Strategi sing bisa nambah penjualan B2B sampeyan

Sales B2B

Iki strategi pemasaran bisa nambah dodolan sampeyan kanthi signifikan ing platform bisnis online, paling ora bisa nambah paling ora 25 persen, adhedhasar asil saka Poling Altman Vilandrie sing dicethakaké minggu iki. Nanging mung 15 persen perusahaan sing nggunakake strategi kasebut kanthi lengkap.

Malah perusahaan sing nggunakake strategi kasebut bisa uga ora bisa nggedhekake penjualan amarga ora ana koordinasi lan integrasi ing perusahaan.
Strategi kaya ing ngisor iki

Rekam lelungan pelanggan

Un 70 persen platform B2B sing ana gandhengane karo pasar, rekam lelungan para pelanggan, nanging kurang saka 15 persen sing revalue rute kasebut asring. Revaluasi sing asring bisa nambah penjualan nganti 3 nganti 5 persen.

Perusahaan kudu ngawasi lelungan blanja pelanggan Iki biasane kudu dipantau sajrone tinjauan platform mingguan utawa saben wulan. Nyetel lelungan kanggo saben pelanggan minangka cara supaya bisa adhedhasar siklus sales.
Gawe sales lan marketing bisa digunakake bebarengan

Koordinasi sales and marketing Sawise adol dhisikan, sampeyan bisa nambah persentase adol 6 nganti 7 persen, nanging mung 55 persen perusahaan B2B sing nindakake iki.

Kaping pisanan sampeyan kudu ngerti poin-poin penting babagan organisasi sales lan marketingBanjur sampeyan kudu ngetrapake solusi sing bisa ngatasi tantangan sing ana ing perusahaan.

Iki bisa uga kalebu definisi peran lan tanggung jawab ing perusahaan, nyelarasake insentif, ngenali langkah-langkah sukses, lan investasi alat sing bener kanggo nindakake kabeh iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.