WordPress lan WPO: carane nambah kacepetan e-commerce

komputer wpo lan situs web

Salah sawijining faktor sing nemtokake posisi SEO yaiku kacepetan mbukak situs web. Nalika nggarap WordPress, teknik WPO minangka sumber utama kanggo ngoptimalake aspek iki.

Mula, penting banget kanggo ngerti lan ngurus faktor iki wiwit wiwitan pangembangan. Ing artikel iki, kita bakal nerangake carane nindakake lan apa kaluwihan saka hubungan iki antara WordPress lan WPO.

Pengenalan cepet menyang WordPress

Umume situs web sing saiki digawe digawe nganggo WordPress, uga dikenal kanthi akronim WP. Sistem manajemen konten utawa CMS iki ngidini sampeyan nggawe kabeh jinis situs, saka pertunjukan sing sederhana nganti e-commerce sing rumit, kanthi cara cepet, sederhana, serba guna lan ekonomis.

Kanggo nindakake iki, nggunakake template sing dioptimalake sing bisa disesuaikan, nalika Plugins utawa mikroprogram kanggo nggabungake fungsi tambahan ing kasunyatan.

Wiwitane, template sing digunakake duwe fitur sing dibutuhake kanggo operasi sing pas: yaiku responsifDheweke duwe level keamanan sing bener, ramah kanggo mesin telusuran lan ngidini sampeyan nyakup konten dinamis lan statis kanthi cepet.

Kacepetan muatan uga bener, nanging bisa uga bisa ditambah, lan akeh, kanthi nggabungake WPO sing diarani. Kita bakal nemokake faktor kunci iki babagan akses cepet menyang situs web paling apik ing ngisor iki.

Apa WPO

wpo opo iki

Akronim kasebut cocog karo ekspresi ing basa Inggris Optimisasi Kinerja Web utawa, jarene ing basa Spanyol, optimasi kinerja situs web. Fungsine jelas: kanggo nggedhekake kinerja situs kasebut supaya bisa mbukak wektu paling cepet.

Iki minangka kasunyatan sing wis kabukten, lan kita ora kudu nglirwakake, Pangguna internet ora ngenteni luwih saka 3 utawa 4 detik kanggo ngakses situs web utawa e-commerce. Sadurunge interval, dheweke golek tujuan liyane lan ora nyoba awal. Kanthi tembung liyane, kekurangan kacepetan mbukak kanthi cepet nyebabake kapitunan pelanggan utawa pengikut sing bakal ora bisa dibalekake maneh.

Uga, ora cukup kanggo mbukak ngarep kanthi cepet: sisa situs kudu diaktifake kanthi lancar, tanpa ngenteni sing ora perlu utawa dawa lan njamin pengalaman pangguna sing nyenengake kanggo saben pangguna Internet.

Aspek penentu liyane yaiku Google nganggep masalah iki minangka aspek utama ing posisi alam. Saya suwe kaca kita ngemot, kemungkinane ora bisa diselehake ing mesin telusuran.

WPO lan WordPress

wpo ing wordpress

Ing jalur iki, kita kabeh wiwit dadi luwih ngerti babagan pentinge WPO nalika nggawe e-commerce. Karya gaweyan ing WordPress ora dikecualian: ya utawa ya, penting banget kanggo ngoptimalake kinerja web sajrone proses iki.

Tombol kasebut mung dikuasai dening tim utawa profesional ing pangembangan lan / utawa posisi web. Nggunakake spesialis kasebut penting kanggo nambah visibilitas, lalu lintas, konversi lan bali situs web kita. Sejatine, ngrancang e-commerce karo WordPress iku meh kabeh bisa dicapai, ora prelu duwe ilmu babagan nggawe web sadurunge. Nanging, ana prabédan gedhe ing antarane nerbitake situs web sing layak lan duwe e-commerce sing menang ing pasar sing paling kompetitif.

Yaiku sejatine. Kanggo seneng alat marketing operasional, efisien lan bisa nyedhaki tujuan strategis.

Cara ngetrapake WPO sing apik ing WordPress

Mesthine, kerja ngoptimalake kinerja e-commerce sing ditindakake ing WordPress luwih rumit tinimbang nggabungake seri Plugins ditemtokake Dheweke pancen nulungi, nanging prelu duwe ilmu lan pengalaman sing cukup supaya bisa mbedakake endi sing bener, gabungke, poles lan atur apa sing dibutuhake ing babagan iki.

Mula, ora bisa uwal, kita kudu tetep precaya freelancer khusus kanggo posisi web, sing nduweni kualifikasi lan bisa nindakake tugas kanthi bener.

Minangka pandhuan, kanggo nggambarake tingkat kerumitan lan pirang-pirang keputusan teknis sing kudu ditindakake, ing ngisor iki sumber daya apa sing diidini kanggo nyepetake tingkat pemuatan e-commerce WP apa wae:

  • Ngoptimalake gambar sing kalebu: Bobot pungkasan web minangka asil saka tambahan cilik, lan foto kasebut menehi kontribusi sing cukup gedhe. Ndeleng ing internet ora mbutuhake foto kanthi resolusi sing luar biasa lan bobote gedhe tenan. Nanging, kita asring nggarap desain kanthi format kasebut, sing mesthi duwe kualitas sing luwih dhuwur. Kanthi nggabungake menyang WordPress, kita mesthi kakehan bobot total situs, cacat nyata sing nyuda kacepetan ngemot.
  • Ngleksanakake instantaneity ngemot konten: LazyLoad minangka teknik sing ngidini sampeyan nundha tampilan lan ngemot konten tartamtu nganti wayahe pas dideleng karo pangguna. Nalika metu ing wilayah sing katon, utawa nalika miwiti pandhu arah, mula ora dimuat. Iki nyuda banget wektu tampilan saben layar. Pangguna sok dong mirsani.
  • Ningkatake cache: Kanggo iki ana macem-macem Plugins sing luwih milih kacepetan situs lan paningkatan WPO. Proses iki kalebu aspek teknis kayata nyetrika HTML, ngaktifake pangerten, nyimpen bandwidth lan transfer, lsp. Ing freelancers Spesialis ngerti banget apa sing kita maksud.
  • Nyuda sumber statis: Iki minangka pitakonan liyane sing kaya Cina nganti neofit. Iki ditrapake ing file CSS, JS utawa malah HTML lan njupuk papan sing luwih sithik mula butuh wektu kurang kanggo mbukak.
  • Taruhan kanggo akeh sarat kondhang perpustakaan lan sumber daya liyane: Intine kalebu ngemot elemen-elemen sing bakal digunakake ing saben bagean, supaya ora didownload kabeh sadurunge dibutuhake.
  • Kontrak hosting kwalitase: Bedane rega biasane ora ngluwihi 4 utawa 5 euro, lan baline, kalebu teknologi sing paling inovatif lan canggih, sing bakal mbantu kita nggayuh tujuan iki.

Kita bisa terus ngomong babagan njaga basis data tetep resik lan sampurna, ngoptimalake kode, nggunakake CDN lan indikasi sing padha.

Nanging ora prelu: keputusan sing paling apik yaiku nyewa spesialis sing berkualitas sing bisa nggunakke kabeh kacepetan mbukak situs web kita. Kanthi cara iki bakal luwih kompetitif, komersial lan duwe bathi. Kita ora kudu lali yen alat kasebut kanggo marketing dhasar ing paling strategi merek.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.