Tren e-commerce penting kanggo taun 2018 iki

Tren e-commerce penting kanggo taun 2018 iki

ing online sales Dheweke luwih cepet lan luwih cepet lan proporsi raksasa, mula otomatisasi dadi penting ing taun 2017 saengga ora ana kesalahan kesalahan ing pesenan pelanggan. Kanggo saingan ing dunia e-commerce iki, para penjual anyar kudu cocog karo lingkungan otomatisasi modern lan penawaran layanan sing ditawakake para pesaing.

Kasedhiyan produk lan invoice tepat waktu minangka prioritas utama kanggo e-commerce.

Apa gunane yen duwe strategi pemasaran lan bisnis pribadi sing apik yen situs kita ora bakal operasi kanthi efektif?

Ing kene, kita bakal nuduhake sawetara tren sing bakal mbantu sampeyan golek keunggulan ing e-commerce taun iki:

Teknologi nggawe kacepetan:

Ing taun candhake diarepake manawa luwih akeh perusahaan bakal miwiti nggunakake teknologi sing ngidini perdagangan wektu nyata, sing bakal bisa nggayuh panjaluk konsumen sing saya akeh supaya bisa cepet ing operasine.

Otomatisasi nambah pengalaman pelanggan:

Panaliten paling anyar babagan 350 vendor nemokake rata-rata peningkatan 70% ing efisiensi pangolahan lan pangurangan komentar negatif ing platform sawise nggunakake teknologi otomatis, nyuda kesalahan manungsa nganti 65%.

Kanggo nggayuh layanan pelanggan sing ana ing level e-commerce saiki, sampeyan kudu nggunakake teknologi anyar kayata bot obrolan, telusuran swara, lan ing antarane teknologi liyane kanggo mbantu para pelanggan nggoleki lan tuku salaras.

Kacepetan ing gudang lan pangiriman:

Kacepetan, penak lan akurasi penting banget kanggo e-commerce saiki. Pelanggan ngarepake produke bakal teka kanthi cepet lan bisa, lan dadi saya ora sabar babagan iki, amarga akeh pilihan ing pasar.

Ing taun ngarep tantangan utama sing kudu dipikirake yaiku kasedhiyan produk, pengiriman cepet lan efisiensi ing gudang, saengga kanthi cara iki kita bisa menehi strategi sing kuwat supaya bisa nyedhiyakake layanan sing tundhuk karo pangarepan pelanggan lan entuk kompetisi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.