Kumaha carana ngadamel artos dina TikTok

Kumaha carana ngadamel artos dina TikTok

TikTok mangrupikeun salah sahiji jaringan sosial anu dikuatkeun sareng parantos tiasa nyandak seueur peminat Instagram sareng jaringan sosial anu sanés ka wilayahna. Kanyataanna, kasebut nyaéta dimungkinkeun yén éta téh salah sahiji anu tetep sakumaha dipilih pikeun lila, utamana saprak tren ngakibatkeun urang video leuwih ti gambar. Tapi, Kumaha kéngingkeun artos dina TikTok? Tiasa beres?

Upami anjeun mikir pikeun muka akun sareng anjeun hoyong terang upami usaha anu anjeun badé bakti ngagaduhan ganjaran, maka kami bakal nyarioskeun éta. Anjeun bakal ningali naon anu anjeun tiasa kéngingkeun ku jaringan sosial ieu.

TikTok, naha jadi perhatian?

TikTok

Fokus perhatian, sareng hal anu paling ngawakilan ngeunaan jaringan sosial ieu, nyaéta formatna. Kamungkinan nyiptakeun pidéo sareng janten viral parantos ngajantenkeun éta salah sahiji anu paling muncul sareng kanyataan yén pamiarsa targétna, sanaos seueur anu nganggap yén éta ngan ukur jalma ngora, saleresna pangguna tina sagala umur.

Anu henteu seueur anu terang, atanapi sahenteuna ngamangpaatkeun ku cara ieu, éta Ngaliwatan TikTok anjeun tiasa kéngingkeun artos. Leres, kalayan pidéo anu didamel anjeun tiasa nampi tambahan dina ahir bulan. Tapi naon anu jadi sabab eta metot pisan perhatian?

Dina awalna, nalika TikTok kaluar, éta katingalina langkung seueur salaku jaringan sosial pikeun rumaja atanapi nonoman, sabab seueur pidéo anu dibagikeun nyaéta jalma nari, guyonan, humor, jsb. Sanajan kitu, sakumaha waktu kaliwat, eta tos ka arah tipe séjén eusi, leuwih serius tur leuwih praktis. Ayeuna, anjeun tiasa mendakan tip masak, resep, inpormasi kaséhatan, jsb. Dina basa sejen, eta geus matured.

Pikeun titik éta loba pausahaan geus dimimitian nyieun strategi marketing pikeun ngahontal panongton maranéhanana sarta ngahontal tujuan maranéhanana.

Sareng salian ti éta sadayana, naon anu anjeun badé nyarioskeun ka kami upami kami nyarioskeun ka anjeun kumaha carana ngadamel artos dina TikTok?

Kumaha kéngingkeun artos dina TikTok: cara anu béda pikeun kéngingkeun éta

cara pikeun meunangkeun duit dina TikTok

Kami henteu tiasa nyarioskeun ka anjeun yén TikTok gampang kéngingkeun artos, sabab éta henteu. Tapi teu mungkin ogé, sarta lamun nyieun strategi alus anjeun moal boga masalah naon ngalakukeun eta.

Saleresna teu aya cara tunggal pikeun ngadamel artos dina TikTok, tapi sababaraha, sareng di dieu urang bakal ngabahas sadayana. Émut yén seueur di antarana henteu peryogi sakedik pengikut atanapi waktos dina akun pikeun tiasa ngamimitian monetisasi éta, tambah penting anu teu aya dina jaringan sosial anu sanés.

Ngaliwatan pintonan video

Hal kahiji anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngahasilkeun artos dina TikTok nyaéta unggah pidéo. Tur upami Anjeun salah cukup untung nu salah sahijina mana viral, anjeun bakal bisa nyieun duit kalawan eta. Tangtosna, éta henteu gumantung kana jumlah pengikut anu anjeun gaduh, tapi kana pandangan pidéo éta.

