Kako izbrisati Facebook stran

kako izbrisati facebook stran

Facebook je eno najpogosteje uporabljanih družbenih omrežij po vsem svetu, tako posameznikov kot podjetij. Vendar pa so mnogi v svojem življenju odpirali strani, ki so jih pozneje na koncu opustili. So pa še vedno prisotni. Torej, kako bi bilo, da se naučite kako izbrisati facebook stran?

Če ne boste več nadaljevali posla; če ste se odločili zapreti svojo Facebook stran; ali če želite iz kakršnega koli razloga izbrisati Facebook stran, so tukaj koraki za to.

Razlogi za odjavo strani na Facebooku

Razlogi za odjavo strani na Facebooku

Razlogov za slovo od Facebooka je veliko. Morda zato, ker ste se naveličali socialne mreže, ker ne deluje za vaše podjetje, ker ne želite nadaljevati s podjetjem, ki ga imate ...

Pravzaprav, ko gre za brisanje strani na Facebooku, socialnem omrežju Ne bo vas prosila, naj ji poveste, zakaj želite, da izgine; Preprosto vas bo vprašal za potrditev in to je to. Vendar ne bo šlo v vprašanje, v čem je težava, ki ste jo morda imeli, tako da ste se odločili, da izbrišete svojo stran (nekaj, kar je včasih običajno deloma krivo).

Odločitev o izbrisu strani pa je lahko zelo uspešna, zlasti za podjetja in e-trgovino. Predstavljajte si, da imate spletno trgovino s Facebookom, ki pa je ne posodabljate, niti zanjo ne skrbite. Uporabnikom, ki pridejo na to in iščejo informacije o podjetju ali storitvah za stranke prek družbenih omrežij, boste dali zelo slabo podobo. V teh situacijah je veliko bolje, da ga izbrišete, kot da ustvarite podobo površnosti in da vas ne skrbijo komunikacijski kanali vašega podjetja.

To morate imeti v mislih ko bo odstranjen, boste izgubili svoje všečke in objave, kar pomeni, da morate v primeru ponovne ustanovitve podjetja v tem socialnem omrežju začeti od začetka. Če vam torej stran namesto da jo izbrišete, spremenite ime, je boljša možnost, kot da jo odstranite in izgubite napredek, ki ste ga dosegli.

Kako izbrisati Facebook stran

Kako izbrisati Facebook stran

Vedeti morate, da je brisanje strani na Facebooku zelo, zelo preprosto. Ampak, da bi to lahko storili, Oseba, ki jo bo izbrisala, mora biti skrbnik strani. Katera koli druga vloga ne bo imela dovoljenja za brisanje.

Na svoji Facebook strani morate odpreti razdelek Nastavitve. Zgoraj desno ob pomoči.

Nato boste imeli na koncu prvega menija, ki se prikaže, možnost »Izbriši stran«, ki se uporablja v ta namen, to je, da izbrišete svojo stran. Kliknite gumb "Uredi".

Ko ga podate, boste dobili opozorilo: «Če svojo stran izbrišete, je nihče ne bo mogel videti ali iskati. Ko kliknete "Izbriši", boste imeli 14 dni časa, da jo obnovite, če si premislite. Po tem času boste morali potrditi, če ga želite trajno izbrisati. Če se odločite, da je ne boste objavili, jo bodo lahko videli samo skrbniki. " In spodaj se boste vrnili na "Delete (ime strani)" in Shrani spremembe.

To sporočilo pojasnjuje dve stvari:

  • Da se res ne izbriše takoj, toda Facebook vam da dva tedna časa, da o tem razmislite (pravzaprav vam daje več, saj bo, dokler znova ne vstopite na stran, še naprej aktiven).
  • Da lahko to odločitev razveljavite v kratkem času.

Izbriši ali onemogoči, kaj je bolje?

