Strategi marketing

Strategi marketing

Duwe eCommerce saiki ora angel. Nanging kanggo sukses karo dheweke ya, lan akeh. Mula, sing nandur modal ing strategi pemasaran duwe kesempatan sing luwih apik kanggo nggayuh pelanggan sing bener, entuk bathi lan ngluncurake bisnis kasebut ing Internet.

Nanging, Apa strategi pemasaran? Ana macem-macem jinis? Kepiye carane kudu diwiwiti? Yen sampeyan wis takon kabeh pitakon kasebut, lan uga sawetara liyane, saiki wayahe sampeyan priksa informasi sing dikumpulake kanggo sampeyan.

Apa strategi pemasaran

Apa strategi pemasaran

Sampeyan bisa nemtokake strategi pemasaran dadi langkah-langkah sing kudu ditindakake perusahaan supaya bisa nambah dodolan lan citra merek babagan kompetisi.

Mula, iku sawijining proses ing skrip sing digawe, adhedhasar sumber daya sing kasedhiya kanggo perusahaan, finansial lan materi, bisa nggawe serangkaian tumindak. Iki kudu duwe tujuan kanggo nambah penjualan produk sing diduweni, utawa supaya luwih dingerteni dening pangguna lan wong sing minat karo apa sing diduweni.

Strategi pemasaran apa wae Iki dibentuk adhedhasar limang tujuan yaiku:

  • Khusus: yaiku sing nuduhake tujuan tartamtu, soko sing pengin sampeyan entuk.
  • Bisa diukur: amarga sampeyan kudu ngerti cara ngukur apa sing wis digayuh, yen ora angel ngerti manawa prestasine wis entuk utawa durung.
  • Ditampa: Sampeyan ora bisa nemtokake target sing angel digayuh utawa ora bisa ditindakake. Sampeyan kudu realistis amarga, yen ora, kita bakal entuk strategi pemasaran sing ora bisa ditindakake.
  • Relevan: sing ana gandhengane karo perusahaan lan apa sing pengin sampeyan entuk. Contone, yen tujuane adol produk liyane, sampeyan ora bisa ngukur asil strategi adhedhasar kesenengan sing tambah jaringan sosial.
  • Kanthi tanggal: sampeyan bisa nemtokake target jangka cendhak, medium lan jangka panjang.

Jinis strategi

Jinis strategi

Ngomong babagan jinis strategi bisa uga cukup jembar. Nanging ing wektu sing padha bakal menehi sampeyan wawasan babagan carane sampeyan kudu nimbang dokumen jinis iki adhedhasar tujuan umum sing pengin digayuh. Contone, ngupayakake adol produk liyane ing toko sampeyan ora padha karo golek sambungan liyane karo pelanggan ing jaringan sosial.

Strategi kasebut beda-beda, lan strategi kasebut bakal kalebu ing strategi pemasaran.

Mula, ing kene kita dadi paling umum dina iki.

Strategi pemasaran inbound

Iki sing ngurus kabeh pelanggan tekan tandha. Tuladhane kayata kursus, tutorial utawa produk sing ngupayakake ngatasi masalah sing dialami pangguna, lan uga nerangake kepiye cara ngatasi.

Sampeyan bisa uga salah sawijining sing paling angel dieksploitasi, luwih-luwih wiwit saiki meh kabeh ditemokake.

Isi Marketing

Yen sampeyan kepengin weruh wenehi regane kanggo konten situs web sampeyan, lan sekaligus ngapikake SEO Supaya Google nyedhiyakake sampeyan ing kaca asil pisanan, mula iki minangka salah sawijining pilihan strategi pemasaran sing paling apik.

Ora mung adhedhasar nggawe judhul sing apik lan nyebarke tembung kunci ing kana, nanging uga nyedhiyakake konten sing disenengi para pangguna, sing mulang lan ngerteni nganti dadi minat.

Pemasaran sosial

Una strategi pemasaran adhedhasar media sosial saiki, saiki pancen kenek. Akeh wong sing melu jaringan, lan ing endi wae sampeyan bisa nemokake.

Mula, ngaturake sumber daya lan upaya kanggo umumake eCommerce utawa kaca liwat opsi kasebut saiki penting kanggo akeh. Mesthi wae, ing umum kasus, tujuane yaiku ngumumake merek, ora bisa didol. Amarga biasane umume sekunder; sing sejatine digawe yaiku saluran komunikasi karo para pengikut lan, ing wektu sing padha, ana hubungane karo dheweke.

Pemasaran email, strategi pemasaran email

Semono uga akeh eCommerce nindakake strategi jinis iki, nanging sampeyan kudu ngati-ati amarga akeh sing nganggep spam, sanajan wis mlebu dhewe.

Kajaba iku, ngirim email saben dina, utawa malah saben minggu, bisa nyebabake akeh langganan yen sawetara kaping pisanan ora ditawani apa-apa sing disenengi. Kanggo iki, sampeyan kudu nambah manawa dudu email "khusus", sanajan saiki ana bedane luwih gedhe miturut selera saben klien.

Cara nggawe strategi pemasaran

Cara nggawe strategi pemasaran

Kita bisa uga wis tekan titik paling penting yen sing sampeyan goleki yaiku strategi pemasaran "nggunakake". Saben eCommerce duwe tujuan, sumber daya lan cara nindakake perkara. Iki tegese nggunakake a cithakan utawa strategi perusahaan liyane Ndhaptar menyang toko online utawa merek sampeyan bisa uga ora entuk asil sing dikarepake.

Mula, kudu dievaluasi kanggo perusahaan utawa bisnis tartamtu. Ing kono, sawetara bagean bakal diklumpukake, saka sumber daya sing kasedhiya, kegiyatan sing bakal ditindakake, cara ngukur asil, kemungkinan pangowahan miturut asil lan apa sing bakal ditindakake.

Kanggo nindakake iki, langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Setel target sampeyan. Adhedhasar apa sing wis dakkandhani sadurunge. Ora ana nomer minimal utawa maksimal, nanging biasane strategi pemasaran saben taun.
  • Riset pasar. Iki bisa ditindakake kanthi nglumpukake kabeh informasi babagan pasar sing pengin digunakake. Kajaba iku, ana rong bagean penting: calon pelanggan, yaiku pamirsa sing sampeyan targetake lan sapa sing sampeyan kudu ngerti; lan para pesaing, sing uga kudu dianalisis kanggo ngerti apa sing kudu diatasi lan apa sing ala, supaya ora ana kesalahan sing padha.
  • Strategi kanggo nggayuh tujuan kasebut. Kegiatan, tumindak lan proyek sing bakal ditindakake kanggo nggayuh kekarepan sampeyan.
  • Anggaran sing kasedhiya, ekonomi lan sumber daya.
  • Ngganti strategi. Sampeyan bisa nggawe sawetara strategi minangka rencana B yen sampeyan ora bisa dipercaya manawa bisa nggawe pangowahan ing karya lan entuk asil sing luwih apik.

Lan iku mung. Katon gampang banget nanging tantangan nyata strategi pemasaran, tanpa mangu-mangu, nggayuh tujuan sing wis ditemtokake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.