Isaac

I pasionuar pas teknologjisë dhe tregtisë elektronike. Konsumator i të gjitha llojeve të produkteve online, dhe me përvojë në krijimin e dyqaneve online me platforma si PrestaShop dhe të ngjashme. Gjithmonë duke u përpjekur të jeni të përditësuar për gjithçka që lidhet me këtë botë.