"What3words" bisa nggawe pangiriman 30% luwih efisien

Apa3 tembung

"What3words" minangka situs web sing tujuane kanggo nyederhanakake alamat, sing dipikolehi kanthi nggunakake sistem geo-coding kanggo ngumumake lokasi nggunakake resolusi telung meter. Sing nggawe situs iki unik yaiku nggunakake 3 tembung kanggo nggayuh lokasi sing cedhak karo sing sampeyan karepake, iki sing mbedakake situs web iki karo wong liya kanggo sistem unik geo-coding. Situs web iki kasedhiya aplikasi seluler Apple lan Android.

Perusahaan sing darmabakti kanggo paket bisa nambah efisiensi pangiriman nganti 30% yen nggunakake "Apa3 tembung”. Kanthi aplikasi iki, sampeyan ora ngetik alamat kanthi cara umum, nanging apa sing ditindakake aplikasi iki yaiku nemokake alamat kanthi nggabungake telung tembung sing beda.

"What3words", wis menang penghargaan kayata "Game Changer" lan "Rising Star" ing upacara penghargaan e-commerce taun kepungkur. Sistem iki wis dicethakaké digunakake dening pitung layanan pos nasional wiwit taun kepungkur.

Ing tes pungkasan ing London, perusahaan pangiriman "Quiqup" bisa nyuda 30 persen wektu pangiriman nggunakake sistem 3-tembung iki. Lan ing panggonan kaya pulau Karibia Sint Marteen, perusahaan panganan cepat saji "Dominos" wis nyoba sistem sing padha kanggo pangiriman omah.

"What3words " didegaké ing Inggris Raya ing taun 2013. Sistem alamat iki sing digawe wis misahake jagad dadi 57 triliun 3 kanthi kothak 3 meter, saben lokasi duwe kombinasi unik saka 3 tembung kasebut. Iki tegese kabeh lan bagean duwe alamat sing gampang banget lan gampang dielingi. Sistem iki saiki kasedhiya ing 14 basa liyane lan digunakake ing luwih saka 180 negara.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.