Ekipi editorial

Lajmet e tregtisë së ekonomisë është një faqe në internet e përqendruar në sjelljen e lajmeve dhe udhëzuesve të fundit nga bota e tregtisë elektronike tek kërkuesit e saj. E themeluar në 2013, në një kohë të shkurtër ajo tashmë është vendosur si një referencë në sektorin tuaj, kryesisht falë ekipit të redaktorëve, të cilat mund t'i shikoni këtu.

Nëse doni të shihni lista e temave që kemi trajtuar në këtë faqe, ju mund të vizitoni seksioni i seksionit.

Nëse ju doni punoni me ne, i kompletuar kjo formë dhe ne do të kontaktojmë me ju sa më shpejt të jetë e mundur.

Redaktorët

  • Encarni Arcoya

    Emri im është Encarni Arcoya dhe kam punuar në internet që nga viti 2007. Gjatë viteve kam punuar me kompani dhe tregti elektronike duke i ndihmuar ata të përmirësojnë shitjet. Gjithashtu jam trajnuar në marketing dixhital, SEO, shkrime kopjimi... dhe kam mësuar teknika për të përmirësuar dyqanet online ose e-Commerce. Kjo është arsyeja pse unë jam një freelancer dhe ndihmoj kompanitë, markat dhe bizneset me punë që lidhen me përmbajtjen dhe SEO. Trajnimi dhe përvoja ime më kanë shtyrë të mësoj për disa nga problemet dhe dyshimet e zakonshme të atyre që krijojnë një biznes të tregtisë elektronike, të krahasoj projektet e biznesit dhe të përfitoj më të mirën nga secili prej tyre. Prandaj, unë ndaj njohuritë e mia me tema që mund të jenë interesante për lexuesit, qoftë sepse ata kanë një dyqan online ose një markë personale. Nëse ky është rasti juaj, shpresoj që temat e mia t'ju ndihmojnë.

Ish-redaktorët

  • Susana Maria Urbano Mateos

    Jam diplomuar në Shkenca Biznesi, me specializim në Marketing, Reklamim dhe Marketing. Pasioni im ka qenë gjithmonë bota dinamike e e-commerce, ku lajmet rrjedhin po aq shpejt sa ndryshimet në treg. Nga risitë më të fundit teknologjike deri tek kuriozitetet më të pazakonta, zhytem në çdo detaj për të ofruar informacionin më të plotë dhe më të përditësuar. Si një specialist financiar, kam një kuptim të thellë të Forex, monedhave të ndryshme, Tregut të Aksioneve dhe jam gjithmonë i vetëdijshëm për tendencat më të fundit në investime dhe fonde. Por përtej shifrave dhe analizave, ajo që më emocionon vërtet është dashuria ime për tregjet, si kombëtare ashtu edhe ndërkombëtare. Ky pasion është ai që më shtyn të kërkoj pa u lodhur historitë më të rëndësishme dhe këshillat më praktike për lexuesit e mi.

  • Jose Ignacio

    Magjepsja ime me tregtinë elektronike buron nga bindja se ne jemi dëshmitarë të një revolucioni në mënyrën se si bota kryen transaksione financiare. Nuk është thjesht një trend kalimtar, por thelbi i ekonomisë sonë moderne. Si një shkrimtar i specializuar në këtë fushë, unë jam i përkushtuar për të eksploruar dhe kuptuar dinamikën në ndryshim të tregut online. Çdo ditë, zhytem në analizën e platformave më të fundit të tregtisë elektronike, strategjive të marketingut dixhital dhe teknologjive në zhvillim si inteligjenca artificiale dhe blockchain, të cilat po ripërcaktojnë rregullat e lojës. Qëllimi im është që jo vetëm të qëndroj i përditësuar me këto tendenca, por edhe të parashikoj se ku do të na çojnë në të ardhmen. Me çdo artikull që shkruaj, kërkoj jo vetëm të informoj, por edhe të frymëzoj sipërmarrësit dhe konsumatorët që të përqafojnë mundësitë e pakufishme të tregtisë elektronike. Unë besoj fuqishëm se duke qëndruar të informuar dhe përshtatës, ne mund të shfrytëzojmë sa më shumë mundësitë që na sjell ky sektor emocionues.