Amazon nang perdagangan B2B lan ngluncurake Amazon Business

Bisnis Amazon minangka taruhan saka raksasa eCommerce Amerika kanggo perdagangan B2B. Kanthi inisiatif anyar iki, Jeff Bezos arep ngadhepi salah sawijining pesainge paling kuat, Alibaba, sing saiki dadi pasar B2B. Auqne ing 2012 Amazon nggawe Amazon Supply kanggo ngadhepi pasar iki, inisiatif anyar kasebut menehi prabédan lan kabaruan.

Antarane fitur sing luar biasa, Amazon Business nawakake perusahaan pengiriman gratis rong dina gratis, kemungkinan multi-akun, cara pembayaran sing beda, utawa pitulung ing proses tuku.

"Kanggo pelanggan B2B sing seneng kepenak blanja kanthi online, lan pengin pengalaman ing pasar iki padha karo nalika blanja ing omah", Prentis Wilson nyatakake, wakil presiden Amazon Business. "Amazon Business nawakake pasar anyar lan ditambahi sing nyedhiyakake pilihan, kenyamanan, lan nilai Amazon kanggo pelanggan bisnis, pabrikan, lan penjual kanthi pilihan tambahan, fitur, lan bisnis integrasi back-end kudu ngirit wektu lan dhuwit.» 

Fitur Bisnis Amazon

Sawetara fitur tartamtu sing ditawakake Amazon Business yaiku:

  1. Antarmuka diadaptasi karo pengalaman lingkungan bisnis, sing nyebabake tuku
  2. Akun "Bisnis", sing bisa diatur saka siji menyang macem-macem pangguna.
  3. Ongkos kirim 48 jam gratis diwiwiti saka $ 49.
  4. Pasar Multi-Penjual, yaiku bisa ndeleng macem-macem tawaran ing sawijining kaca produk kanthi gampang mbandhingake rega, uga para penjual toko sing cocog karo kinerja lan syarat layanan sing diarepake perusahaan.
  5. Produk, rega, lan diskon eksklusif kanggo Amazon Business.
  6. Segel jaminan lan keamanan nalika tuku.
  7. Program pengecualian pajak kanggo tuku bebas pajak.

"Kita terus ngrungokake umpan balik pelanggan supaya bisa nggawe inovasi, menehi luwih akeh rega, lan nyetel standar anyar kanggo e-commerce B2B karo Amazon Business. Kita yakin iki minangka pengalaman sing bakal disenengi bisnis lan dadi kesempatan gedhe kanggo pabrikan lan adol kanggo nggayuh pelanggan bisnis sing wis kadaptar. Iku mung wiwitan pasar anyar iki; kita bakal terus nggawe kerangka kerja ing bidang kayata dhukungan produk, pembayaran, pengiriman lan rega ”, Prentis Wilson ujar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Guillermo ngandika

    Amazon kajaba dadi pemasok sing apik uga dadi mitra bisnis sing apik banget