķiniet uz Noņemt kontu, ievadiet paroli un turpiniet.

Jums ir 30 dienas, lai atceltu noņemšanas procesu. Tajā laikā jūs varat izvēlēties atcelt procesu. Lai to izdarītu, jums vienkārši jāpiesakās savā kontā un jānospiež poga "Atcelt dzēšanu".

Vai jums ir kādi jautājumi par to, kā izdzēst Facebook kontu? Jautājiet mums un mēs centīsimies jums palīdzēt.


Raksta saturs atbilst mūsu principiem redakcijas ētika. Lai ziņotu par kļūdu, noklikšķiniet uz šeit.

Esi pirmais, kas komentārus

Atstājiet savu komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

*

*

  1. Atbildīgais par datiem: Migels Ángels Gatóns
  2. Datu mērķis: SPAM kontrole, komentāru pārvaldība.
  3. Legitimācija: jūsu piekrišana
  4. Datu paziņošana: Dati netiks paziņoti trešām personām, izņemot juridiskus pienākumus.
  5. Datu glabāšana: datu bāze, ko mitina Occentus Networks (ES)
  6. Tiesības: jebkurā laikā varat ierobežot, atjaunot un dzēst savu informāciju.

bool (patiess)