Нова анализа и платформа за големи податоци за безбедни мобилни плаќања од Accenture

Accenture ја претставува платформата за мобилен паричник, нова аналитика и платформа за големи податоци за безбедно плаќање преку мобилен телефон

Accenture ја лансираше Платформата за мобилен паричник, нова безбедна платформа за плаќање преку мобилен телефон, која го збогатува екосистемот за е-трговија.