Kaca kanggo nggawe survey online lan cara nggawe

survey online

Yen sampeyan ngunjungi jaringan sosial, sampeyan bakal ngerti manawa survey online wis modis. Minangka cara kanggo pangguna, kanca lan kolega kanggo menehi pendapat babagan sawetara topik sing takon ing survey iki. Lan saya umum wong nggunakake ing macem-macem topik: politik, luang, latihan ... Malah ing eCommerce sampeyan.

Yen sampeyan pengin ngerti apa survey online, kepiye cara nggawe lan kaca sing paling apik, ing kene bakal dibahas kabeh.

Apa survey online

Apa survey online

Kita bisa netepake survey online minangka serangkaian pitakon sing takon marang wong tanpa kudu langsung, nanging luwih becik nggunakake formulir Internet supaya bisa menehi pendapat babagan topik tartamtu.

El Tujuan survey kasebut ora liya yaiku ngerti apa sing dikepengini sekelompok wong, sing mangsuli pitakon kasebut, lan akeh kagunan. Ing kasus eCommerce, sampeyan bisa nggunakake survey supaya pangguna bisa menehi pendapat babagan hadiah hadiah sabanjure, apa sing paling disenengi (hadiah kejutan, kode diskon, lsp).

Liwat, pirang-pirang wong entuk amarga, amarga ombak Internet, ora ana watesan geografis; Sapa wae sing bisa melu, lan iki bisa ngasilake luwih akeh wong sing kasurung milih. Kajaba iku, visual katon apik banget (mesthi bakal gumantung ing kaca sing digawe utawa carane ngrancang, mesthi).

Siji-sijine kekurangan sing bakal sampeyan duwe karo survey online yaiku iku "didiskriminasi" amarga, liwat Internet, sampeyan meksa wong duwe sesambungan, lan sing ora duwe akses ora bisa melu (yen duwe toko fisik sampeyan bisa nggawe loro banjur gabung). Lan yen target pamirsa minangka wong lawas, sampeyan uga bakal nemokake alangan liyane kanggo ngakses survey jinis iki.

Carane nggawe

Cara nggawe survey online

Saiki sampeyan wis ngerti apa survey online, ayo sinau babagan carane nggawe? Sampeyan bisa uga yen, yen duwe komando komputasi, iki konyol, amarga sampeyan mung kudu mbukak kaca, nggawe lan miwiti, nanging apa bakal efektif? Sing paling bisa yaiku ora.

Lan ora bakal amarga sampeyan kudu riset luwih dhisik. Sampeyan kudu ngerti sebabe sampeyan bakal nindakake survey, yaiku takon pendapat, njaluk pilihan, kanggo nambah produk lan / utawa layanan ...

Saben survey kudu duwe tujuan Amarga takon apa-apa banjur ora nindakake apa-apa, ora mung bakal mbuwang-mbuwang wektu, uga bakal nggawe wong liya kelangan lan dheweke bakal ngerti manawa sampeyan ora nate menehi panemu, mula yen sampeyan nindakake maneh, dheweke ora bakal melu.

Langkah sabanjure sing kudu sampeyan lakoni yaiku ngerti sapa sing bakal dituju. Klompok enom ora bakal padha karo klompok lawas. Kaping pisanan, amarga cara ngatasi saben wong ganti, ing basa, ing rasa ... Kanthi fokus ing rong langkah kasebut, sampeyan bakal entuk asil sing luwih apik kanggo survey online.

Ngrancang survey bakal dadi langkah sabanjure, lan kita dibagi dadi loro:

  • Ing tangan siji, ngerti apa sing bakal ditakonake, yen bakal ana respon terbuka, pilihan tanggepan, yen mung siji utawa pirang-pirang tanggepan sing bakal dijawab, pira bakal ana, yen ana cacahe ...
  • Ing sisih liyane, nggawe 'banding' kuesioner online. Yaiku, nggawe desain sing narik kawigaten pangguna lan, mula, supaya bisa melu. Iki bisa uga luwih winates yen sampeyan nggunakake kaca kanggo nindakake survey online, nanging saiki wis akeh lan kabeh wis nggawe modernisasi desain.

