Tahap Penting kanggo Pemasaran Konten sing Sukses

pemasaran konten sing sukses

Ana sawetara tahap utama sing kudu ditindakake ngetrapake strategi Kanggo konten sing sampeyan tawakake, yaiku pangembangan konten, nargetake, lan nambah prospek, iki sing kudu dielingi para pemasar. Nanging, asring banget fokus ing tahap siji tinimbang liyane, dheweke ora entuk kesempatan sing bisa dioptimalake.

Duwe tujuan sing bener

Paling taun kepungkur, 65 persen kampanye kepemimpinan ora kalebu 17 persen pamirsa aktif ing pasar. Target profesional ing njaba pimpinan sampeyan bisa nggawe kapercayan sing luwih gedhe kanggo ngyakinake panitia.

Bola ing udhara

"Umume perusahaan ngerti manawa kudu fokus ing tahap pemasaran kasebut., ”Ujare Rebecca Waterman, wakil presiden riset ing Nucleus Research.

"Ing kemampuan sing paling apik, dheweke nyoba nyulik. Cara sukses iki gumantung banget karo sumber daya sampeyan. "

Biasane mung ana siji utawa tim cilik pemasar konten, sing paling asring uga tanggung jawab kanggo media sosial, ujare Cindy Zhou, wakil presiden lan kepala analis ing Constellation Research.

Fokus maneh pendekatan pemasaran sampeyan

"Pemasaran wis angel banget fokus maneh lan target tujuan anyar, ”Mirsani Michael Jude, manajer riset ing Stratecast / Frost & Sullivan.

"Sawise kabeh wong ing organisasi pemasaran wis dilatih ing wilayah tartamtu, lan kolektif wis ana nulis lan nyithak, lan nggawe kampanye, investasi wektu, tenaga lan dhuwit sing gedhe iki ora bisa didiskon kanthi area anyar.

Perusahaan sing pengin ngluwihi pendekatan menyang kabeh wilayah kasebut kudu ngerti pamirsa lan konsumen, ujare Constellation Zhou ing konferensi iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.