Како работи електронската трговија или електронската трговија

Што е е-трговија

Не знаете ли што е е-трговија? Ние ви ги кажуваме тајните за формирање онлајн продавница и соодветна стратегија за продажба преку Интернет.

аналитички алатки за трговија

5 аналитички алатки за е-трговија

Ние сакаме да споделиме 5 аналитички алатки за основна трговија за анализа на електронската трговија на компанијата со цел да се добијат резултатите

93-те компјутери на Шпанците би го користеле мобилниот телефон за да купуваат директно од каталози, реклами или маркети, според MYMOID

93% од Шпанците би го користеле својот мобилен телефон за да купат директно од каталози, реклами или марки, според MYMOID

Според MYMOID, 93% од шпанските корисници на паметни телефони би го користеле својот мобилен телефон за да купуваат и плаќаат директно од каталози, реклами или маркети

Наранџас Кинг е посветена на електронската трговија и интернационализацијата преку лансирање на својата онлајн продавница

Наранџас Кинг е посветена на електронската трговија и интернационализацијата преку лансирање на својата онлајн продавница

Наранјас Кинг одлучи да се обложи на е-трговија и интернационализација. Поради оваа причина, таа ја отвори својата онлајн продавница на шпански и англиски јазик.

Марија Домингез, извршен директор на Опенли, ни раскажува за своето искуство во секторот за е-трговија

Марија Домингез, извршен директор на Опенли, ни раскажува за своето искуство во секторот за е-трговија

Марија Домингез, извршен директор на Опенли, компанија која обезбедува правни услуги преку Интернет, ни раскажува за своето искуство во секторот за електронска трговија.

Нова анализа и платформа за големи податоци за безбедни мобилни плаќања од Accenture

Accenture ја претставува платформата за мобилен паричник, нова аналитика и платформа за големи податоци за безбедно плаќање преку мобилен телефон

Accenture ја лансираше Платформата за мобилен паричник, нова безбедна платформа за плаќање преку мобилен телефон, која го збогатува екосистемот за е-трговија.

MWR ќе ви овозможи да платите готовина при испорака преку решението за враќање на мобилниот телефон MYMOID

MWR ќе ви овозможи да платите готовина при испорака преку решението «Наплата на мобилен телефон» од MYMOID

MRW ќе понуди нова услуга за плаќање на готовина при испорака преку услугата за плаќање преку мобилен телефон, интегрирајќи го решението за поврат на мобилниот телефон MYMOID.