Kaca kanggo nggawe survey online

Kaca kanggo nggawe survey online

Ngomong babagan survey online, apa sampeyan pengin ngerti ing kaca sing bisa digawe? Kaping pisanan sampeyan kudu ngerti manawa ana akeh situs web sing kudu ditindakake. Dadi, sampeyan menehi pilihan sing dianggep paling migunani utawa migunani kanggo panggunaan umum (ora mung kanggo eCommerce, nanging umume).

crowdsignal.com

Situs web iki wis dibayar, ya. Nanging duwe versi gratis nganti 2500 tanggapan sing ditampa. Yen bisnis sampeyan sithik, sampeyan bisa nganggep amarga biasane ora kabeh pengikut sing melu kuesioner, nanging mung bagean sithik.

Masalah karo opsi gratis yaiku sampeyan ora duwe dhukungan, sinkronisasi karo Google, utawa personalisasi. Nanging ing level mbayar cukup apik.

Slamet

Ing kene sampeyan duwe liyane alat kanggo kuesioner online. Sampeyan ngidini sampeyan nggawe akun gratis kanggo nganakake survey online sing dipersonalisasi. Mesthine, kanthi watesan, lan mung 100 reaksi saben wulan, sampeyan mung bisa nindakake 5 survey (ya, kanthi pitakon tanpa wates), lan analisis asil.

Wis template sing wis dirancang sadurunge, dadi sampeyan ora prelu repot babagan desain yen sampeyan ora trampil, sampeyan bisa adaptasi karo salah siji template sing kudu digawe luwih cepet.

Survey Monkey

Iki saka kaca kanggo survey online paling misuwur lan paling digunakake. Iki minangka kaca pambayaran, nanging, kaya sing liyane, duwe versi gratis kanthi watesan:

Mung ngidini 10 pitakonan. Lan iki mung menehi pilihan dadi 15 jinis (mbukak, ditutup, enumerasi, multi-respon ...).

Mung kari 100 tanggepan saben survey.

Sampeyan ora bisa ndownload asil kuesioner online (amarga sampeyan kudu mbayar).

Google Drive, kanggo survey online dhasar

Sampeyan ora ngerti survey online bisa ditindakake nganggo Google Drive? Ya, salah sawijining fungsi yaiku menehi sampeyan kesempatan kanggo nggawe formulir online supaya sampeyan bisa menehi pitakon sing dikarepake, uga wangsulan.

Khusus, rampung liwat formulir Google lan, sanajan desaine dhasar banget lan meh ora ana kustomisasi, fungsi kasebut bisa ditrapake kanthi apik, saliyane bebas 100%, ngidini sampeyan nggunakake template lan macem-macem jinis pitakon.

Pitakonpro.com

Kita bakal mbukak opsi liyane kanggo survey online sing, sanajan wis mbayar, nyorot registrasi gratis kanggo apa sing diwenehake: 1000 tanggepan saben survey, 25 jinis tanggepan, ora ana pitakon.

Siji-sijine kekurangane yaiku, nalika ngrancang lan ngatur kuesioner, sampeyan bakal matesi. Sampeyan mung bisa nyakup logo lan ngganti warna latar mburi survey. Nanging yen sampeyan ora kuwatir banget, bisa uga dadi pilihan kanggo dipikirake.

Ana akeh opsi liyane kajaba sing wis dibahas ing kene, nanging akeh-akehe mbayar sawetara watesan ing registrasi gratis. Rekomendasi sampeyan supaya sampeyan nyoba sawetara survey online sadurunge kanggo ndeleng sing cocog kanggo apa sing sampeyan goleki lan banjur diluncurake menyang pangguna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.