Kumaha carana kéngingkeun palanggan dina YouTube

Kumaha carana kéngingkeun palanggan dina YouTube

Salah sahiji kagiatan anu praktis urang sadayana lakukeun dina Internét nyaéta muka saluran YouTube. Naha urang jalma, perusahaan, toko online ... urang sadayana hoyong ayana dina jaringan anu, beuki seueur, gaduh booming anu langkung ageung. Tapi lengkah saterusna nyaeta kumaha carana kéngingkeun palanggan dina YouTube. Naon anu paling hese?

Gaduh saluran YouTube henteu aya gunana upami jalma henteu ningali pidéo anu anjeun pasang, sareng kéngingkeun éta, saluareun kulawarga sareng réréncangan anjeun, tiasa pajeulit. Tapi teu mustahil. Urang ngobrol ngeunaan sababaraha cara pikeun meunangkeun eta.

Saluran YouTube, naha bet dina éta?

Saluran YouTube, naha bet dina éta?

Upami anjeun perhatikeun, jaringan sosial robih. Dina awal, naon prevailed éta téks. Teras gambar, stiker dina téks sareng gambar sareng, ayeuna, pidéo.

Jaringan sapertos TikTok, Instagram ... beuki ngahijikeun kakuatan pikeun kontén visual, sanés ngan ukur eusi gambar, tapi eusi pidéo.

Sajaba ti éta, seueur influencer anu kasohor ku pidéo na, kayaning Rubius, Ibai Llanos, jsb. nu geus nyieun dulur luncat nyieun saluran.

Dina kasus hiji eCommerce éta ogé meujeuhna, sabab mantuan connect with publik. Tapi éta henteu patut unggah pidéo naon waé, penting pikeun ngalakukeun perencanaan éditorial supados tiasa nampi pamirsa anu anjeun milarian sareng, paling luhur, palanggan dina YouTube.

Cara pikeun kéngingkeun palanggan dina YouTube

Cara pikeun kéngingkeun palanggan dina YouTube

Upami anjeun nembé ngamimitian, atanapi parantos lami tapi anjeun ningali yén palanggan henteu naék, sareng anjeun hoyong ngahontal langkung seueur jalma, ieu sababaraha ideu anu tiasa ngabantosan anjeun ngahontal éta.

Ngajalankeun kontes atanapi sweepstakes

Dina hal ieu, anjeun tiasa ngalakukeun éta dina halaman wéb anjeun, dina sadaya jaringan sosial anjeun sareng, tangtosna, dina YouTube.

Saratna? Éta aranjeunna janten palanggan saluran YouTube anjeun. Gumantung kana hadiah, sarta panongton nu kontes jeung raffle boga, anjeun bakal meunang leuwih. Contona, anjeun tiasa naekeun eta ku investasi sababaraha duit dina Iklan, nu bakal mere eta leuwih pisibilitas.

Dina awalna, éta bakal dianggo langkung seueur upami anjeun masihan hal-hal, tapi upami komunitas mimiti langkung aktip, anjeun tiasa naroskeun aranjeunna pikeun ilubiung ku ngajukeun tantangan, atanapi ku ngiringan aranjeunna dina pidéo anjeun, anu biasana dianggo.

Ngalakukeun hiji hal unik

Sareng ku unik kami hartosna béda. Catet éta Aya jutaan saluran, tur éta leres yen Anjeun teu bade invent nanaon nu teu acan invented. Tapi bakal salawasna aya cara pikeun ngalakukeunana.

Dina kasus eCommerce, anjeun gaduh sakedik langkung rumit, tapi pasti anjeun tiasa ngadamel pidéo anu ngagaduhan hakekat merek anjeun, cara ngajual, ngawartosan, jsb. Ieu bakal ngajantenkeun aranjeunna ngakuan anjeun.

Conto, kumaha upami ngajual produk anjeun nyiptakeun carita sareng éta? Ieu bakal jadi hiji pondok tina ngan hiji menit, tapi éta jadi aslina anu pasti aya teu loba anu geus diusahakeun eta. Na enya, éta mahal. Atawa henteu, éta gumantung kana kumaha anjeun ngalakukeun eta (ayeuna éta lumangsung pikeun urang nyieun wayang kertas (jenis nu lamun anjeun mindahkeun daun sigana pindah) jeung, contona, ngalungkeun ruku jeung narik produk nu dijual. .

Pasihan desain anu pikaresepeun pikeun saluran anjeun

Saluran YouTube anjeun sanés ngan ukur ngeunaan pidéo. Anjeun gaduh halaman wéb anu anjeun kedah ngahias pikeun narik perhatian sareng, dina waktos anu sami, pikeun nyirian gaya anjeun.

