Kumaha carana earn duit online

Kumaha carana earn duit online

Beuki umum pikeun milarian cara pikeun milarian artos online, kéngingkeun tambahan atanapi, saha anu terang, henteu kedah gugah énjing kanggo damel tapi luncat tina ranjang ka komputer. Tapi, Kumaha kéngingkeun artos online?

Upami anjeun ogé heran sareng hoyong terang naon pilihan anu anjeun kedah kéngingkeun gaji anu bahkan tiasa dibandingkeun sareng sadinten dalapan jam (kudu nyéépkeun sababaraha deui pikeun balik sareng balik ka bumi), ieu sababaraha ideu. .

Ngajual barang leutik anjeun online

Salah sahiji cara pikeun kéngingkeun artos online nyaéta ngajual eta karajinan atawa karajinan nu anjeun alus di. Contona, sabun homemade, gantungan konci, kotak benang, boneka, jsb.

Sadaya ieu mangrupikeun pilihan anu suksés pisan upami anjeun gaduh pamiarsa pikeun ngahontal (mimitina anjeun ngan ukur tiasa ngahontal jalma anu anjeun terang, tapi sakedik-saeutik anjeun bakal tiasa nampi klien énggal).

Anjeun tiasa ngajual ngalangkungan Facebook, Etsy, nyiptakeun halaman wéb anjeun ... Malah muka saluran YouTube dimana anjeun nunjukkeun prosésna tiasa janten cara pikeun ngadeukeutkeun padamelan anjeun ka calon pembeli.

Jieun saluran Youtube

earn duit dina Internet

Sareng nyarios ngeunaan YouTube, hal anu seueur dilakukeun pikeun kéngingkeun artos nyaéta nyiptakeun saluran YouTube na. Leres pisan, Upami anjeun leres-leres hoyong kéngingkeun artos anjeun kedah tetep dina pidéo, gaduh jejer metot ngobrol ngeunaan, sarta di luhur sadayana janten sagemblengna inovatif.

Nganggap yén aya milyaran saluran sareng ngan ukur sababaraha anu tiasa nangtung ayeuna, anjeun kedah mikirkeun ideu anu langkung narik tibatan anu suksés (atanapi sahenteuna nyekel).

Nyebarkeun buku

Pilihan séjén pikeun earn duit online tiasa kieu. Upami anjeun gaduh knack pikeun kecap sareng seueur ide anu janten novel dina sirah anjeun, naha henteu nyandak waktos nyeratna? Sakali anjeun gaduh buku anu ditulis, diformat sareng dirévisi, tibatan ngirimkeun ka penerbit, unggah langsung ka Amazon. pikeun dijual salaku Kindle. Éta mangrupikeun hal anu gratis sareng upami anu munggaran ngarugikeun anjeun sabab anjeun henteu terang kumaha jalanna, éta tiasa suksés dina penjualan.

Oge, bisi anjeun teu nyaho, ayeuna penerbit condong jadi pisan sadar platform penerbitan bébas (Amazon, Lulu, jsb) sabab lamun maranéhanana nempo buku rebound, maranéhanana nyoba ngahubungan panulis pas mungkin nawarkeun ka nyebarkeun buku maranéhanana. Tangtosna, ati-ati, sabab sigana naon anu aranjeunna nawiskeun anjeun sareng naon anu anjeun tiasa kéngingkeun gratis henteu sami.

Ngajual poto anjeun

Upami anjeun resep pisan fotografi sareng anjeun sok nganggo kaméra dina panangan anjeun, naha anjeun terang yén anjeun tiasa kéngingkeun artos kalayan hobi éta? Muhun enya, éta gampang. Anjeun ngan kudu nyandak poto kualitas sarta unggah ka platform gambar (dibayar atanapi malah gratis). Praktis sadayana bakal mayar anjeun upami jalma nganggo poto, ku kituna anjeun tiasa nampi gaji anu saé.

Janten Manajer Komunitas

gagasan duit nyieun

Ampir sadaya usaha, eCommerce, jsb. aranjeunna gaduh jaringan sosial. Tapi seuseueurna aranjeunna henteu tiasa ngurus aranjeunna sareng sering ngawakilan padamelan ieu ka jalma atanapi perusahaan sanés.

Janten, salah sahiji cara pikeun kéngingkeun artos online tiasa kieu. Upami anjeun pinter ngahubungkeun sareng pangguna média sosial sareng "ngajual" usaha, eta bisa jadi pakasaban nguntungkeun pikeun anjeun.

