рекламирање

Конференција за е-трговија во живо, настан што не можете да го пропуштите

Дали имате онлајн продавница или размислувате да ја поставите? Дали треба да добиете одговори од професионалци на вашите прашања поврзани со вашата ...

Мајкрософт ги зајакнува односите со партнерите

Мајкрософт ги зајакнува односите со партнерите

Овој понеделник Мајкрософт објави неколку нови понуди насочени кон зајакнување на својата позиција на пазарот на софтвер во облак, вклучително и Мајкрософт ...