Slik sletter du en Instagram-konto

Instagram

Vi har for tiden mange sosiale nettverk. Hva om Facebook, Twitter, Instagram, TikTok ... Hvis du har et byrå eller er en privatperson, kan du kanskje ikke gjennomføre alle, og du må prioritere noen og eliminere andre. Men hvordan sletter jeg en Instagram-konto?

Hvis du ønsker å slette det, enten midlertidig, permanent, beholde bildene osv. her finner du svaret og veiledningene du trenger for å gjøre det. Gå for det!

Hva er Instagram og hvorfor slette det

Slik bruker du Instagram Direct i en e-handel

Instagram tilhører Facebook, nå kalt Meta, slik det skjer med WhatsApp eller med selve det sosiale nettverket som ga selskapet navnet Facebook.

Først ble det født for å konkurrere med Pinterest, det vil si at det var et sosialt nettverk av bilder. Men over tid ble det konsolidert og klarte å tiltrekke seg et stort publikum som var lei av Facebook og så på Instagram en bedre måte å nå potensielle kunder eller venner.

Akkurat nå bor de sammen (faktisk krever mange ting på Instagram en Facebook-konto), men hvorfor slette den?

Det er mange grunner til å slette en konto:

  • Hvorfor bruker du det ikke. Hvis det går lang tid uten å bruke det, går til slutt samspillet med de du har som venner tapt, og det betyr at selv om du returnerer det, kan du koste mer.
  • Fordi du vil endre stilen. Tenk deg at du har en Instagram-konto for virksomheten din på sosiale medier. Men du har bestemt deg for at du skal dedikere deg til SEO. Det er bedre å fjerne sporet av din gamle virksomhet og åpne en ny slik at du kan fokusere på den nye jobben fra begynnelsen.
  • Fordi du er sliten. Sosiale nettverk er slitsomt. Mye. Det er derfor det er tider når du kanskje vil koble helt fra.

Deretter vil vi gi deg trinnene for de forskjellige måtene som finnes for å slette en Instagram-konto.

Slett en Instagram-konto, hvordan gjør jeg det?

Slik bruker du Instagram Direct i en e-handel

Det første du må vite er at det er veldig enkelt å registrere seg, det vil si å registrere seg på Instagram. Men når det kommer til å forlate kan det være en stor hodepine. Så det er best å ta hensyn til avgjørelsen du ønsker å ta.

Hvis du vil koble fra en stund, kan du gjøre det ved å slette Instagram-kontoen din midlertidig. Hva skjer som dette? Vel, du vil ikke lenger vises på nettverket, selv om de søker etter deg, men alt du har i profilen din vil bli bevart. Bare for resten av verden er du skjult.

Vil du forsvinne helt? Du kan også gjøre det, bare i dette tilfellet vil bildene, kommentarene, historiene, videoene ... forsvinne helt. Inkludert brukernavn.

Slett en Instagram-konto midlertidig

Vet du at du trenger en datamaskin for å slette en Instagram-konto? Akkurat, du kan ikke gjøre det med mobilen din, men du må ha en stasjonær nettleser (eller aktivere en på mobilen). Det som er klart er at fra selve applikasjonen vil du ikke kunne gjøre det.

Du må gå inn på denne nettsiden: 'https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary'.

Der må du spesifisere årsaken til at du vil deaktivere kontoen din og du må skrive inn passordet ditt for å bekrefte at det er du som virkelig vil gjøre det. På det tidspunktet vil profilen din være deaktivert.

Det vil si at ingen vil se eller se bildene, kommentarene ... som du har lagt ut før du deaktiverte kontoen din.

Det kan være et godt alternativ hvis du bare vil ta en pause fra det sosiale nettverket uten å bli forstyrret av noen.

Slett en Instagram-konto fullstendig

Hvis du har tatt beslutningen om å avslutte kontoen din på Instagram fullstendig og miste alt i den, må du gå til denne url'en 'https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/ '.

I den vil du slette kontoen din fullstendig og for alltid. Med andre ord vil bildene, videoene eller interaksjonene du har laget ikke eksistere. Ikke engang brukernavnet ditt. Det vil være som om du aldri har vært på Instagram.

Når du går inn på den siden, vil den be deg, hvis du ikke allerede var pålogget, om å gå inn med brukernavn og passord. Når du gjør det, vil den be deg informere den om grunnen til at du ønsker å deaktivere kontoen din.

Den vil be deg om passordet ditt igjen og en rød knapp vil vises. Hvis du trykker på den, vil du slette kontoen din fullstendig og det vil ikke være noen måte å gjenopprette den. Merk deg, det er ikke så umiddelbart som du kanskje tror. Faktisk vil det gi deg en periode på noen dager. Hvis du går inn på kontoen din i løpet av den tiden, er den permanente slettingen lammet, og du må starte alle trinnene for å gjøre det på nytt.

Det er en forsikring i tilfelle du ombestemmer deg noen dager senere og ikke ønsker å slette alt arbeidet du har vært i stand til å gjøre på kontoen.

Slik reaktiverer du kontoen din

Ved permanent sletting er det ingen måte å aktivere kontoen på nytt, fordi ingen konto egentlig eksisterer. Men du vil kanskje aktivere den på nytt når du har fjernet den midlertidig.

Men hvordan bli aktiv igjen? I dette tilfellet er måten å aktivere den på igjen ved å logge på, enten på datamaskinen eller i mobilapplikasjonen. Med det kan du være aktiv igjen.

Selvfølgelig, hvis du sletter det midlertidig og etter 10 minutter, eller en time, vil du gjenopprette det, vil det ikke være mulig; Det er nødvendig å gi noen timer før prosessen aktiveres og lar deg gå inn på kontoen din.

Er midlertidig eller permanent sletting bedre?

Instagram-annonsering

I dette tilfellet kan vi ikke fortelle deg hvilken av de to som er best fordi det vil avhenge av målene du har. Hvis du har bestemt deg for å forlate Instagram fordi du er sliten, kan det være lurt å sette brukeren på vent uten å miste den fordi du kanskje vil komme tilbake når som helst. Og, i motsetning til andre sosiale nettverk, sletter ikke Instagram profilen selv om den bruker måneder og måneder midlertidig slettet.

Nå, hvis du bestemmer deg for å slette den, enten fordi du ikke kommer til å gå inn med den lenger, fordi du ikke vil fortsette med kontoen osv. det beste ville være å slette den, kanskje ved å lage en sikkerhetskopi av profilen din for ikke å miste videoene og bildene) og dermed forhindre at innholdet ligger i Meta-databasen.

Har du noen gang slettet Instagram-kontoen din? Var det lett å gjøre det og komme tilbake etter en stund?


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.

bool (sant)