Strategi ing TikTok saka 0 nganti 100 kanggo E-niaga

tiktok

Saiki, jelas manawa media sosial nyedhiyakake akeh kesempatan kanggo adol eCommerces. Nyatane, akeh sing wis nyiyapake toko ing toko (conto sing jelas yaiku Facebook, sing ngidini sampeyan nggawe "mini-store" kanggo adol produk sampeyan tanpa pelanggan kudu ninggalake jaringan kasebut). Umumé, jaringan sosial mbantu sacara organik supaya bisa adol luwih akeh; nanging ora kabeh nindakake merata. Facebook, Twitter, TikTok, Instagram, Clubhouse ... ana akeh lan saben wong duwe strategi.

Sing paling misuwur mesthi ana Facebook lan Instagram, loro "kekuwatan" sing apik kanggo toko online. Nanging stomping wong liya teka, kayata Tik Tok. Apa sampeyan ngerti strategi apa sing bisa ditemtokake saka 0 nganti 100? We nerangake sampeyan ing ngisor iki.

Jaringan sosial, saluran kanggo nggawe komunitas

Jaringan sosial, saluran kanggo nggawe komunitas

Nggawe strategi ing jaringan sosial Iki ora nggoleki Internet, narik manual banjur nglamar. Saben toko online duwe "trik", strategi sing kasedhiya (lan liyane ora). Tujuan strategi yaiku kanggo ngasilake komunitas masarakat. Sampeyan butuh pangguna sing pancen kasengsem, kanthi produk sing sampeyan adol utawa layanan sing ditawakake. Yen ora, dheweke ora bakal sesambungan, ora seneng lan lali.

Contone, bayangake yen sampeyan duwe toko dolanan. Lan sampeyan njaluk kabeh kanca Facebook seneng kaca sampeyan. Nanging ing antarane kabeh, ana wong sing ora duwe anak, utawa sing ora seneng dolanan. Mungkin, kanthi komitmen, dheweke bakal, nanging ora ngarep-arep bisa nuduhake utawa didhukung kanggo tuku, amarga dudu sing narik minat.

Media sosial kudu katon minangka klub. Dheweke kudu nyakup wong sing seneng tenan lan seneng sampeyan ngirim informasi kanthi rutin, sing pengin sesambungan karo wong liya sing duwe rasa sing padha lan sing melu pesen sing sampeyan sebar.

Nanging, kanggo nggayuh apa sing bakal dibahas, sampeyan kudu takon marang prekara tartamtu kayata:

  • Apa jinis konten sing bisa dadi minat komunitasku?
  • Sampeyan pengin sinau apa?
  • Apa jinis konten sing sampeyan seneng?

Praktek sing nuduhake informasi lan publikasi wong liya iku apik, nanging kita kudu realistis: sing dadi minat kita yaiku ngomong babagan kita, supaya nuduhake publikasi, tautan lan produk. Amarga sing sampeyan lakoni yaiku nggawe komunitas setya sing ngupayakake masalah tartamtu sing dadi pusat perhatian.

Kanggo eCommerces, Instagram minangka permata ing makutha

Kanggo eCommerces, Instagram minangka permata ing makutha

Pirang-pirang taun kepungkur, jaringan sosial sing kudu ana ing toko online yaiku Facebook lan Twitter. Kaloro jaringan sosial tuwuh kaya busa, nganti Facebook ndhisiki Twitter lan dadi favorit kanggo eCommerce.

Tambah pandherekipun minangka perusahaan sing kepengin banget amarga, yen ana akeh wong, luwih akeh kesempatan kanggo maca, sok dong mirsani perusahaan sampeyan lan mutusake tuku saka sampeyan.

Suwe-suwe, Facebook saya suwe saya cepet, lan bakal cepet banget, nanging amarga masarakat ngganti jaringan. "Mode" kasebut dudu Facebook maneh, nanging Instagram, lan ana kabeh eCommerces kanggo nyoba dadi sing pertama, sing paling relevan ing sektor utawa jinis bisnis. Tujuane? Masyarakat.

Saiki, perusahaan ana ing Instagram lan ngerti yen kiriman kudu tetep, kuat lan dinamis: crita saben dina, langsung, video IGTV, video cendhak kanggo Reels, publikasi "normal" ... Nanging, sampeyan nemoni masalah lan sampeyan ora bisa menehi link ing publikasi, ngluwihi tautan profil utawa geser crita, kanthi nggawa klien menyang situs web sampeyan cukup angel lan ora bisa ndeleng visibilitas.

Y banjur teka TikTok

Banjur teka TikTok

TikTok wis dadi revolusi ing jaringan sosial. Isih isih anyar banget kanggo nimbang yen pancen bakal duwe wektu sing dawa, lan sejatine ijo banget mula kita isih durung ngerti sepira ambane sing bisa ditindakake. Nanging sing kita ngerti yaiku ana akeh pengaruh sing sukses ing Tik Tok kanthi guyon, nari ...

Merek dhewe wis nggawe jaringan sosial iki, apamaneh yen target pamirsa yaiku wong enom. Saiki, apa ana eCommerces ing TikTok? Apa merek duwe papan ing jaringan iki sing diwiwiti kanthi musik lan saiki duwe konten kanthi genre sing beda banget?

Menganalisis toko online sing ana ing TikTok, kayata, merek pangalihan.com, sexhop online paling misuwur ing industri kasebut, kanthi umur 5 wulan ing jaringan sosial sing diwiwiti kanthi Musicaly, wis ana 400 ribu pengikut. Kepiye carane sampeyan nindakake? Toko erotis iki sing nggunakake saluran sosial kanggo nerbitake konten pendhidhikan babagan pendhidhikan seksualitas karo nada seger, cedhak lan alami tanpa komersial banget. Ing sawijining saluran tiktok wis nerusake kerja pendhidhikan uga ngatasi masalah seksualitas adaptasi kabeh karo nada, format sing diidini jaringan iki entuk luwih saka 18 yuta tontonan ing sawetara video kasebut.

Ana sawetara merek sing digawe konten sing berkualitas lan strategis ing Tiktok lan Diversual minangka conto sing jelas kanggo adaptasi lingkungan lan njupuk kesempatan kanggo ledakan kaya Tiktok sing wis ana lan terus. Nanging iki ora ateges yen duwe eCommerce sampeyan ora bisa nyoba. Sing penting yaiku nemokake pendekatan menyang saluran sampeyan supaya luwih apik kanggo sing nggunakake jinis konten kasebut. Kajaba iku, sampeyan kudu eling yen kudu nyambung mung 3 detik. Dadi, video sing apik lan apik tenan sing dikarepake para nomer akeh bisa mbukak supaya sampeyan bisa munggah kaya busa.

Sanajan mupangat kanggo merek nggunakake jaringan sosial mode akeh, kayata Instagram, siji-sijine link statis sing ngidini sampeyan masang jaringan sosial iki yaiku profil. Mula, penting golek cara kanggo ngalihake lalu lintas menyang toko. Lan cara paling apik yaiku nggawe kaca kebangkrutan sing nyambung menyang kaca web sing pengin disorot, promosi utawa kampanye sing lagi ana lan malah menyang produk sing misuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.