Kaunggulan sareng kalemahan mésér online

Kaunggulan sareng kalemahan mésér online

Pikeun padagang sareng pengusaha, balanja online gaduh sababaraha kaunggulan sareng karugian dibandingkeun sareng perdagangan tradisional. Tapi konsumén sareng konsumén ogé ngaraos kaunggulan sareng karugian anu tangtu nalika mésér produk atanapi jasa kontrak ngaliwatan Internét.

Nyatana, sababaraha fitur anu katingali salaku Mangpaat eCommerce pikeun konsumén anu katarima salaku karugian pikeun anu ngajual.

Meunteun kaunggulan sareng kalemahan mésér online

Nalika ngémutan nyiptakeun bisnis atanapi adaptasi tina anu tos aya, penting pikeun nimbangkeun naon kaunggulan pikeun perusahaan sareng naon kaunggulan pikeun konsumén. Ku cara kieu, bakal langkung gampang pikeun nganilisa usaha anu kedah dilakukeun ngamangpaatkeun kaunggulan sareng méréskeun karugian yén eCommerce gaduh kanggo pangguna sareng konsumén.

Éta sababna di handap ieu kami bade nyusun sababaraha daptar sareng kaunggulan sareng kalemahan mésér online.

Kaunggulan tina mésér online

Kaayaan di handap ieu sigana kauntungan pikeun palanggan atanapi anu ngajual, sareng teu aya kasus kasusahan pikeun saha waé. Dina kasus ieu, kadua pihak tiasa diuntungkeun ku jual beuli online:

  1. Teu ngantri ngagaleuh
  2. Aksés ka toko jeung produk di lokasi jauh
  3. Henteu kedah ngagaduhan toko fisik kanggo ngagaleuh sareng ngajual
  4. Ieu ngandung harti yén tempat dimana tempat ayana toko henteu pati penting pikeun dijual
  5. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nawiskeun sareng mendakan seueur pilihan
  6. Toko online sayogi unggal dinten unggal jam
  7. Kamampuh mésér sareng ngajual ka konsumén sanésna sareng ngamangpaatkeun perdagangan C2C
  8. Beuli langsung produk unduhan digital (parangkat lunak, e-buku, musik, pilem, jst.)
  9. Betah tumuh sareng nawiskeun langkung seueur produk sareng jasa anu langkung saé
  10. Teu aya watesan ruang atanapi kaayaan, anu ngamungkinkeun langkung seueur produk janten sayogi
  11. Betah sareng gancang komunikasi
  12. Personalisasi tina beuli sareng pangalaman pelanggan
  13. Henteu kedah nanganan artos
  14. Transaksi saum sareng éfisién sareng kontrak
  15. Gampang ngatur inventarisasi, sahingga konsumén terang langsung upami naon anu dipilarian sayogi. Pikeun anu ngajual éta ogé kauntungan penting pikeun tiasa ngeusian sateuacan saham béak
  16. Ngirangan biaya tanaga
  17. Kamungkinan mendakan langkung seueur palanggan atanapi milarian toko anu langkung saé ngalangkungan mesin pencari
  18. Kamungkinan mésér sareng ngajual produk langka atanapi kirang komersial, tapi éta gaduh pangsa pasarna
  19. Kamampuhan pikeun ngawaskeun ketat produk salami angkutan

Karugian mésér online

Mésér online

Anu mésér ogé pasti kasulitan anu nganyenyeri jelema anu ngajual na kadang aranjeunna ogé nganggap éta ngarugikeun.

  1. Kurangna komunikasi sareng hubungan pribadi
  2. Henteu mampuh pikeun nguji produk sateuacan mésér
  3. Anjeun peryogi sambungan internét anu aman
  4. Penting pisan pikeun ngagaduhan alat pikeun nyambung kana Internét
  5. Sieun mayar palsu, penipuan sareng maling inpormasi pribadi (peretas)
  6. Kasesahan atanapi bahkan henteu mampuh ngadeteksi penipuan sareng penipu
  7. Gumantung mutlak kana Internét
  8. Aya biaya tambahan anu, dina kaseueuran kasus, kedah ditanggung ku anu ngajual
  9. Ngarareunah pikeun mulang
  10. Reureuh narima produk (sahenteuna sapoé)

Kaunggulan eCommerce pikeun konsumén anu nganyenyeri ka anu ngajual

Daptar terakhir ieu nunjukkeun fitur sareng utiliti eCommerce anu dianggap konsumén langkung nguntungkeun sareng anu, kumaha ogé, hébat drawbacks pikeun ngajual.

  1. Betah sareng gancang pikeun ngabandingkeun harga
  2. Kasadiaan kupon diskon sareng nawaran khusus
  3. Pangiriman unggal produk masing-masing
Tulisan anu aya hubunganana:
Kaunggulan sareng karugian Ecommerce

conclusions

Sigana jelas éta kaunggulan tina eCommerce langkung ageung tibatan kakurangan, boh pikeun konsumén sareng padagang. Supados suksés dina bisnis online, pangusaha kedah tumut kana kaayaan kaayaan anu dianggap konsumén ngarugikeun pikeun mempermudah prosés mésér sareng ningkatkeun penjualan.

Dina kasus naon, daptar ieu kedah dianggo pikeun nilai eCommerce salaku kasempetan bisnis luar biasa sareng diperhatoskeun salaku kagiatan utama, sareng sanés sékundér atanapi pelengkap pikeun bisnis tradisional. Sumawona, ku jalanna waktos katingali yén bisnis fisik lokal muncul salaku pelengkap sareng perluasan bisnis éléktronik.

Anu parantos jelas nyaéta aya kaunggulan sareng kalemahan mésér online. Anu kedah ditaksir nyaéta naha hal-hal positip éta unggul tibatan hal-hal négatip kumargi éta mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun bisnis makmur sareng konsumén janten wareg ku pameseran aranjeunna.

Sareng anjeun, naha anjeun parantos mendakan kauntungan atanapi karugian tina balanja online yén kami henteu acan daptar di dieu?

Inpormasi lengkep - Kaunggulan sareng karugian eCommerce dibandingkeun sareng perdagangan tradisional


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andrew cenahna

    Halo salam!
    Kumaha kuring mendakan kontrak sacara berturut-turut?

  2.   Giovanna cenahna

    Leres enya, kanggo mésér online sareng sumping ka Kapuloan Canary kanggo ayeuna, éta masih misi anu ampir teu mungkin.

  3.   Javier Alberola Berenguer cenahna

    halo
    Tangtosna, kaunggulan e-commerce langkung jelas, tapi kakurangan ageung nyaéta atanapi tiasa janten umur padagang, duanana nalika "nyandak saléngkah dina bisnisna" sareng konsumén anu biasana dipimilik ku anjeun. bisnis.

  4.   Carlos cenahna

    Anu kakurangan utama anu kuring tingali nyaéta di Spanyol aya seueur bédana upami anjeun cicing di samenanjung atanapi di Kapuloan Balearic atanapi Kapuloan Canary ... anu terakhir nyaéta odyssey sareng di Kapuloan Balearic waktos ngantosanna kadang rada lami.

bool (leres)