5 alat kanggo tuku pandherekipun ing Twitter

Napa pengikut ing Twitter

Jaringan sosial mbutuhake pandherekipun. Sing nggawe tuwuh saya gedhe, supaya masarakat ngerti lan bisa nguntungake wong sing nggawa. Lan ora masalah apa Twitter, Facebook, Instagram ... saiki kabeh wong duwe akun ing macem-macem jaringan lan ngunjungi dheweke asring banget sedina muput. Nanging, ing Twitter, amarga kecepetan, cepet ..., luwih asring digunakake kanggo ngobrol babagan perkara kasebut. Lan mesthi wae, ngomong dhewe ora paling apik. Akeh sing nggunakake alat kanggo tuku pandherekipun ing Twitter.

Nanging apa sah? Lan ana apa? Kita bakal ngrembug kabeh iki lan liyane ing ngisor iki.

Napa pengikut ing Twitter

Nalika sampeyan miwiti ing jaringan sosial, dadi Twitter, Facebook, Instagram ... sampeyan luwih akeh tinimbang dheweke. Dadi, apa wae sing dikirim, ora ana sing bakal ndeleng. Mung sampeyan. Lan iku ora bakal dadi kekarepan sampeyan.

Salah siji sing utama Tujuane supaya pengikut ing Twitter, kaya ing jaringan sosial apa wae, yaiku misuwur. Yaiku, supaya wong ngerti sampeyan, maca, menehi reaksi marang apa sing sampeyan lebokake (mesthi luwih apik lan luwih ala). Ora gampang kaya sing sampeyan kira, amarga sampeyan kudu nyipta sithik, lan golek profil sing cocog kanggo sampeyan.

Nanging uga, alasan liyane supaya para pengikut ing Twitter yaiku supaya bisa tekan "dhuwur" kanggo miwiti ngetok lawang perusahaan. Tegese: apa perusahaan mbayar sampeyan dadi pengaruh. Akeh sing ora ngupayakake iki, lan mung pengin komentare tekan jutaan wong; nanging wong liya ngerti potensi jaringan sosial lan pengin nguntungake.

Mesthi wae, kanggo entuk iki, sampeyan kudu pengikut.

Tuku pandherek Twitter: nyata utawa memedi

Tuku pandherek Twitter: nyata utawa memedi

Ing jalur iki, aku mikir manawa kabeh wong wis ngerti sawetara akun pengikut sing akeh banget sing ora ana sing menehi komentar, lan nalika sampeyan ndeleng sing ngetutake sampeyan, sampeyan ngerti manawa profil kasebut tanpa foto, tanpa publikasi, utawa foto lan publikasi nanging nganggo basa liyane. Banjur kita ngerti, dheweke pancen bener "Pengikut hantu", uga diarani "palsu."

Twitter ora bisa ngontrol iki (kaya jaringan sosial liyane), lan sing ngidini akeh, kanggo "nambah" portofolio pandherekipun, dianjurake supaya bisa tuku pengikut, nanging ora kanthi alami nanging salah.

Apa pengaruh sing bisa dialami? Bayangake kahanane: sampeyan duwe akun Twitter kanthi 1 yuta pengikut. Sing nggawe akun sampeyan misuwur. Nanging, nalika ngirim tweet, mung 2-3 wong sing bales. Utawa ora ana apa-apa. Wong aneh lan bakal ndeleng pengikutmu. Lan, kaget! Jeneng aneh, ing basa liyane, ora ana foto, profil pribadi ... Katon yen angka siji yuta iki sejatine 10-100 wong asli, sisane ora ana.

Lan iku bakal nyebabake wong sing nganggep sampeyan "guru" Twitter, pungkasane bakal ditinggalake amarga ngapusi.

Dadi, apa sampeyan bisa tuku pandherekipun?

tuku pengikut Twitter

Ya ora. Tuku pandherek asli bakal mbantu akun sampeyan amarga nawakake efek panggilan kanggo wong liya. Contone, mbayangno sampeyan duwe 1000 pengikut, lan sampeyan tuku XNUMX liyane. Akun sampeyan bakal bakal dirungokake luwih akeh, wong bakal luwih nggatekake sampeyan, lan bakal menehi reaksi marang wong liya sing bakal ngerti kenapa sampeyan duwe akeh pengikut, dheweke bakal ngetutake sampeyan lan pungkasane jumlah sampeyan bakal nambah.

