Сузана Марија Урбано Матеос

Диплома за деловни науки, во гранката Маркетинг, рекламирање и маркетинг, потопена во светот на вестите, во сите области, од нови технологии до curубопитност, специјалист за финансии, девизен курс, валути, берза, инвестиции и новости во фондови, но главно lубител на националните и меѓународните пазари, суштинска мешавина за добивање и доставување најдобри вести и совети до финансиските читатели.