Strategi SEO kanggo ngowahi bisnis sampeyan dadi salah sawijining E-commerce

seo 2018

Nalika ngomong babagan SEO, kita ngrujuk kabeh tumindak sing ditindakake supaya bisa situs web duwe luwih akeh kunjungan sacara organik. Strategi kasebut padha, nanging beda-beda gumantung karo tujuan situs web kita. Blog sing sampeyan adol konten ora padha, ing a toko online utawa bisnis E-commerce, mula sampeyan kudu ngerti tumindak sing kudu ditindakake aplikasi SEO ing toko online utawa bisnis e-commerce. Yen kasus sampeyan minangka pilihan pungkasan, artikel iki bakal sampeyan minat.

Yen sampeyan duwe bisnis, apa wae pilihane, luwih gampang sampeyan wiwit mikir babagan kaluwihane uga mlebu ing perdagangan elektronik. Sampeyan ora kudu ngganti kabeh strategi sales karo e-commerce, nanging babagan aplikasi strategi sing ngidini sampeyan nambah kauntungan kompetitif ing bisnis sampeyanuga sumber penghasilan anyar. Taktik anyar iki beda karo pemasaran tradisional, lan Umume kita kenal minangka SEO (Optimisasi Mesin Telusuran) utawa, diterjemahake menyang basa Spanyol, Optimisasi Telusuran.

Nanging miwiti iku dudu tugas sing gampang, luwih-luwih yen kita sithik utawa ora ngerti babar pisan teknik e-commerce saiki. Yen sampeyan yakin ngetrapake strategi SEO kanggo bisnis online sampeyan bakal entuk bathi gedhe, Nanging sampeyan ora ngerti arep miwiti ngendi, aja rumangsa ala, amarga akeh wong ing saindenging jagad iki ngalami perkara sing padha karo sampeyan. Untunge, ing kene sampeyan bisa nemokake manual cilik kanggo miwiti proyek anyar iki lan ngembangake bisnis tanpa nyoba. Kita nglumpukake saran lan instruksi para ahli sing paling apik babagan subyek, supaya sampeyan bisa nemokake cara sing paling gampang lan efektif kanggo nggayuh.

Kepiye cara miwiti ngetrapake SEO ing bisnis?

SEO ing Spanyol

SEO nuduhake kabeh tumindak sing kita lakoni kanggo mesthekake yen calon klien bisa gampang golek toko liwat mesin telusuran web kayata Google utawa Bing. Kanthi cara iki, luwih akeh wong sing duwe akses menyang situs web lan bakal bisa tuku kanthi gampang lan cepet, tanpa prelu sampeyan nandur modal dhuwit kanthi akeh ing pariwara.

Mangkene rong strategi sing sampeyan bisa tindakake kanggo nambah SEO ing situs web sing dirancang khusus kanggo penjualan online utawa e-commerce.

Strategi 1: Audit SEO Internal

Seo

Kanggo ngerti tujuan sampeyan kudu luwih dhisik kudu ngerti ing endi sampeyan. Takon dhewe babagan aspek situs web perusahaan sampeyan sing bisa dandan supaya luwih ramah karo pelanggan. Nindakake audit SEO internal dhewe, lan sampeyan bisa nggawe manawa elemen SEO sing diandharake ing ngisor iki wis tumata

  • Apa aku duwe kabeh layanan dhasar lan kualitas sing dibutuhake toko online?

Kita umume ngomong babagan gateway pembayaran sing aman lan protokol keamanan SSL. Google menehi prioritas menyang kaca sing nawakake kabeh sistem keamanan marang para pelanggan supaya bisa tuku online kanthi sukses. Kanthi cara sing padha, bandwidth lan kacepetan unduh sampeyan kudu bisa ditampa, lan yen wis luwih apik, sampeyan bakal katon luwih dhuwur ing asil. Sampeyan kudu duwe aspek kasebut supaya kaca sampeyan mesthi ditampilake ing asil pisanan

  • Kepiye para pelanggan nemokake aku online?

Priksa saka ngendi umume pengunjung. Iki bisa kanthi tautan menyang jaringan sosial utawa kanthi ngeklik mesin telusuran. Malah langsung ngetik URL sampeyan. Tujuan SEO sing apik yaiku supaya akeh klien teka liwat mesin telusuran. Mangkene kanthi cara organik, lan tanpa kudu mbayar iklan langsung apa wae, pelanggan sing kepengin produk sampeyan bakal nemokake kanthi cepet.

  • Apa tembung kunci lan kepiye cara kalebu?

Kata kunci yaiku sing bakal diketik pelanggan ing mesin telusuran ngarep-arep bisa nemokake toko sing nawakake produk lan layanan sing digoleki. Sing penting yaiku nyakup kanthi organik. Aja nyoba ngulang tembung kasebut utawa tembung kasebut, amarga Google nganggep sampeyan minangka kaca SPAM. Caranya yaiku nyakup kanthi cara sing paling alami, supaya ukara kasebut koheren lan jelas. Sampeyan uga bisa nyakup tembung kunci ing gambar utawa file multimedia liyane, sampeyan mung kudu sinau ngatur metadata kaca sampeyan.

  • Sepira gampang lan cepet para klienku nemokake aku?

