Tips Financing kanggo wirausaha anyar

Tips Financing kanggo wirausaha anyar

Nggawe keputusan kanggo nindakake dudu perkara sing gampang, utamane amarga sampeyan mbukak dhewe kanthi menehi risiko sebagian modal tanpa ngerti apa bakal bisa digunakake utawa ora, yen sampeyan wis milih ide sing apik lan sukses. Dadi, akeh pengusaha miwiti golek pendanaan: kredit, silihan, factoring...

Kita pengin ngutangi tangan lan, amarga iki, dina iki kita pengin ngomong karo sampeyan babagan iki tips Financing lan trik sing bisa teka ing Handy yen sampeyan salah siji saka pengusaha anyar sing wis mutusaké kanggo njupuk terjun lan nggawe bisnis dhewe. Apa ora nindakake karo sawetara keuntungan ekstra?

Trik Financing kanggo nindakake luwih aman

Trik Financing kanggo nindakake luwih aman

Ora ana keraguan manawa wirausaha minangka risiko. Sampeyan bisa duwe idea paling apik ing donya lan ora ngerti persis apa bakal bisa utawa ora, yen pelanggan bakal ngerti sampeyan, tuku, menehi saran lan tuku maneh. Lan iki kalebu nglebokake akeh perkara. Mulane salah siji saka alangan paling gedhe nalika miwiti bisnis yaiku pendanaan, yaiku, duwe dhuwit sing dibutuhake kanggo nyukupi kabeh biaya, kabeh jinis, sing ana ing bisnis.

Salah sawijining saran pisanan sing tansah diwenehake marang pengusaha anyar yaiku duwe njupuk menyang akun kabeh kemungkinan sing ana kanggo finance project amarga, kaping pirang-pirang, "bantuan" iki bisa dadi dorongan sing dibutuhake supaya bisnis bisa sukses. Utawa paling ora kanggo njupuk terus lan njaluk ahead.

Apa sampeyan pengin tips liyane? Pay manungsa waé.

Njupuk akun sumber pendanaan sing ana

Iki bab sing ora akeh dipikir amarga padha mikir sing padha ora cocok, sing padha kudu bali, utawa sing padha ora diwenehi kanggo sapa wae. Lan sejatine salah yen mikir kaya ngono. Utamane yen sampeyan ora ngandhani dhewe babagan sadurunge. Sampeyan ndeleng, ing Spanyol ana ora akeh jinis, nanging paling kita duwe sawetara. Iki yaiku:

  • Pembiayaan dhewe. Yaiku modal sing bisa diduweni kanggo miwiti usaha. Iki gampang amarga bakal gumantung saka tabungan sing sampeyan duwe lan dhuwit sing bisa sampeyan tawarake kanggo miwiti perusahaan sampeyan.
  • Pembiayaan saka telung fs. Khusus: kulawarga, kanca lan "wong bodho" (kulawarga, kanca lan wong bodho). Iku kasusun saka nggunakake ibukutha sing kulawarga dhewe, kanca utawa wong sing pracaya marang sampeyan menehi kanggo perusahaan ing kuwi cara sing bisa entuk dhuwit liyane. Partisipasi sampeyan bisa adhedhasar utangan, sumbangan utawa saham ing perusahaan.
  • Crowdfunding lan crowdlending. Ati-ati, amarga loro-lorone ora padha. Crowdfunding minangka platform patronase mikro. Nalika crowdlending nuduhake wong sing menehi dhuwit kanthi tingkat bunga (jinis silihan karo wong utawa perusahaan kasebut).
  • Subsidi. Iki salah siji sing paling dikenal, nanging kakehan sampeyan kudu maca print cilik uga ngerti yen sampeyan kasengsem utawa ora. Kaping pirang-pirang, ora ateges duwe dhuwit kanggo miwiti bisnis, nanging sampeyan kudu duwe sumber dhuwit liyane. Lan hibah kasebut kadhangkala butuh wektu suwe kanggo diwiwiti lan liyane mbutuhake perusahaan kasebut wis aktif.
  • Utangan Banking lan partisipatif, yaiku, sing digawe minangka ijol-ijolan kanggo duwe saham ing perusahaan.
  • Kontes kanggo pengusaha. Yen sampeyan ora ngerti, ing Spanyol, hadiah lan kompetisi asring dianakake sing tujuane kanggo netepake proyek bisnis. Dhuwit sing dipikolehi iki biasane jus banget lan kadhangkala cukup kanggo mlumpat.
  • Garis kanggo pengusaha. Iki utamane saka bank lan ICO sing fokus marang para pengusaha kanggo menehi pendanaan. Sing ya, kanggo njupuk iku perlu sing endorsements lan njamin diwenehi.
  • Malaikat bisnis. Iki minangka wong sing mutusake kanggo nandur modal ing proyek bisnis, yaiku, ing proyek para pengusaha anyar. Ing bali, padha ora mung nampa keuntungan ekonomi, nanging uga bisa aran kaya "guru" lan melu ing nggawe manawa kabeh maju.
  • Bonus. Contone, nalika nyewa karyawan utawa ing kuota pegawe dhewe. Iki minangka cara kanggo entuk diskon utawa tenaga kerja sing luwih murah amarga nyuda biaya.

Ing kasunyatan, ana luwih akeh sumber pendanaan lan saran kita kudu digatekake amarga bisa mbantu proyek sampeyan duwe saluran pendanaan sing ngijini sampeyan kanggo njaga dhewe lan malah luwih.

pindhah saka kurang kanggo luwih

Nalika kita duwe proyek bisnis ing pikiran, iku umum kanggo kita mikir gedhe. Nanging iki bener kesalahan paling gedhe sampeyan bisa nggawe. Lan amarga ora ana proyek sing bisa maju lan dadi "gedhe" yen sampeyan ora duwe sarana sing dibutuhake: dhuwit, tenaga kerja, komunikasi, pariwara ...

Napa Nalika sampeyan miwiti dadi wirausaha, sampeyan kudu mlaku sethithik, ngerti yen taun-taun pisanan minangka sing paling rumit lan angel, nanging yen sampeyan ngerteni sampeyan, kabeh bakal dadi luwih apik.

Mbangun dana darurat

Mbangun dana darurat

Soko sing sawetara banget pengusaha nindakake iku duwe a dana darurat. Yaiku, dhuwit sing disimpen kanggo ngatasi sawetara masalah sing ora dikarepke. Contone, yen ing gudang dheweke ora ngladeni materi kasebut tanpa mbayar dhisik; dirampok lan kudu ngganti jendhela toko, lsp.

Iki, sing katon konyol, sejatine ora konyol amarga kanthi cara iki sampeyan bakal duwe bantal kanggo ngatasi kedadeyan sing ora dikarepake kasebut tanpa ngrusak biaya lan penghasilan sing sampeyan duwe wulan kasebut.

Tansah duwe strategi finansial sing apik

Tansah duwe strategi finansial sing apik

Bisa dadi sing paling mboseni lan mboseni, nanging ing kasunyatan iku penting banget, lan amarga kanthi cara iki sampeyan bakal mesthekake yen kabeh data setuju lan ora ana masalah akuntansi utawa dhuwit sing ilang ing perusahaan.

Kanthi ngontrol biaya lan penghasilan, sampeyan entuk ngerti carane sampeyan ngatur dhuwit lan yen sampeyan bisa nyimpen apa wae.

Sanajan iki kaya tips dhasar lan sapa wae sing bakal nindakake, kasunyatane akeh pengusaha anyar sing mlumpat "ing kolam" tanpa njupuk tips kasebut. Lan kadhangkala iku salah gedhe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.