Janten anjeun kedah nyéépkeun waktos pikeun kéngingkeun penampilan profésional sareng, anu paling penting, éta ngidentipikasi anjeun, boh salaku jalma atanapi salaku perusahaan, merek, eCommerce ...

Nyalin labél ka kompetisi Anjeun

Pasti anjeun parantos mendakan hiji atanapi langkung saluran kompetisi sareng anjeun hoyong janten sapertos aranjeunna, teras ngatasina. Nya, kumaha upami urang nyalin aranjeunna? Henteu sadayana, tapi enya cara aranjeunna tag video maranéhanana Kusabab, ku cara éta, nalika aya anu milarian kecap-kecap éta, sanés ngan ukur pesaing anu bakal muncul, tapi ogé milik anjeun.

ningkatkeun palanggan dina YouTube

Baptis palanggan anjeun

Palanggan YouTube mangrupikeun klub kipas anjeun, legiun anjeun, mahluk anjeun ... aranjeunna jalma anu resep kana naon anu anjeun lakukeun sareng, pikeun ngajantenkeun aranjeunna ilubiung dina saluran, anjeun tiasa milih nami.

Dina kasus eCommerce? Ulah ngalakukeun eta. Tapi enya anjeun kudu rujuk ka palanggan anu tangtu, contona, anu naroskeun patarosan ka anjeun, sabab anjeun bakal nyieun aranjeunna ngarasa penting, yén maranéhna reueus sabab batur geus ngaranna aranjeunna sarta sabab masihan jawaban kana patarosan aranjeunna nanya live (atawa dina video sejen).

Ngajalankeun kampanye mayar

Henteu tiasa dihindari yén, dina sababaraha waktos dina saluran anjeun, anjeun kedah investasi artos pikeun ngaluncurkeunana. Upami anjeun ngarep-arep kéngingkeun seueur pengikut sacara alami, anjeun kedah panangan diri kalayan kasabaran sareng waktos anu lami, sabab bakal butuh waktos pikeun gaduh aranjeunna.

Kusabab kitu, mayar kampanye dina Iklan Facebook, Iklan Instagram atanapi Google éta cara ngagancangkeun prosés.

Ayeuna, émut di handap ieu: urang milarian palanggan, tapi urang henteu lebet kana kualitas atanapi henteu kualitasna. Nu bakal ngabejaan Anjeun inohong nu tetep sanggeus rengse kampanye (teuing engké saprak loba unsubscribe).

Naon Kami henteu nyarankeun pisan ka anjeun, éta hoyong ngagedekeun jumlah palanggan ku ngagaleuhna sabab hiji-hijina hal anu bakal ngalakukeun nyaeta nu gaduh asing, tanpa profil, jeung anu sipatna palsu. Éta nunjukkeun, khususna upami anjeun gaduh 20000 palanggan sareng teu aya anu ngomentaran anjeun, atanapi anjeun ngan ukur gaduh 1-2 likes. Anjeun moal fool saha tapi diri. Jeung ego pisan goréng.

Kolaborasi sareng youtubers

Upami anjeun ngamimitian sareng saluran, gaduh kolaborasi saluran anu parantos langkung mapan Éta idéal, sabab bakal ngabantosan anjeun tumbuh upami aranjeunna nyarios anjeun. Ku kituna coba pikeun meunangkeun éta.

Sumuhun, kasebut nyaéta dimungkinkeun yén maranéhna bakal nanya pikeun sababaraha imbuhan, atawa dina kasus toko nu masihan aranjeunna hal, tapi lamun meunang hasilna, eta bisa jadi teu jadi goréng.

Tong hilap ngeunaan SEO YouTube

Naon anu kami maksud ku éta? Ogé husus pikeun naon judul, déskripsi, tag, hashtags ... Maranéhanana kudu indit nurutkeun naon urang hayang, néangan jeung nuturkeun. Upami anjeun tiasa ngalakukeun audit anu saé pikeun saluran YouTube anjeun sareng ngatur kéngingkeun kecap konci séktor anjeun, dumasar kana naon anu dipilarian dina YouTube, anjeun bakal nampi pidéo anjeun muncul dina panéangan.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, terang kumaha kéngingkeun palanggan dina YouTube henteu sesah, sabab aya seueur topik dina Internét anu nyarioskeun ka anjeun ngeunaan éta. Tapi aranjeunna sadayana nyimpulkeun dina hiji hal: gaduh desain saluran anu saé, konsisten dina pidéo, nempatkeunana dina YouTube SEO sareng ngadamel kontak. Upami anjeun nampi éta, saluran éta bakal mimiti naékkeun angka.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)