Pentingna branding dina eCommerce

Pentingna branding dina eCommerce

Beuki seueur usaha éléktronik dibuka dina Internét sareng ngajual produk. Sanajan kitu, sanajan kanyataan yén aya beuki loba eCommerce, kabeneran aya nu ngan sababaraha nangtung kaluar, maranéhanana anu geus katempo pentingna jeung keunggulan branding. Rincian nalika ngirim produk ti perusahaan sapertos Cajacartonembalaje.com dina bungkusan pribadi, pangalaman pangguna, jsb… Sadaya ieu mangrupikeun konci pikeun ngajantenkeun palanggan ngarasa dipikacinta.

Tapi naha branding penting pisan? Kumaha anjeun tiasa ningkatkeun dina eCommerce? Kami bakal ngobrol sareng anjeun ngeunaan sadayana ieu di handap.

Naon branding

Naon branding

Kecap branding asalna tina basa Inggris, sareng éta mangrupikeun istilah anu dianggo dina pamasaran. Keur naon eta? Muhun eta museurkeun kana ngawangun merek anu padet ku ngalakukeun sababaraha strategi pikeun narik, nahan sareng ngajaga konsumén pikeun merek éta.

Tangtosna, ieu mangrupikeun prosés anu panjang, anu henteu ngan ukur dumasar kana narik para palanggan pikeun mésér ti anjeun, tapi ogé pikeun ngajantenkeun merek (atanapi dina hal ieu eCommerce) diakui, diidentifikasi sareng ngajantenkeun nilai-nilaina dina sagala hal. .ngadamel. Naha dina situs wéb, acara, nalika mésér produk, dina susulan, jsb.

Dina basa sejen, urang ngabejaan Anjeun tentang kamungkinan merek, perusahaan atanapi produk pikeun ngabédakeun dirina, hal anu beuki hese sabab sigana sagalana geus nimukeun. Sanajan kitu, éta diferensiasi bisa datang dina naon nilai, uniqueness sahiji merek, kredibilitas atawa pangalaman pamaké nu dibikeun ka klien.

Contona, bayangkeun anjeun gaduh eCommerce video game. A customer geus datang ka kaca anjeun sarta geus nempatkeun video game dina karanjang maranéhanana. Nanging, anjeunna henteu acan réngsé ngagaleuh sareng, saatos sababaraha jam, palanggan éta nampi email anu naroskeun ka anjeunna naha anjeunna yatim pidéo éta, kalayan "harepan sareng ilusi" anu anjeunna parantos sumping ka bumi pikeun ngajantenkeun pangguna resep. maksimal ka kulawarga. Sahenteuna, email éta bakal narik perhatian sareng upami anjeun narik perhatian, aranjeunna tiasa mésér.

Tapi lamun salian ti meuli eta, Anjeun pak eta dina cara pribadi (saluareun kotak has atawa amplop coklat) jeung nawarkeun detil diferensiasi tina eCommerce Anjeun, di waktu nu sanes Anjeun hoyong meuli video game, pilihan kahiji dimana eta bakal. Tingali bakal aya di toko anjeun, sanaos anjeun tiasa langkung mahal tibatan anu sanés.

Naha? Nya, sabab branding nawiskeun anjeun masihan kapribadian merek anjeun sareng ngajantenkeun palanggan ngabédakeun anjeun sareng aranjeunna langkung milih anjeun pikeun naon anu anjeun masihan ka aranjeunna anu henteu ku batur.

Kumaha carana ningkatkeun branding dina eCommerce

Kumaha carana ningkatkeun branding dina eCommerce

Dugi ka ayeuna panginten yén branding ngan ukur masalah pikeun perusahaan, atanapi merek pribadi. Tapi éta dina eCommerce ieu henteu gaduh seueur hubungan. kasalahan badag.

Sakumaha anu parantos urang tingali sateuacanna, diferensiasi nyaeta nilai nu kudu ditingkatkeun sangkan konsumén milih meuli ti toko online Anjeun versus kompetisi. Sareng, pikeun ieu, anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta kieu:

bungkusan

Salah sahiji Kesan munggaran yén palanggan eCommerce bakal aya hubunganana sareng bungkusan dimana anjeun ngirim produk nu meuli.