Na podlagi zgoraj navedenega ste morda ugotovili, da obstajata dva načina, kako lahko Facebook stran "izgine", začasna in trajna. Ali z drugimi besedami, deaktiviranje ali odstranitev strani. Kakšna razlika pa je med enim in drugim?

Z deaktiviranjem strani dobite tako, da uporabniki ne vidijo biografije na Facebooku; to pomeni, da ne bodo mogli imeti informacij o poslu. Prav tako ne boste dobili novih "všečkov", ker za ljudi, ki jim pred deaktiviranjem niso bili všeč, ne bo obstajal. In ja, preden se vprašate, se bo še naprej pojavljal za tiste, ki so ga dali.

Glavna prednost deaktiviranja Facebook strani je ta Lahko ga znova aktivirate, ne da bi pri tem izgubili karkoli, ne publikacij, ne všečkov, ne komentarjev.

Po drugi strani pa se pri brisanju strani na Facebooku soočite s tem, da do nje ne boste mogli več dostopati, pri čemer boste izgubili sporočila, komentarje, objave in seveda všečke, ki so bili na njej. Povrateka ne bo več.

Končna odločitev, ali je bolje izbrisati ali deaktivirati Facebook stran, bo odvisna od vas. Če ga želite shraniti, če boste projekt nadaljevali v bližnji prihodnosti, ga bo morda bolje shraniti, če ste že delali na njem in dosegli dobre rezultate. Po drugi strani pa, če imate malo všečkov, malo publikacij, nobenega sporočila itd. Morda bi bilo bolje, da naslednjič začnete iz nič, še posebej, če boste spremenili ime, saj je, čeprav vam Facebook to omogoča, url bolj zapleten kot spreminjanje.

Ali lahko s svojim mobilnim telefonom izbrišete stran?

Ali lahko s svojim mobilnim telefonom izbrišete Facebook stran?

Metoda, ki smo jo omenili že prej, je za računalnik, a kaj, če morate takoj ukazati stran in je nimate pri roki? No, veste, da ga lahko izbrišete tudi prek mobilnega telefona. Koraki so zelo preprosti in začnejo se z vstopom v aplikacijo Facebook in odhodom na odsek vaših strani (gumb v treh vrsticah na desni strani menija in kliknite Strani, da izberete tisto, ki jo potrebujete).

Ko izberete stran, ki jo želite izbrisati, jo morate vnesti in pritisniti tri vodoravne pike, ki se pojavijo na desni strani na vrhu. To vas bo pripeljalo do menija z nastavitvami strani in kliknite Uredi stran. Nato pojdite v Nastavitve.

Tukaj je meni bo podoben tistemu, ki ga vidite v računalniku, zato morate iti na Splošno in na koncu vsega se prikaže možnost Izbriši stran. Vprašal vas bo, ali jo želite izbrisati, in znova boste morali klikniti na Izbriši stran ob upoštevanju istega opozorila kot prej, kar vam bo omogočilo 14 dni, da se obrnete.

Tako enostavno je vedeti, kako izbrisati Facebook stran, tudi če se odločitve ne odločite zlahka. Včasih ga morate preprosto nekaj časa objaviti ali deaktivirati, da ne boste izgubili dela, ki ste ga vanj vložili. Ste že kdaj izbrisali stran? Se vam je zdelo enostavno?


Vsebina članka je v skladu z našimi načeli uredniška etika. Če želite prijaviti napako, kliknite tukaj.

Bodite prvi komentar

Pustite svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

*

*

  1. Za podatke odgovoren: Miguel Ángel Gatón
  2. Namen podatkov: Nadzor neželene pošte, upravljanje komentarjev.
  3. Legitimacija: Vaše soglasje
  4. Sporočanje podatkov: Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam, razen po zakonski obveznosti.
  5. Shranjevanje podatkov: Zbirka podatkov, ki jo gosti Occentus Networks (EU)
  6. Pravice: Kadar koli lahko omejite, obnovite in izbrišete svoje podatke.