Jeung sabaraha anjeun bisa earn? Nya, kaleresan, éta sanés janten hal anu ngajantenkeun anjeun kaluar tina padamelan anjeun. Ngeunaan 2-3 cents dibayar pikeun unggal 1000 pintonan, Janten upami anjeun hoyong suksés, anjeun kedah ngatur unggah pidéo sadinten sareng ngahontal sajuta pintonan pikeun kéngingkeun 20-30 euro per dinten (anu bakal antara 600 sareng 900 euro per bulan).

Ieu henteu gampang, tapi aya propil anu ngahontal éta, janten anjeun ngan ukur kedah mendakanana sareng ningali naon anu aranjeunna lakukeun pikeun nuturkeun strategi sareng saluran anjeun.

Siaran langsung

Kanyataan yén anjeun disiarkeun langsung henteu bakal ngajantenkeun jaringan sosial masihan artos anjeun, jauh tina éta. Tapi anjeun bakal kéngingkeun jalma anu ningali anjeun, upami aranjeunna resep naon anu anjeun lakukeun, masihan anjeun kado virtual. Ieu diala ngaliwatan currencies maya jeung unggal pamaké bisa meuli, kalawan duit nyata, koin nu anjeunna engké "masihan jauh" ka jalma anu nyieun video live.

Sakali anjeun nampi ganjaran éta, TikTok ngamungkinkeun anjeun pikeun tukeur koin éta dina kado atanapi ogé artos nyata, anu dikirim ngalangkungan Paypal.

Tangtosna, pikeun tiasa ngadamel pidéo langsung anjeun kedah nyumponan sarat penting: gaduh langkung ti 1000 pengikut. Upami anjeun teu gaduh aranjeunna, anjeun moal tiasa nampi kauntungan éta atanapi anjeun ogé ngagaduhan kamungkinan anu hirup (hal anu disarankeun ku sadayana pikeun ngahontal dina waktos anu paling pondok).

Janten influencer

Nalika jaringan sosial mimiti muncul, janten influencer tiasa gampang pisan, sabab anjeun henteu gaduh seueur kompetisi. Masalahna nyaéta saatos éta langkung hese. Nanging, éta mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngadamel artos dina TikTok sabab ngamungkinkeun anjeun perusahaan, usaha, sponsor, jsb. aranjeunna kasampak di maneh na Aranjeunna hoyong mayar artos anjeun pikeun ngiklankeun, atanapi ngan saukur nyarios merek atanapi produk anu aranjeunna jual.

Tangtosna, peryogi pisan gaduh sajumlah ageung pengikut sareng pandangan dina pidéo sabab anu dipikahoyong nyaéta ngahontal jumlah maksimal jalma.

Bonus TikTok

duit di TikTok

Nyaho naon éta? Ieu mangrupikeun cara jaringan sosial pikeun anjeun kéngingkeun artos ngalangkungan rujukan. Dina basa sejen, saha wae nu ngajak gabung ngagunakeun kode anjeun bakal ngidinan Anjeun pikeun earn duit nu bisa Anjeun redeem di Paypal atawa malah deposit dina bank Anjeun.

Sabaraha anjeun earn per jalma? Muhun di Spanyol anjeun meunang hiji euro pikeun tiap uleman nu meets tur asup kana aplikasi, janten upami anjeun nampi seueur réréncangan anjeun tiasa nampi puncak anu saé dina aplikasi.

Anjeun boga fungsi ieu dina profil anjeun sorangan, jeung anjeun kudu ngirim babaturan anjeun, kulawarga jeung saha anu hayang éta kode husus anu bakal pastikeun yén, nalika aranjeunna ngundeur aplikasi tur nyieun akun, anjeun tiasa nampi duit.

Kami henteu tiasa nyarioskeun ka anjeun yén TikTok bakal aya salamina, atanapi éta bakal tiasa dianggo saé pikeun kéngingkeun artos, tapi kaleresan éta ngajangjikeun kahirupan sababaraha taun dimana kontén interaktif, nyaéta, video, parantos janten salah sahiji paling dikonsumsi.

Naha anjeun terang langkung seueur cara ngadamel artos dina TikTok? Anjeun tiasa ngabejaan urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)