Dorongan anyar pikeun Ecommerce kalawan DHL Parcel

Commerce éléktronik parantos diposisikan dina taun-taun ayeuna salaku salah sahiji mésér metode langkung dipaké ku pangguna Internét. Diharepkeun yén eCommerce antukna bakal janten saluran penjualan utama, sakumaha pentingna atanapi langkung penting tibatan dagang pikeun toko fisik dina perjuangan na pikeun ngajaga pangsa pasar penting dina nyanghareupan kamajuan anu teu tiasa dicegah tina 100% bisnis online.

Sanaos e-commerce parantos ngembang taun ka taun di Spanyol, éta mangrupikeun kanyataan yén éta tetep henteu ngahontal tingkat nagara-nagara sanés sapertos Karajaan Inggris, dimana aya seueur operasi di luhur 100 milyar euro. Sateuacan ieu kamekaran gancang tina e-commerce, toko online kedah ngaoptimalkeun na sistem pikeun nyingkahan urutan jenuh dina musim anu tangtu dina sataun.

Kusabab kitu, nyayogikeun épéktipitas dina pangiriman produk sareng ngagaduhan pasangan anu sanggup ngahontal konsumén sacara lokal sareng internasional, mangrupikeun hal anu janten pas pisan pikeun perusahaan. toko online.

Maka perlu ngaleungitkeun sagala jinis halangan anu mustahil pikeun nganteurkeun produk anu langkung saé. Perbaikan dina hal ieu bakal ngamungkinkeun ngirangan jumlah kajadian sareng sumber daya, Éta parsél sareng perusahaan e-commerce kedah nanem modal.

Jasa DHL Parsel sareng kaahlian

Kusabab kitu DHL Parsel lemahna di Spanyol sareng ideu ieu: dilegakeun pilihan pangiriman pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung akurat, Nyaman pikeun konsumén sareng tanpa usaha anu kadua. Pikeun ngahontal ieu, firma Jérman utamina komitmen kana dua ideu.

Kahiji, ningkatkeun pilihan anu dimiliki konsumen ayeuna pikeun nampa pameseran anjeun online, supados anjeun tiasa ngarobih tanggal pangiriman, pilih panarima anu sanés pikeun kintun kiriman anjeun (tatangga atanapi rencang) atanapi pilih titik koleksi DHL (ServicePoint)

Pilihan terakhir ieu, éta titik jasa, ngagambarkeun pilar kadua tempat strategi perusahaan pikeun nyepetkeun pangiriman didasarkeun, kumargi éta ngadorong kumpulan pesen dina tempat anu tetep sareng caket dieu. Anu ngamungkinkeun pikeun nyetél sareng ngagancangkeun rute pangiriman.

Kusabab alesan ieu, DHL Parcel ngahontal Semenanjung kalayan jaringan tina 2 700 poin antara Spanyol sareng Portugal, sareng seueur deui tina 54 000 sapanjang Éropa, anu ngamungkinkeun anjeun nawiskeun palanggan e-commerce anjeun pikeun ngeusian pesenanna di panjuru Éropah saolah-olah éta domestik.

Kusabab kitu, sareng saatos kasuksésan anu dihontal kalayan modél pengiriman barang ieu di panjuru Éropah, sareng khususna di Jérman (dimana séktorna naékkeun sakitar 47% dina taun kamari), sigana e-commerce nembé waé dimimitian ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)