Asistén maya

Asistén virtual tiasa sami sareng sekretaris. Tapi ogé hiji akuntan, atawa pengacara a. Tujuanana nyaéta pikeun tiasa nawiskeun jasa anjeun ka klien sareng ngecas pikeun éta.

Sakapeung, upami éta mangrupikeun jasa sakali, éta ngan ukur bakal ditagihkeun pikeun konsultasi éta sareng éta waé, tapi seueur anu sanésna didorong pikeun nyewa anjeun sababaraha bulan, khususna upami aranjeunna ningali yén anjeun dilatih, anjeun diatur sareng anjeun tiasa. mantuan aranjeunna ngarencanakeun poé maranéhna pikeun poé.

Jieun situs web Ecological

Sanaos pikeun ieu anjeun kedah investasi sakedik dina latihan sateuacanna, kaleresan éta mangrupikeun ide anu pikaresepeun sareng éta tiasa dipikaresep ku anjeun. Diwangun dina mésér domain sareng hosting sareng monetisasi halaman ku cara anu anjeun kéngingkeun uih anu lumayan ageung.

Salaku conto, bayangkeun yén anjeun parantos ningali yén produk atanapi topik nuju booming, sabab anjeun milarian domain anu cocog, hosting sareng anjeun nyetél halaman wéb. Anjeun endow eta kalawan saeutik eusi na monetize kalawan eta.

Sigana gampang, tapi teu, sanajan aya sababaraha anu nyebutkeun yén dina ngan 3 bulan anjeun geus bisa earning sababaraha duit (jeung lamun tetep digawé di dinya anjeun bisa earn nepi ka gaji).

Tarjamahkeun téks

Panarjamah online ogé padamelan anu anjeun mendakan online. Aya seueur platform pikeun nawiskeun jasa anjeun, tapi ogé seueur perusahaan anu milarianana. Tangtosna, kami nyarankeun yén, upami anjeun hoyong ngahaturanan diri ka ieu, ulah cicing waé sareng perusahaan nagara, milarian sacara internasional sabab seueur perusahaan anu dipikaresep ku basa anjeun.

Jieun podcast Anjeun

dianggo dina podcast

Nah enya, kawas channel YouTube Anjeun, tapi dina hal ieu saolah-olah éta «radio». Ieu ngeunaan meunang nyieun program audio anu cukup compelling yén dulur bakal hoyong ngadangu eta.

Sanajan geus loba, masih aya rohangan pikeun manggihan spasi Anjeun. Tangtosna, anjeun kedah ngerjakeunana, boh naskah, musik, tamu anu anjeun gaduh, jsb. Sadaya ieu bakal ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun suksés sareng ngadamel artos.

Sareng kumaha anjeun kéngingkeun artos upami éta acara radio? Nya, sapertos kieu: yén perusahaan ngiklankeun. Jang ngalampahkeun ieu, mimitina anjeun kudu boga jumlah alus jalma anu ngadangukeun anjeun.

Jieun kursus online

Mun anjeun alus dina topik, jeung anjeun ogé nempo yén éta téh hiji hal anu paménta jalma, naha henteu balik pikeun eta? Upami anjeun gaduh pangaweruh anu diperyogikeun pikeun jalma-jalma ngartos éta, anjeun tiasa kéngingkeun artos nyiptakeun kursus. Sareng henteu, anjeun henteu kedah gaduh halaman wéb sabab aya platform dimana aranjeunna ngantepkeun anjeun unggah kursus anjeun pikeun ngajualana. Tangtosna, anjeun kedah ngarékam pidéo, sabab dijual sapertos kitu ayeuna.

Kadang-kadang anjeun nyetel harga, sarta anjeun bisa nyieun hiji "tanda" kalawan eta, dina cara sapertos nu, kana waktu, jalma bakal neangan anjeun kaluar pikeun pangaweruh Anjeun.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, panginten patarosan sanés kumaha kéngingkeun artos online tapi naon anu anjeun terang kumaha laksanakeun pikeun maksimalkeun kamampuan sareng kamampuan anjeun pikeun nyiptakeun bisnis online anu mangaruhan akun bank anjeun "positip" unggal bulan. Naha anjeun siap atanapi anjeun parantos nyobian hiji hal?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.