Encarni Arcoya

Abdi resep pamasaran sareng téhnik pikeun ningkatkeun toko online atanapi eCommerce. Kusabab kitu, kuring ngabagi kanyaho kuring sareng jejer anu panginten pikaresepeun pikeun pamiarsa, naha sabab ngagaduhan toko online atanapi mérek pribadi.