Nyatane, para pengikut sing tuku dudu perkara sing uga ditindakake dening wong liya. selebriti, blogger, perusahaan, wirausaha lan ya, uga politisi nindakake. Dadi ora kudu ala banget, ta? Sanajan kita sejatine ngomong babagan pedhang bermata loro. Sejatine manawa pengikut sing wis mbayar bakal nulungi sing sejatine ngetutake lan sesambungan karo sampeyan. Nanging supaya tetep tetep, sampeyan kudu menehi sing apik banget sing cocog karo jumlah pengikut.

Alat sing paling apik kanggo tuku pengikut ing Twitter

Alat sing paling apik kanggo tuku pengikut ing Twitter

Apik tenan. Sampeyan wis njupuk keputusan kanggo tuku pengikut Twitter. Saiki, jumlah bisa unggul tinimbang kualitas. Utawa liya. Pramila ana akeh pilihan sing bisa sampeyan goleki: luwih akeh wong sing ngetutake sampeyan.

Ing kasus iki, kita bakal ngomong babagan limang alat sing dianggep paling apik kanggo investasi ing jaringan.

Pengikut

Kaca iki wis suwe digunakake lan wis rampung sawetara transaksi. Regane murah, mung $ 20 saben 1000 pengikut saka Twitter, lan uga sampeyan bisa milih negara asale. Dadi, yen sampeyan manggon ing Spanyol, sampeyan bakal duwe pengikut Spanyol, dudu saka negara liya.

Mesthine, kaca kasebut, paling ora nalika wis dibukak, durung bisa diganti kanthi apik dadi kita ora ngerti manawa isih operasional lan kanthi otomatis utawa ora. Ing kasus iki, luwih becik golek sadurunge.

Sing Tuku

Kaca iki ngidini sampeyan tuku pengikut ing macem-macem jaringan sosial kayata TikTok, Instagram, Twitter, Youtube lan Facebook. Ing kasus pengikut ing Twitter, dheweke rada larang, amarga sing dibahas $ 50 saben 1000 pengikut, $ 140 kanggo 4000.

Pengikut

Kaca liyane, sing uga diiklanake karo nomer 1 kanggo tuku pengikut ing Twitter. Miturut apa sing ana ing nawarake, sampeyan ora kudu menehi sandhi (sampeyan ora bakal nate nindakake), utawa ngetutake akun liyane, saliyane entuk pengikut liyane.

Lan apa regane? 1000 pandherekipun $ 22; 5000, 99 dolar; lan 10000 sampeyan regane 189 dolar. Saiki, yen sampeyan pengin pandherek segmen, regane bakal mundhak amarga bakal dadi tuku pribadi lan sampeyan kudu ngubungi supaya entuk anggaran.

Pengikut sing tuku

Iki minangka salah sawijining kaca sing paling lengkap kanggo tuku pengikut Twitter, nanging uga Facebook, Instagram, YouTube lan liya-liyane. Kajaba iku, nawakake layanan liyane kayata tuku lalu lintas web utawa adsense, posisi, mbusak video saingan, komentar ing YouTube, tuku retweet otomatis ...

Ing kasus Twitter, Sampeyan ora mung bisa tuku pandherek, nanging uga pandherek bot Twitter, nggawe Topik Trendi ... Regane, yen tuku pengikut yaiku 10 euro saben 1000 pengikut (85 euro saben 10000). Kabeh mau bakal dadi pengikut ing saindenging jagad lan, miturut apa sing dicritakake ing kaca kasebut, dheweke negesake manawa dheweke pangguna nyata. Yen sampeyan pengin saka sawijining negara, rega kasebut uga tetep ditanggepi (kanthi ngeklik negara sing dikarepake, sampeyan bisa entuk pandherekipun).

Perkakas

Iki minangka salah sawijining akun biasa lan, ora kaya sing liyane, adhedhasar tindakake, yaiku, yen aku ngetutake wong liya lan wong liya bakal ngetutake aku, mula kaya para pengikutmu sing bakal munggah, uga wong sing sampeyan tindakake.

Sing apik babagan akun iki yaiku sampeyan bakal ngetutake wong sing sampeyan kepengin trampil, kayata kanggo kepentingan pribadi. Lan kedadeyan sing padha karo para pandhereke, dheweke bakal nindakake amarga dheweke pancen peduli karo sampeyan, mula sampeyan kabeh bisa menang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.