Исак

Страст за технологија и е-трговија. Потрошувач на секакви онлајн производи, и со искуство во креирање онлајн продавници со платформи како PrestaShop и слично. Секогаш обидувајќи се да бидете во тек со сè што е поврзано со овој свет.

Исак има напишано 1 статии од април 2022 година