Crita sukses PrestaShop lan pengaruhe ing E-commerce ing Spanyol

Crita sukses PrestaShop

PrestaShop minangka sistem manajemen konten, fokus ing nggawe toko e-commerce online. Diluncurake ing taun 2007 lan wiwit iku nambah tim kerja saka 5 dadi 75 karyawan, kanthi kantor ing Paris lan Miami. Perusahaan kasebut bubar ngumumake manawa 60% toko online ing Spanyol wis digawe nganggo platform iki, dene mung sajrone 2 taun, luwih saka 20.000 halaman E-commerce wis dibukak ing negara iki.

Wiwitane PrestaShop ing E-niaga

Nalika dirilis taun 2007, PrestaShop entuk luwih saka 1000 unduhan, saéngga 200 toko online tetep aktif. PrestaShop saiki duwe luwih saka 300 fitur, luwih saka 3.500 modul lan template, uga komunitas kanthi 500.000 anggota, ditambah piranti lunak kasebut kasedhiya ing 60 panggonan sing beda.

Kanggo 2013, PrestaShop ndhaptar luwih saka 3 yuta undhuhan, nalika saiki wis duwe luwih saka 150.000 toko online aktif, sing ngandhani babagan popularitas lan kenapa dadi salah sawijining platform e-commerce paling apik.

PrestaShop ing Spanyol

Ing Spanyol saiki ana 43.000 toko online, sing 60% wis digawe nggunakake Piranti lunak e-commerce PrestaShop. Ing Spanyol wae, perusahaan kasebut diarepake tagih sayuta yuta euro saka komisi kanggo adol desain Premium.

Saliyane, PrestaShop nawakake integrasi karo Amazon lan 300 fungsi asli platform liyane. Sawetara merek lan perusahaan sing misuwur ing Spanyol sing nggunakake PrestaShop kalebu Bimba y Lola, Custo Barcelona, ​​uga klub bal-balan Espanyol.

Miturut Bertrand Amaraggi, Direktur Utama PrestaShop ing Spanyol, segmen toko online minangka pasar sing paling cepet Amarga UKM wis ngerti manawa dhuwit bisa didol kanthi adol liwat Internet, dene perusahaan gedhe wiwit nggunakake piranti lunak open source.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ruben Ming ngandika

    Artikel sing apik banget, tanpa mangu-mangu ing Spanyol lan Prancis, Prestashop dadi juara utama ing antarane platform E-commerce lan faktor sing penting banget yaiku komunitas sing ngubengi kerangka kerja iki, sing nambah saben dina. Gabungan Symfony ing arsitektur nganyari versi 1.7 wis sukses.