Nyaéta, halaman wéb anjeun mangrupikeun kesan anu munggaran, tapi anu leres-leres diitung nyaéta fisik, nalika anjeun nampi bungkusan.

Sareng ayeuna kami naroskeun ka anjeun, naon anu anjeun pikahoyong, kotak coklat disegel ku pita bodas sareng detil anjeun? Atawa kotak héjo kalayan titik-titik polka biru jeung tag ngaran beureum, ditambah ruku konéng dina kotak? Leres, anu kadua bakal langkung narik, sareng sanaos warnana henteu lengket sanajan nganggo cet, anjeun bakal émut bungkusan éta.

Langkung deui upami anjeun mukakeunana ti jero sareng ujug-ujug produk anu anjeun mésér, kumaha saderhana sigana, dugi ka dibungkus atanapi nganggo detil.

Ngan waktu anjeun geus invested di dinya bakal nyieun konsumén ngarasa penting, sabab geus kabetot dina personalizing produk jeung recognizing brand Anjeun sanajan teu online ngadatangan web. Anjeun teu ngan nempatkeun eta dina kotak sarta éta.

website

Sanaos kami parantos nyarioskeun ka anjeun yén wéb henteu penting pisan, kaleresan éta. Situs wéb anu awon henteu bakal ngajantenkeun palanggan mésér ti anjeun, ngan ukur anu terang anjeun bakalan, tapi anu énggal bakal karasaeun langkung ditakdirkeun pikeun kompetisi anjeun tibatan anjeun.

Kusabab kitu, jaga struktur wéb, henteu ngan grafis tapi ogé pikeun positioning, éta salaku atawa leuwih penting batan jejer lianna.

Kumaha carana ningkatkeun branding dina eCommerce

Pangalaman pamaké

ECommerce anjeun henteu aya gunana pikeun anjeun upami anjeun henteu ngagaduhan palanggan. Sareng pikeun kéngingkeun éta, anjeun moal tiasa ngantosan nyebarkeun halaman éta sareng aranjeunna tiasa ngahontal anjeun. Perlu nyieun strategi pikeun narik aranjeunna, boh ngaliwatan positioning, jaringan sosial, mayar iklan, jsb.

Ayeuna, sakali anjeun gaduh klien éta, naha anjeun henteu hariwang ngeunaan anjeunna? Tina naon raosna pikeun nawiskeun produk anu aya hubunganana, dugi ka kumaha pangalaman balanja sareng upami aranjeunna bakal nyarankeun anjeun ka jalma sanés.

Sadaya ieu ngajadikeun jalma éta ilubiung dina toko online sorangan, jenis "duta" tapi kabeneran aya nu naon anjeun meunang nyaeta aranjeunna ngarasa ngaapresiasi salaku nasabah hiji hal anu, dina loba bisnis éléktronik lianna, bisa jadi teu leuwih ti hiji. angka . Sareng manusa condong ngulang dimana anjeunna karasa dipikacinta.

Nganalisis jeung ngajawab

Strategi, sarta branding sacara umum, teu salawasna hal dibereskeun. Bisa jadi pilihan anu timbul teu bener jeung perlu dirobah. Ieu umum dugi ka mendakan palanggan anu dipilarian, sareng tindakanna bakal épék.

Maksud kuring Perlu janten parobihan konstan dugi ka branding jalan sareng, paling luhur, éta ngahontal para nasabah. Sakali anjeun meunang éta, anjeun henteu deui kudu terus ngarobah, tapi strengthening eta.

Pondokna, branding mangrupikeun strategi anu langkung modis sareng henteu ngan ukur perusahaan anu sadar poténsina, tapi ogé eCommerce sorangan anu ngalakukeunana sareng éta tiasa janten konci anu anjeun peryogikeun pikeun ngabédakeun diri anjeun tina kompetisi anjeun sareng angkat. usaha anjeun. Anjeun gaduh mamang? Tanya kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.