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan mbukak mesin telusuran sing sampeyan pilih lan telusuran tembung kunci sing nyambung menyang kaca sampeyan. Disaranake sampeyan uga nyakup lokasi, kanggo nyaring telusuran menyang sing ana ing wilayah sampeyan. Sampeyan bakal weruh kepiye carane munggah kanthi asil ing asil telusuran. Sejatine, sampeyan ora sabar ngenteni sadurunge tampil sewengi, nanging sampeyan bisa luwih apik tinimbang mbaka sethithik.

Takon wong sing dipercaya nyoba temokake kaca sampeyan liwat mesin telusuran, supaya mengko dheweke nyritakake pengalamane. Iki mbantu ndeleng samubarang kanthi cara sing objektif, nemokake poin utama kanggo perbaikan. Sampeyan uga bisa njaluk dheweke langsung menyang kaca lan navigasi liwat kabeh menu lan bagean. Sampeyan bisa uga kaget amarga nemu link utawa menu sing rusak sing ora bisa digunakake, sing durung dingerteni.

Strategi 2: Desain ulang situs web internal

strategi seo

  • Kepiye sampeyan mutusake nampa pembayaran penting banget. Disaranake sampeyan riset macem-macem cara nampa pembayaran kanthi online lan kaluwihan lan kekurangan. Umume, sing menehi keamanan paling akeh kanggo sampeyan lan klien iku paling larang, nanging luwih becik yen sampeyan pengin terus adol kanthi online, lan bakal menehi kauntungan kompetitif sing cukup.
  • Desain situs web sampeyan penting banget. Dudu sing boros, suwalike. Kanggo toko online, luwih grapyak lan gampang digunakake, luwih apik peringkat karo mesin telusuran. Gunakake menu tarik-mudhun lan warna sing grapyak, priksa manawa link sampeyan wis aktif lan priksa manawa ana keseimbangan sing bener antarane kualitas lan bobot gambar sing digunakake.
  • Gunakake alat sing wis ana kanggo nggayuh luwih akeh wong liwat internet. Yen sampeyan duwe basis data pelanggan, aja ragu ngirim pariwara kanthi sporadis, lan critakake babagan toko online anyar sampeyan menyang pelanggan sing teka ing perusahaan fisik. Supaya bisa digunakake minangka strategi SEO, sampeyan kudu nyakup link menyang situs web, menyang sing utama utawa bagean promosi khusus.
  • Uga gunakake kabeh jinis jaringan sosial lan sambungake menyang situs web resmi sampeyanKanthi cara iki sampeyan bakal nggayuh luwih akeh wong lan toko online bakal luwih akeh ing pasar online.

Strategi liyane sing cocog karo SEO

Yen sampeyan nganggep durung wayahe saiki nyedhiyakake toko online, isih ana cara liya kanggo saiki ing méga nggunakake alat SEO. Sampeyan bisa miwiti kanthi ngatur akun media sosial ing toko sampeyan, kayata Facebook, Twitter lan Instagram, lan ngubungake karo situs web sampeyan dhewe sing kalebu informasi dhasar babagan perusahaan, kayata lokasi, jam, lan uga katalog cilik. Iki ora mung bakal dadi saluran komunikasi karo pelanggan sing bisa ngumumake promosi, diskon, penawaran utawa produk anyar.

Uga Sampeyan bisa digunakake minangka alat pariwara kanggo nggayuh luwih akeh calon pelanggan. Kajaba iku, sampeyan bakal entuk macem-macem mupangat yen sampeyan njaluk klik ing link saka jaringan sosial. Tanpa mangu-mangu, iki minangka langkah sing apik, lan sampeyan bakal bakal ngerti manawa mbaka sethithik lan luwih suwe sampeyan wis kenal karo lingkungan sales online, sampeyan bakal bisa mutusake apa sampeyan duwe stok sing kasedhiya kanggo ngatur penjualan online .

Keuntungan kalebu strategi SEO ing bisnis sampeyan

Strategi SEO

Sejatine mbutuhake sawetara gaweyan kanggo nggabungake strategi SEO menyang bisnis online., nanging kaluwihan sing ana ing ngisor iki cukup gedhe lan bathi, kalebu sawetara.

  • Kanthi ditampilake ing asil telusuran, sampeyan bakal bisa tekan pasar sing luwih jembar, amarga sampeyan ora bakal nutupi tawaran mung ing pasar lokal, menyang pasar nasional utawa internasional. Elinga manawa kanthi online, meh kabeh wong sing duwe akses menyang internet bisa ngerti produk sampeyan, mula jangkoan sampeyan bisa ditambahi menyang papan sing sampeyan karepake.
  • Ana akeh aspek ngatur strategi SEO sing bisa ngirit dhuwit.. Siji tangan, luwih akeh investasi ing konsultan SEO profesional sing menehi kaca kabeh kabutuhan kanggo Google utawa Bing kanggo nganggep salah sawijining pilihan sing paling apik, tinimbang mbayar pariwara saben wulan.
  • Wektu sampeyan nandur modal ing strategi SEO bakal lunas ing jangka pendek lan jangka panjang.Anggere sampeyan terus memenuhi standar kualitas Google, kaca sampeyan bakal katon ing asil pisanan

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.