Zoey Commerce Debut Fitur B2B

Zoey Commerce Debut Fitur B2B

Yen sampeyan dadi distributor, penjual utawa sampeyan fokus ing bisnis nganti adol bisnisSampeyan bisa uga ngerteni manawa nemokake platform E-commerce sing wis siyap kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan ora gampang. Umume piranti lunak kranjang belanja wis dibangun kanthi ritel bisnis-kanggo-konsumen. Mula ing taun 2016 Zoey nambah macem-macem fungsi B2B, supaya luwih gampang tinimbang saiki, nggawe situs web sing efektif nganggo sistem sing dibutuhake kanggo nindakake operasi dhasar.

Zoey minangka piranti lunak minangka layanan adhedhasar platform Magneto Ecommerce, industri canggih ing E-niaga. Karo Zoey, hosting lan dhukungan kanggo situs web sampeyan kalebu lan menehi luwih akeh opsi kanthi panel kontrol sing gampang digunakake lan akeh aplikasi sing wis diinstal ing kono.

Iki nggawe luwih gampang lan luwih cepet kanggo miwiti, ora nggunakake program khusus, nggawe luwih cepet mbukak, lan mbutuhake wektu kurang kanggo njaga. Magneto wis ngluncurake perangkat tambahan kanggo program iki, tim Zoey wis ningkatake sisteme pungkasane supaya bisa nyedhiyakake program sing luwih apik kanggo para klien.

Nalika Platform basis Zoey bisa dadi paling apik kanggo B2C, iki sawetara fungsi B2B sing bisa disorot.

  • Akses diwatesi. Mung ngidini pelanggan sing sampeyan setuju mlebu lan tuku.
  • Registrasi Lanjut. Sing tuku bisa nuduhake informasi kanggo ndhaptar akun.
  • Ngatur Kelompok. Sampeyan bisa nggawe macem-macem minimum order, rega produk, diskon lan penjualan, opsi pengiriman, lan opsi pembayaran kanggo macem-macem klompok pelanggan.
  • Pesenan Cepet. Iki ngidini para pembeli ngetik sawetara barang lan nambah langsung menyang kranjang blanja.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.