Kunci kanggo nambah pengalaman pangguna ing piranti seluler

nambah pengalaman pangguna ing piranti seluler

Nalika ngomong babagan nambah pengalaman pangguna, Biasane nuduhake carane nambah kepuasan pelanggan pengunjung situs web kita. Kanggo nggayuh iki, ana sawetara aspek dhasar sing kudu dipikirake, paling ora ing piranti seluler. Salah sijine yaiku nduwe desain responsif, sing ngidini tampilan konten kabeh situs web sing bener.

carane masang desain responsif
Artikel sing gegandhengan:
Desain Responsif: Pilihan paling apik kanggo situs web multi-piranti

Senadyan mangkono, ana macem-macem faktor lan kunci sing kudu ditaksir kanggo kepuasan sing luwih gedhe. Kabeh mau bakal fokus kanggo nambah rincian wiwit ngemot nganti nampilake konten, uga nggampangake telusuran lan fungsi sing pengin ditemokake pangguna. Yaiku, kanggo nggampangake lan nyukupi klaim kasebut kanthi mempertimbangkan motivasi sing nggawa dheweke ing kene. Banjur, kita bakal ndeleng kabeh tombol sing kudu dipikirake kanggo nambah pengalaman panganggo (UX) ing piranti seluler.

Kesederhanaan nilai lan nggawe efektif

Ora aneh yen nggunakake ponsel nalika nindakake perkara liya. Kadhangkala nalika nganggo transportasi, kita mlaku-mlaku, kita nunggu papan ... Kita njupuk lan nggunakake kanthi asring ing wektu kasebut, saengga kita bisa njupuk kauntungan kanggo nggunakake. Ngelingi lan ngevaluasi nalika digunakake, lan akeh pangguna uga cenderung nindakake kanthi tangan siji, kesederhanaan kudu diutamakake.

Overload karo tombol lan fungsi iku ora apike. Malah kurang, yen sampeyan rencana nempatake barang. Pungkasane, kakehan mbukak kaca utawa Aplikasi kanthi fitur sing ora diarepake, jenuh lan ora bisa nggawa ing endi wae. Kita kabeh pengin ngerti, lan liya-liyane saka seluler. Lan elinga yen kahanan sing digunakake, pangguna asring katon saka layar kanthi faktor eksternal. Elinga yen sampeyan ndeleng maneh, sampeyan kudu jelas lan cepet ing papan sampeyan. Sederhana web utawa Aplikasi bakal menehi efektivitas sing luwih gedhe.

Kagunaan kanggo nangani luwih apik

Sawise nyederhanakake konten, banjur migunani. Sembarang kaca web utawa App kudu gampang lan migunani kanggo ditangani, saengga panggunaane bisa memuaskan. Ora mung desain, nanging tombol lan akses sing muncul. Akeh wong sing nandhang lara ing basa Inggris sing diarani "Fat Fingers", sing dadi jempol sikil gedhe. Ora nyaman banget, ngganggu, lan aku yakin bakal kelakon kaya ngono, nalika kita kudu ngeklik tombol sing macet ing sandhinge liyane, lan ora sengaja tekan tombol sing ora dikarepake. Sampeyan kudu ngindhari iki kanthi kabeh biaya, uga menehi gambar sing ala banget.

Bab liya sing kudu dihindari yaiku pop up. Dheweke asring nggawe wektu loading dadi angel, lan kaya sing wis dikomentari ing pirang-pirang kesempatan ing blog, iku nyuda wektu muat. Yen ana akeh konten sing bakal dimuat, lan sampeyan uga kudu ngenteni pop-up, akeh pangguna sing ninggalake web "kanthi sikil", utawa App bisa uga nemoni kangelan kanggo ngatasi. Sampeyan kudu ati-ati karo dheweke. Lan mesthi wae, kaya sing dakkandhakake sadurunge, tombol-tombol kasebut. Yen tombol cilik banget, lan angel ditutup, tekan tingkat kesulitan sing ora nyenengake kanggo pangguna. Elinga, kita pangguna seneng ngeculake lan ora mbuwang wektu.

Desain sing koheren, tertib lan harmoni ing saindenging web

trik kanggo nambah pengalaman pangguna ing piranti seluler

Ing bagean iki, kita bakal ngetik jinis aksara, warna, desain lsp.. Pancen seragam, lan kita ngerti manawa browsing situs web sing padha. Ora mung ing konten, nanging uga gambar. Ngurus rincian kayata nyelehake huruf, warna sing padha utawa padha, lan gambar kasebut ana gandheng cenenge karo konten, bakal tetep nggawe kapribadian merek sampeyan.

Un desain homogen Bebarengan karo macem-macem warna, pangguna bakal tetep selaras karo App utawa situs web sampeyan. Uga monitor ukuran font, lan tombol ajakan-tumindak (CTA) katon apik. Contone, pangguna kudu ngisi formulir, mesthine kudu ditampilake kanthi sopan. Bayangake yen sampeyan biaya kanggo mbukak, nggambarake, sampeyan kudu nggedhekake, utawa liya-liyane. Kanthi kabeh perkara sing dibutuhake kanggo nggayuh titik iki, kita ora bakal angel banget!

Pandhu arah intuisi

nambah kepuasan kunjungan web pangguna seluler

Ora ana pangguna standar sing bisa fokus kanggo navigasi. Nanging yen bisa nggawe opsi lan gerakan sing beda kaya sing dingerteni. Klik, gulung, tahan ... lsp. Inovasi ing kasus iki kreatif ora bisa ditindakake. Yen pangguna nerusake kanthi siji cara, tanpa ngrampungake asil sing digoleki, kita bisa entuk risiko sing ngira yen ora sukses, utawa ana sing salah.

program heatmap kanggo nambah lalu lintas web
Artikel sing gegandhengan:
Heatmaps: 5 alat kanggo nambah konversi

Alat analisis tartamtu bakal mbantu sampeyan mutusake babagan cara ngatur macem-macem pilihan lan kanthi cara apa. Kajaba iku uga dununge tombol, nganalisa kayata peta panas.

Sampeyan bisa ndeleng manawa cara sing paling efektif kanggo nambah pengalaman pangguna yaiku njupuk apa sing pengin ditemokake. Nyelehake ing panggonan liyane, lan sampeyan bakal bisa nemokake yen sampeyan kudu nambah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.